Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Természetesen nem a rendszer kijátszására szolgál, mivel az jól meg van írva, meg amúgyse
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
szerk: Hová nyissam Télapó, a szoftverpiacra?
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)