Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Természetesen nem a rendszer kijátszására szolgál, mivel az jól meg van írva, meg amúgyse
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
szerk: Hová nyissam Télapó, a szoftverpiacra?
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)