Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Ha reálisabbnak érzed azt, hogy fősulis szakot végett el, akkor go to bsc.
De ezt magadnak kell eldöntened. De azt mindenképpen mérlegeld, hogy ha otthagyod az egyetemi képzést, akkor byby ''erős'' diploma. Csak a butitott bsc lesz, amit sokan nem értékelnek annyira, mint a ''régi'' képzéstl.
Legalábbis nálunk...
Üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba.... -
föccer
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ha sikeresen összeszedett a kedvesem egy kullancsot, akkor azt hová lehet leadni/elküldeni, ahol meg tudják vizsgálni, hogy volt-e benne fertőzés vagy sem?
Faggatam google-t, de ilyen információkat sajna nem kaptam tőle
Köszönöm a segítséget.
üdv.: föccer
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)