Hirdetés
Aktív témák
-
Speed®
titán
Ha ez az enyémre lett válasz, én nem beszéltem porba alázásról

Csak rongyosra verésről
De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.
Egyébként nemtudom hogy voltál-e ''feljebb'' az 1.7es Celeronodnál, de azért odáig sem lehetett kijelenteni, hogy mindig az Intel volt a No.1. Szerencsére akadtak nekünk anno SlotA Athlonok, aztán ThunderBirdik amik a kezdeti P4eket is elpicsázták, majd voltak a kedvező árú Bartonok, a sokáig űberelhetetlen A64ekről nem is beszélve. Az A64re Intel bácsi komoly válasza csak a D8/9xx sorozattal jött meg. A tőkeerősebb mivoltából fakadó gyorsabb fejlesztési ütem eredménye a C2D, hosszú ideje veretlenül. Ne felejtsük el, Inteléké a CPUpiac ~75%a. Ezzel a macival pofozkodik az AMD.
Nekem ezért valahogy mindig is szimpatikusabbak voltak a zöldek
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.