Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
bocX
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mondjuk nemtudom pl hogy ilyen digit.táblával lehet paintbe rajzolni, azért egérrel az jó darabig eltartothatott, bár én digit táblára szavaznék - mondjuk piszok ügyes, már korábban láttam a videt
bár ez a kategória is kb az mint a 'space paintig' - biztos láttatok párat jutubon, amikor festékspray-vel tolják papírra, az ilyen simán jó űrképeket hoznak létre -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
valóban nem semmi, amit művelt vele. de valszeg egy marék színes ceruzával hamarabb kész lett volna vele. igaz, ott macerásabb az undo, mert mint látható volt, ez volt a leggyakoribb művelet. sőt, ha egy komolyabb progival csinálta volna, valszeg azzal is sokkal hamarabb végzett volna. konyhakéssel is lehet székelykaput faragni... csak macerásabb, mint célszerszámokkal.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az... Saját példa: pingpong a balatonon, ellefélnél versenyütő, nálam vágódeszka (szó szerint)... én nyertem... nem azért mondom, nem vagyok vmi nagy játékos, csak más kategória...
Szóval ez az ürge szebbet, jobbat, gyorsabban alkot egy jobb programmal, Őt dícséri ez a kocsi, nem a paintet...
Egyébként profi a srác
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest