Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Ha valakit érdekel a színház, akkor..... [link]

üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Üdv.
Láma kérdés: Merre van a józsefvárosi piac? Lenne a hétvégén ott egy találkám, de fingom, nincs, hogy mikor, merre hol
Thx a segítséget.
föccer
nagyúr
Üdv.
Megkérem a tisztelt nagybetűs társaságot, hogy az aprókban elkövetett ámokfutásomat ne vagyék rossz néven, csak megint beindult a hangkártya bisznisz, és felturtam a nem 1000éves sb live aprókat.
Thx.
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Könnyebet kettőt. Nem én vagyok a rendszergizda a tanszéken, csak én szoktam megcsinálni a kisfőnök gépét, mert hát tudja a franc, hogy miért...
Valahol van xp lemez, csak hát egyzserübb lehúzni megint, meg kiírni, mint megkeresni ( fogysztói társadalom rulez)
DE asszem nem szívok vele tovább, majd holnap.
üdv. föccer -
föccer
nagyúr
Kellemesebb húsvétot innen a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Mérnökgelógia tanszékéről.
A mai nap számomra a hétszált vindózók, és elállított IP címek napja lesz...

mondhatom, hogy fakk ?
szerk:
ps: még szerencs, hogy 2 mega felett tudom a szerverről húzni az XP imidzset. legalább erre nem kell válrni olyan sokat..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- Jövedelem
- Microsoft Office és Office 365 topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest