Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Ha valakit érdekel a színház, akkor..... [link]

üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Üdv.
Láma kérdés: Merre van a józsefvárosi piac? Lenne a hétvégén ott egy találkám, de fingom, nincs, hogy mikor, merre hol
Thx a segítséget.
föccer
nagyúr
Üdv.
Megkérem a tisztelt nagybetűs társaságot, hogy az aprókban elkövetett ámokfutásomat ne vagyék rossz néven, csak megint beindult a hangkártya bisznisz, és felturtam a nem 1000éves sb live aprókat.
Thx.
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Könnyebet kettőt. Nem én vagyok a rendszergizda a tanszéken, csak én szoktam megcsinálni a kisfőnök gépét, mert hát tudja a franc, hogy miért...
Valahol van xp lemez, csak hát egyzserübb lehúzni megint, meg kiírni, mint megkeresni ( fogysztói társadalom rulez)
DE asszem nem szívok vele tovább, majd holnap.
üdv. föccer -
föccer
nagyúr
Kellemesebb húsvétot innen a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Mérnökgelógia tanszékéről.
A mai nap számomra a hétszált vindózók, és elállított IP címek napja lesz...

mondhatom, hogy fakk ?
szerk:
ps: még szerencs, hogy 2 mega felett tudom a szerverről húzni az XP imidzset. legalább erre nem kell válrni olyan sokat..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8B DDR5 5600MHz
- Eladó Creality CFS Kit ,több színű nyomtatás támogatása
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest