Hirdetés
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
érettség nagyon különböző, és még bizonyos területeken is... nem 1 ismerősöm van pl, aki gondolkodását tekintve szerintem felnőttnek mondható (kialakult, saját világnézet, stb), ugyanakkor nem volt még egy normális kapcsolata... az, hogy kapcsolatokban ki mennyire érett, baromira változó... osztályunk fele kb nem ért még ellenkező nemühöz, de vannak már emberkék, akiknek volt már komolyabbnak nevezhető kapcsolata (értem alatta min 1 év).
Mindezek ellenére én sem értek egyet azzal, h a lányok érnek korábban. Amikor 16-17 éves csajok egy pajzán poénra úgy reagálnak, h: ''ez undoritóóó'', akkor én kiugrok a bőrömből... könyörgöm, ezek lennének az érettek? hát bzmg.
alitak: nem beszólni, mert leütlek, mint: [link]
Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest