Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
érettség nagyon különböző, és még bizonyos területeken is... nem 1 ismerősöm van pl, aki gondolkodását tekintve szerintem felnőttnek mondható (kialakult, saját világnézet, stb), ugyanakkor nem volt még egy normális kapcsolata... az, hogy kapcsolatokban ki mennyire érett, baromira változó... osztályunk fele kb nem ért még ellenkező nemühöz, de vannak már emberkék, akiknek volt már komolyabbnak nevezhető kapcsolata (értem alatta min 1 év).
Mindezek ellenére én sem értek egyet azzal, h a lányok érnek korábban. Amikor 16-17 éves csajok egy pajzán poénra úgy reagálnak, h: ''ez undoritóóó'', akkor én kiugrok a bőrömből... könyörgöm, ezek lennének az érettek? hát bzmg.
alitak: nem beszólni, mert leütlek, mint: [link]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest