Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz burgatshow #2212 üzenetére

Ha tudnád miket műveltem én kocsival az első két évben... :U De mivel senki mást nem akartam veszélyeztetni(hát elvileg magamat sem) ezért a legtöbb hülyeséget, meg a kocsi(és saját magam) határainak kipróbálását olyan helyeken csináltam, ahol vagy nem járt más autó, vagy nagyon jól belátható kihalt útszakasz volt, és baj esetén is max a kocsit és magam töröm össze, de lehetőleg azt se nagyon :D Megjegyzem semmi nem történt soha.
    Namost ez alatt a két év alatt kipróbálgattam amit lehetett, és kb utána értem el oda, hogy teljesen lehiggadtam, és azóta hülyeséget nem csinálok. 100k+ km után meg már némi rutint is összeszed az ember, ha van érzéke amúgy a vezetéshez. Mert sajna olyanok is vannak akiknek nincs.

Nem ellened akarok én most beszélni, és én sem értem, hogy miért húzod ezen fel magad, abszolút nem az a célunk, hogy basztassunk, csak az volt meglepő, hogy személyed elleni sértésnek vetted a rendőri jogszerű intézkedést, amire mindenkinek számítania kell, ha kocsiba ül. Szar példa, de mi van, ha defektet kapsz? Akkor nem negyedórád b@szódik el, hanem lehet hogy több(bár elvileg nem kéne) de akkor nem hibáztathatsz elvileg senkit. És megértem, hogy siettél, meg az asszonypajtást nem jó váratni :) de akkoris. És különbenis.
    És nem akarok nyerni...és Te meg ne rágj be, mert tök fölösleges, pláne ezen, vagy miattunk.
    Na, hidegvíz, lenyugvás. De mivel ilyenkor azt is utálja az ember ha csitítgatják, inkább mégsem, inkább maradj mérges. Vagy csinálj amit akarsz :D
    Szánalmas akarok lenni, szánalmas akarok lenni..!!! :O :DD

Bash: Naná, és jobb helyeken csak a tulajdonosa vezetheti az autóját? :U Mert én például nem keveset vezettem úgy a kocsinkat, hogy apám nem volt mellettem, márpedig az ő nevén van. Így hiába tudnák azt is rendszám alapján, hogy mikor jár kulázni pl, vagy hogy ő egy szent ember, ha én meg részegen vezetgetem valahol a gépet. Nem őt állítják meg, hanem engem.
    mod: De az is jó pl felétek, hogy ha valaki megtanul részegen is jól vezetni, legalább addig míg a rendőrautó mellett elmegy, akkor (ha jól tudom) nem állítják meg, merthogy nincs ilyen hogy rutinellenőrzés, kívülről meg nem látni a piaszagot menet közben :)

[Szerkesztve]

Aktív témák