Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha tudnád miket műveltem én kocsival az első két évben...
De mivel senki mást nem akartam veszélyeztetni(hát elvileg magamat sem) ezért a legtöbb hülyeséget, meg a kocsi(és saját magam) határainak kipróbálását olyan helyeken csináltam, ahol vagy nem járt más autó, vagy nagyon jól belátható kihalt útszakasz volt, és baj esetén is max a kocsit és magam töröm össze, de lehetőleg azt se nagyon
Megjegyzem semmi nem történt soha.
Namost ez alatt a két év alatt kipróbálgattam amit lehetett, és kb utána értem el oda, hogy teljesen lehiggadtam, és azóta hülyeséget nem csinálok. 100k+ km után meg már némi rutint is összeszed az ember, ha van érzéke amúgy a vezetéshez. Mert sajna olyanok is vannak akiknek nincs.
Nem ellened akarok én most beszélni, és én sem értem, hogy miért húzod ezen fel magad, abszolút nem az a célunk, hogy basztassunk, csak az volt meglepő, hogy személyed elleni sértésnek vetted a rendőri jogszerű intézkedést, amire mindenkinek számítania kell, ha kocsiba ül. Szar példa, de mi van, ha defektet kapsz? Akkor nem negyedórád b@szódik el, hanem lehet hogy több(bár elvileg nem kéne) de akkor nem hibáztathatsz elvileg senkit. És megértem, hogy siettél, meg az asszonypajtást nem jó váratni
de akkoris. És különbenis.
És nem akarok nyerni...és Te meg ne rágj be, mert tök fölösleges, pláne ezen, vagy miattunk.
Na, hidegvíz, lenyugvás. De mivel ilyenkor azt is utálja az ember ha csitítgatják, inkább mégsem, inkább maradj mérges. Vagy csinálj amit akarsz
Szánalmas akarok lenni, szánalmas akarok lenni..!!!

Bash: Naná, és jobb helyeken csak a tulajdonosa vezetheti az autóját?
Mert én például nem keveset vezettem úgy a kocsinkat, hogy apám nem volt mellettem, márpedig az ő nevén van. Így hiába tudnák azt is rendszám alapján, hogy mikor jár kulázni pl, vagy hogy ő egy szent ember, ha én meg részegen vezetgetem valahol a gépet. Nem őt állítják meg, hanem engem.
mod: De az is jó pl felétek, hogy ha valaki megtanul részegen is jól vezetni, legalább addig míg a rendőrautó mellett elmegy, akkor (ha jól tudom) nem állítják meg, merthogy nincs ilyen hogy rutinellenőrzés, kívülről meg nem látni a piaszagot menet közben
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mivel senki mást nem akartam veszélyeztetni(hát elvileg magamat sem) ezért a legtöbb hülyeséget, meg a kocsi(és saját magam) határainak kipróbálását olyan helyeken csináltam, ahol vagy nem járt más autó, vagy nagyon jól belátható kihalt útszakasz volt, és baj esetén is max a kocsit és magam töröm össze, de lehetőleg azt se nagyon
Megjegyzem semmi nem történt soha.
de akkoris. És különbenis.