Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gödöllő felé is nyüglődik jelen állás szerint. Remélem azért mert emelni szándékoznak...

httpd-t fordítok.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ádéesel száksz
-
Whaskes
senior tag
AKI KOCKA, KELLJEN FELL!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer' eddig meg nem avvót?

Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..
Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők...
Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kinyírtad a topicot a hülye kérdéseiddel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Rájöttem, a g++ hiányzik a rohadéknak!

[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
gondolom az automatic update be volt kapcsolva, a frissítési csomagba bekerült egy ellenörző eszköz ami a win valódiságát nézi meg
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccakát mindenkibe, megyek alszani. holnap még menni kell a melóba.
(csak hogy tudjam, meddig kell visszatekerni olvasáshoz
) -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
De legalább őszinte

-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyet sem láttam még! Küldd be a Win hibaüzenet gyűjteménybe!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mi van a glibc-vel?
(most nem tudok felmenni msn-re, egyéb dolgom akadt. majd holnap. talán...)
BS: mostanában semmilyen filmet nem nézek, különösen olyan típusút nem. -
Winner_hun
félisten
Most kaptam, ilyet se láttam még: [link]
-
burgatshow
veterán
A piás mindeneteket!
Megyek kicsit Fedorázok még! 
-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Amint elkészül
jobb esetben
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
azért egy biztonsági adatlap és a valóság nem mindig fedi egymást...
nem, nem kockáztatom az állásomat.
Jánoska: nem, nem brutanol (látnál igazi vegyszereket...), nem is butanol. terc-butil alkohol. esetleg 1,1-dimetil-etanol, de így még nem láttam leírva. de legegyszerűbben csak tBuOH
(és annak ellenére, hogy ''laboeszlengben'' terc-butanolnak hívjuk, ilyen nem létezik. de ahoz szerves kémiát kell tanulni, hogy megértsd, miért.)
kémiaóra és nevezéktan vége
-
ngabor2
nagyúr
[link]

Camper: szakmai titkokat csak szűk körben szoktam kiadni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
nem mindegy, milyen alkohol, és mi van mellette. sajnos etanollal legfeljebb mosogatni szoktam, a többit meg nem szeretem. bár egyszer a terc-butanolt ki fogom próbálni, pár csepp kockacukorra, és 3 napig részeg tőle az ember. aztán nem másnapos. itt figyel az asztalomon vagy 20ml, hőmérőnek is jó, 25°C alatt megfagy

a vilmosról: tudod, hogy kb. addig vagy ph-s, amíg a vilmos megvan...
amúgy ismerek egy vilmost, akinek a nyakát kitekerhetnéd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: a tBuOH-t meg nem bontom fel a kedvedért... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
hol hátráltam meg? laborvegyszert nem eszek, mert van annál olcsóbb méreg is, és a laborvegyszerrel el kell számolni. különben is, te meg beszélgessél a vilmossal.
(amúgy a szerkesztés előttire a válasz: nem, nem ittam meg.)
jánoska: ha kissé letüdőztem volna, akkor most nem írogatnék ide. az érintettek szerint a tüdővizenyő nem egy kellemes állapot. (inkább nem linkelem a morbid viccemet
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
amit elszúrtam... azt inkább nem innám meg. az egyik büdös, a másik maró, a harmadik büdös, maró, és nem lehet lemosni, és mind mérgező természetesen. ezért szeretem a szerves kémiát

nem ittam, most van folyamatban az egyik Krombacher. ahoz képest, hogy pils, egész jó
Hasek: a Meisterschütz-öt csak megkóstoltam. tapasztalatból tudom, hogy sörrel az ilyen típusú piákat nem jó keverni... -
válasz
Apophis
üzenetére
Hát én sem tudom, pedig sem vegyész nem vagyok, sem pedig valaki

Nekem egy üveg HP-m van ha gondoljátok szívesen bedobom a közösbe, mivel Én szabolcsi legény léttemre nem bírom meginni, ez mondjuk szégyen gyalázat, de ez van
Whaskes : Vagy mit nem ivott még?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
szerintem olyanja nincs. mazsolás szilva esetleg, mert az egyszerűbb, kicsit kommerszebb... de mézes-fügés vilmos csak nekem van

amúgy ma jó napom volt, kb. 1 hét munkáját baxtam el 1 óra alatt. de nem érdekel, megismétlem, tapasztalatot szerezni jó volt.
#3740: meg esetleg: sajnos elromlott. nincs benne benzin. -
Apophis
őstag
Valaki nem tudja a Master and Commander : The far side of the World c. film végén a főcím alatt, ill. a galapagosi jelenet végén elhangzó zene címét?
-
ngabor2
nagyúr
a múlt héten bekötöttük a szomszédhoz a netet. a kábelezést egy villanyszerelő segített, a lényegi részt én csináltam. most a szomszéd beállított egy Krombacher sixpack-kal meg egy üveg Meisterschütz-cel (majdnem olyan jó, mint a Jäger). jó dolog ez a jószomszédság

-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
delete, nem ide akartam
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Eléggé zöldes lett, főzés közben nem fújtad az orrod véletlenül?

troland26: A reccsenést is képzeld hozzá akkor
-
burgatshow
veterán
Na? Ügyes voltam vagy ügyes voltam?
Nagyon finom lett! 
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Gimnázium 3. táján volt, hogy egy azóta már nem létező tévén megláttam ezt a klipet, és elsőre nem sikerült megjegyezni az előadót, de úgy egy hónappal később tesióra előtt egyik osztálytársam mondta, hogy van egy új zene, egy csaj énekli, és milyen komoly, és mondta a nevet, én meg mondom, hát ezt én már láttam, de nem maradt meg ennyire, csak hogy a csaj vonaglik benne. Aztán...
És ennek lassan 10 éve..hogy megy az idő..
[link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi. Hallottam
de azok közt amit én néztem, nem volt benne az eredete.Ebben meg igen. -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
jo ez a szotar, de nem remlik, hogy ide (Bovebben: [link]) beirtad volna
no nyomas es irj meg ilyeneket
buntetesbol a mulasztasodert legalabb harmat -
Ahha, mostmár értek mindent

Vladi: Ki a másik technikus???Őt sosem látom

BlacKSouL : Értelmes ipari tanulók, de nagyon LOL
Ilyen barmok is csak a ruszkik lehetnek 
Kalandor : Azért ez durva kép
. Valamilyen szinten sajnálom is ezt a lánykát, ki tudja mi vezethetett neki ide, hogy ennyire bekattanjon, vagy az is elképzelhető, hogy valamivel megintcsak fel akarta magára hívni a figyelmet, ami szerintem sikerült is neki 
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
-
VladimirR
nagyúr
az, hogy:
-menthetetlenul hulye
-velhetoen hatalmas lelki torest okoztam szegenykenek
-elvezi, hogy korulotte forog a forum
Aktív témák
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na azt kéne egyszer kipróbálni.