Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
mmm...
fasterről nem tud senki semmit?
(mellékvágánynak álcázott, de valójában információszerzés céljából feltett, végén kérdőjellel ellátott hsz) -
EQMontoya
veterán
válasz
::volkovy:.
üzenetére
Vladit valóban úgy ismerjük, h mindenkinek nyal. Legfőbb ismertetőjegye az udvarias, szinte már nyálas postirás.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
epp akartam irni, hogy szamtalanszor megigertek mar itt a forumon, hogy beverik az arcomat, koztuk ugy remlik magad is, de kivetel nelkul mindegyiknek csak a szaja jar
aztan lattam, hogy te meg kozuluk is kitunsz, a sajat hozzaszolasodat sem mered vallalni
egyebkent kicsit lentebb mar megint hazudsz
en nem hagyok toled, bar teny, hogy volt ido, mikor megvetettelek
most mar azt hiszem inkabb csak sajnallak
a meg nem nevezett moderatort meg szerintem eroteljesen felreertetted
p.s.: ''meg nem nevezett moderator'' - lol
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
üzenetére
jó dolog nagyúrból banolgatott újoncá válni?
-
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
Azért ma ne csak körülötted forogjon a totyik, ha kérhetem.
Illeszkedj be a beszélgetésbe és ne szóljon rólad. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
udvariasság az egyik becenevem

-
csapos2
addikt
válasz
üzenetére
Ma hátha lesz időd, kedved leírni konkrétabban, a kettőtök között feszülő ellentét eredetét. Mesélj...

-
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy ez életem csúcspontja, hogy a beszólogatásodat olvasgatom..

tény, hogy élvezem nézni, ahogy semmit nem bírsz megállni szó nélkül.
így legalább sokak tudatában jelen vagyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ki mondja meg egy csokiért, hogy ezt kitől idéztem?
a mestertől, remélem egyszer hozzá válok hasonlóvá. addig is, fejlődöm.
ő még a pre-vladimir időkben oktatott. csak akkor még nem tudtam felmérni, mennyire igaza van.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azt, hogy mar megint rola szol a topic
no meg persze azt, hogy ha kivagjak, akkor holnap is rola fog szolni, sajnaljak majd paran, hogy igy elnyomjak szegenyt, masok nem ertik, hogy mi ez az egesz, megint masok csak akkor veszik eszre, hogy egyaltalan visszajott, s mindemellett elmondhatja, hogy ezek a uj moderatorok (o mar nagyur volt, mikor ezek meg csak sotet ujjoncok) milyen gyokerek, hogy el vannak szallva, hogy kitiltjak, hisz o egy felisten* itt a ph-n
hiaba no, nem lehet mindenkinek teljes a napja, de mind szeretnenk valami kis eredmenyt felmutatni a vegen - ki igy, ki ugy
*: helyesbitek, csak nagyur, mert lefokoztak
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Inkább maradj csendben és örülj, hogy kaptál még egy esélyt. Nem mindenkinek adatik meg...
-
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Lám, ismét itt? Te sportot űzöl ebből??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
üzenetére
Nem, nem alszunk, csak adunk neked egy újabb esélyt.
Jó lenne, ha nem jutnánk el veled kapcsolatban is RGB szinntjére...
Én speciel nem szeretném...
-
Sipi
addikt
válasz
üzenetére
Ezen te mit élvezel?!? Mi a baj a pöcsöddel?
Sipi -
csendes tag
lassúak a moderátorok, vagy alszanak vagy nem tudom, hogy lehet hogy még mindig nem dobtak ki?
ejnye no, romlik a színvonal. -
csendes tag
jajj, itt a maniac, mindenki szaladjon..
röhej.
-
troland26
őstag
[link]
nyihihihi
-
VoDaFoNe
aktív tag
Nah halli!!!
Emlékeztek arra mikor tesóm húsvétkor leöntött egy vödör vízzel és felrakta ide a képeket? VisszavágóÓóóóÓ ! ^^ /IMG******IMG/
/Moderálva. - Race/ -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tartom is magam ehhez, de sajna én nem bírom ki hogy hajnalban kelek, és nem alszok hozzá legalább 6 órát. Legalábbis nem akkor, mikor nem akarok a doki előtt ülve elaludni. És még el is kell jutni Pestországba, meg azon belül is kolbászolni.
Amúgy néptáncoltam, ismerem jól a ''tegnap is ma mentem haza, ma is holnap megyek haza'' című autentikus szösszenetet
-
Integra
titán
-
csapos2
addikt
Jó hír!
Asszonypajti belement a nappali átalakításába.
Lesz moziszobám.![[kép] [kép]](http://img213.imageshack.us/img213/9875/yahooxo5.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Holnap délutánra kiderül, hogy a ''hány ujjat mutatok'' című opuszban tudok-e majd csalni, vagy előbb-utóbb visszakapom mind a 10 ujjam. És olyat teszek holnap reggel, amit már rég nem...reggel 6 előtt kelek. De ahhoz időben kell feküdnöm, tehát ma kivételesen éjfél előtt eltávozom innen is.
Amúgy supesz úgy látom be is zárta mára ezzel a jóéjtpuszival a topikot
-
supesz
aktív tag
jó éjcakát gyerekek!
![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/sleep/schla01.gif)
-
-
troland26
őstag
mindjárt jön a hangya és elhúzza mindenkinek a nótáját?

akkor aztán lesz nemulass -
ngabor2
nagyúr
aszongya simonzé, azt hitte, normális vagyok... pedig párszor már találkozott velem. azért ő se panaszkodhat a hülyeség hiányára

-
bobsys
veterán
Cimbora adott pár Crystal Method albumot. Én nemtudom, hogy ez milyen stílusú zene, de nagyon ott van. Mondhatni kib@szott jó. Karcolom is ki cd-re legyen mit hallgatni a kocsiban jövet menet.
-
csapos2
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
azok közé tartozok aki örül is annak, hogy fiatal, nekem nincs ''jajlegyekmárfelnőtt'' mániám
Ezt helyesen is teszed.
Vlad: A filmben a fogatverseny végén, az a fogat eléggé szétszakadt.
-
VladimirR
nagyúr
emlekeztek a star wars elso reszebol a fogatversenyre?
volt ott egy fogat, aminek mely, igen alacsony frekvencian kattogott a motorja
ugy 4-6 Hz-en
meg persze bugott, visitott is melle, mikor odaleptek neki
na, ma pont ilyen handja volt a torlinak is hazafele
ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-vooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Én kéttan angolos vagyok, namost nekünk mindig azt mondták, hogy a különböző nyelvvizsgákra (nyelvvizsgáztatókra) a saját cuccaikból (példakönyvek stb...) lehet tanulni, hogy mi az elvárás
Most lehet, hogy nagyon hülye ötlet de a fordításra: fordíts le bármit, és keress vki hozzáértőt, aki megnézi...
csapos2: azok közé tartozok aki örül is annak, hogy fiatal, nekem nincs ''jajlegyekmárfelnőtt'' mániám
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
De pofátlanul fiatal vagy.

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
köszi a bíztatást!
Ha nem jön össze a dolog, akkor is van egy másik elképzelésem, de az maradjon is meg annak... -
-=Lord Tom=-
senior tag
Ha úgy érzed bírni fogod, az jó, hisz bízol magadban. Operatőr akarsz lenni? Nem hülyeség mindenkinek vannak álmai, próbáld beteljesíteni. Ha nem jön össze se keseredj el, de szerintem egy próbát megér. A kocsis meg albérletes dologra: mindig vannak nehézségek, meg kell velük bírkózni. Aki ezek miatt hülyének néz az szerintem hülye... Vágj bele! Hisz tudod, képes vagy rá...

-
Wolverine
félisten
Hófehérke és a hét elgyötört törpe most a királyi tv-n, nézzétek

[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére

Minden, mert két hete álmos vagyok, pedig alszok rendesen, nem megy a suliban a pingpong (bajnokság van, mi szerveztük), a csajokat sose fogom megérteni, jó sok gond van velük, és a tanulás se megy úgy ahogy kéne, jah meg nem jön össze a html szerkesztés sehogyse, és különben is ma világellenes vagyok
iu: még köhögök is
17 éves vagyok, Karinthy-s (Gimnázium), alapvetően optimista, ma nem az... -
PazsitZ
addikt
Ahogy szokták mondani semmi se lehetetlen, de igen keményen meg kell érte azért dolgoznod
.
2tannyelvű gimibe jártam, na most elméletben ott 1 év alatt verték belünk a nyelv nagy részét (heti 30ból kb. 20nyelvóra) ezután volt is nyelvvizsga, ahol már jópár embernek meglett a középfokú. Aztán a köv 4 évben meg ezen a nyelven nyomtunk jópár tantárgyat.
Szóval lehetéges, csak akkor nem árt tanár, vagy esetleg ki is utazhatnál majd németbe ha van rá valahogy lehetőséged, az sokat tud segíteni(persze csak akkor ha már lesz némi alapod a nyelvből).
Én most pont angol középre akarok rágyúrni, bár hál'istenek nem nulláról kezdem. Valaki erre?[link]
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
őőő...valahogy úgy kell elképzelni a dolgok...hogy miután leéretségizem az egyik budai suliba szeretnék menni, ahol operatőrként tanulnék, és oda jól jönne akét középszintű nyelvvizsga...sszóval az angolt a nyáron fogom lerakni(de azzal nem lesz nagy gond), akkor a németet is le kellene raknom(az viszont gondot okoz), mind ezek mellett az éretségire is készülnöm kell, és mivela suli budán van, én meg pilisen, így ha nem tudok szerválni albérletet, kocsira is lesz szükségem, ahoz viszont kelleni fog egy jogosítvány, amit még szintén le kell hogy rakjak...
Mindenki hülyének néz a terveim miatt, de sajnos eddig nem tudtam eldönteni hogy mi leszek ha nagy leszek másodállásban(főállásént gyümölcs egy bizonyos joghurtban) és ez csak ost jött így hírtalan....mondjuk nem is csoda hogy hülyének néznek, éns is elképedek mikor belegondolok a dolgokba, de valahogy úgy érzem, hogy képes vagyok rá...
Tényleg nagyon hülye vagyok? -
csapos2
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Mert itt mindig van valaki, aki megkérdezi: Mi a gond?

-
-=Lord Tom=-
senior tag
Az miért van, hogy én mindig csak akkor nézek be ide ha rossz kedvem van?

-
Hasek
Közösségépítő
Szerintetek lehetsége az, hogy én 18 éves fejjel, megtanúljam 1 év alatt a német nyelvet, és le tudjam rakni a középszintű nyelvvizsgát(vagyis hát kicsit több mint egy év, lényegében az érettségiig)... Eddig bárkit kérdeztem hülyén nézett rám
.. Jah és az eddigi német nyelvtudásom, közel van a 0-hoz...
Jah és pont ma vagyok 1 éves PH!-n...Ugye milyen fantörpikus...1 évvel ezelött regisztráltam, és azóta rontom a virtuális PH levegőt... -
VladimirR
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
kepeslapot, porcukrot, radirgumit, morzsat, hangyakat, hajszalakat, turot, ceruzahegyet, bolti blokkot, lekvart, vilagito diodakat, vatrabbak az az ujjukat, vakmeroek a nyelvuket
esetleg probalkozhatsz meg pci-x csatolokartyakkal
a valasz is komoly volt
ng: nem, nem tudok, mert majd elalszok (az elmult heten 3-5 orakat aludtam csak, ami a kellemetlenebb, hogy naponta mindig csak egyszer)
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ööö hát igen

szerzői jogokkal tisztába vagyok
-
VladimirR
nagyúr
de k*rva unalmas ez az alkalmazasfejlesztes ora
-
Whaskes
senior tag
Mindent tudunk ngabor! te is benne voltál a felkelésbe![link]
-
PazsitZ
addikt
OFF, de beírom ide is:
Nincs valakinek pdf/doc vagy valamilyen formában angol nyelvvizsgára felkészítő cucca?
Nyelvtan,fordítás ilyesmi?
Van egy két könyvem, de jól jönne valami feladatsor vagy fordítandó szöveg.
Mailcímem az adatlapon, előre is köszi ha valaki tud segíteni!
-
troland26
őstag
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/fuck_off_bammmm.gif)
-
C4mp3r
addikt
Én már gondolkodtam rajta, hogy nem-e kéne bővíteni/frissíteni kicsit az alap smile állományt, mert ezek már eléggé ''unalmasak''.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Keresem azt a smile-t amikor letolja a nadrágját,és megcsókolja a seggét

-
BlacKSouL
addikt
Erről én tavaly lemaradtam: [link]
![[kép] [kép]](http://www.576konzol.hu/pix/avatars/th_jamaican_smiley.gif)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Temu
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha az lenne, jó mélyen tövig benyaltam volna mindenkinek, és mára minimum ph-rabszolga lennék.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img392.imageshack.us/img392/6100/kissassng2.gif)