Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
rossz megfogalmazás. A helyes megfogalmazás: ...Téged nem ezért itéllek el
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem ertesz te a muveszethez ;p
(a tatu-val meg mi bajod? nekem pl tetszik a zenejuk)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
parancsoljatok, egy kis kulturalis csemege => Bovebben: [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
micsináltál vele? hőszigetelő közé tetted? nálam a noti processzora a legmelegebb, az is csak 60 fok. a másik kettő 32-35 °C körül van.
-
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát
a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)

-
AMD Power
titán
Lenne egy kis problémám az Explorer 7-el. Van egy oldal (hasznaltauto.hu). Mikor fényképekre kattintok nem adja be a többi képet. Egy felugró ablakban kéne adnia. Az előugró ablakok funkciót kikapcsoltam de még ígyse tudom megnézni őket!?

-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
na mi van mindenki dolgozik? senki sem akar off-olni?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
elsoben, meg masodikban laktam a tarjanban, harmadikban, meg elsoben ott laktam (lakom), ahol a terkepen latsz
ha esetleg tudsz valakit, akit erdekelne, februar vegen meguresedik az egyik szoba (elkoltozik kedvenc lakotarsam - majdnem annyira fog hianyozni, mint volkovy hianyzott innen, a forumrol) -
PazsitZ
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Vlad most néztem a térképtopicot, meg a térképet. Te tényleg 1 sarokra laksz a Tabán utcától? Most költözök el onnan, de eddig fingom nem volt, hogy ilyen közel laktál hozzám.
Úgy tudtam, a tarjáni viztorony fele laksz
. No mindegy.
Szerk.: Csak nem jött be a szöke kislány avatar?

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ehhe
újraolvastam a ma éjszakai ámokfutást.. hát, ha nem itt lettem volna, nem sok értelem csengene ki most belőle, az tuti..
szerk. de jó itt vigyorogni magamban, gihhii
[Szerkesztve] -
válasz
Dilikutya
üzenetére
1234 felhívod, elkezdesz anyázni velük és fenyegetőzni ahogy azt kell, kb 10 perc mulva máris megoldódik a problémád
.Egyébként van mikor a szép szó nem használ, főleg a t-barmoknál nem, én rendszerint leugatom a fejüket gyorsba, oszt a probléma hamar elszáll, na meg ha mákom van egyszer visszahallhatom magam a neten is talán 
.volkovy.: Ezt nem értem, csak nem kimaradtam valami jó kis balhéból

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Azonnali kérdésekben elsorvadt, hátha itt valaki tudja az okosat:
A T-Online vajon miért nem enged be az általa szolgáltatott e-mailcímmel és a hozzá tartozó jelszóval (1. feltétel) a Tékába? Kifogások:
* amely legalább 1 Mbit/s sávszélességet (sebességet) biztosító ADSL hozzáférés,
* az internetszolgáltató a T-Online Magyarország, vagy az ADSL szolgáltatáshoz az e-mail címeket a T-Online Magyarország biztosítja
* és a hozzáférés T-Com telefonvonalon működik.
6-8mbit közötti ADSL-em van, szolgáltatóm a T-Online, e-malcím szintén, a telefon pedig T-Com. Minden megfelelő, mégis azt mondja, hogy nem. -
tbs
addikt
Embereeeek..!
Mit hallottam ma..!
Folytatják Dan Simmons Hyperion ciklusának magyar kiadását..! Üdvözöljük Endymiont, a világok összekötőjét..! Viva Raul..!

Mellékvágány: ''Káli Dala'' is megjelenik magyarul...
-
ngabor2
nagyúr
már megint miből maradtam ki...
úgy látom, a hangya élettartama ismét rövider sikerült. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
NNa mer ők mindent látnak. Még azt is amit nem kéne.
Például azt is, hogy én megyek aludni, mert a Porschék úgy befűtöttek a szobámban, ki kell őket szellőztetni. A melegben bepilledtem, a hidegtől meg majd a takaró alá kell vackolnom. Ahonnan már reggelig nem kelek elő. Úgyhogy kioffolom a gépet.
Bár ha gondoljátok hagyok fönn egy botot, az majd jól teleszemeteli az offot
-
Lord Zero
addikt
előre elevenek, félhullák,
szóljanak a lövegek, a géppuskák -
KrAt
veterán
Nah mivan, mindenki elment sörért vagy aludni? : )))
-
BlacKSouL
addikt
Újoncként nem értettem mire jó fórumon csetelni közösben, de a mai este megint bebizonyította, hogy nincs is annál jobb

-
Lord Zero
addikt
#2607, #2608: láttam
hehe, csak nem feltételeztétek, h nem vittem ki magammal egy laptopot a konyhába, ahol jó kis unsecured wirelessek zsonganak??
ehe
szerk.
hm, hát nem vmi gyors
[Szerkesztve] -
.volkovy.
tag
nekem amúgy semmi bajom nincs a homoszekszuálisokkal.
úgy általában. -
Lord Zero
addikt
nabazmeg, a sör nem elég, megyek viszkiért, mingyá gyüvök
addig senki ne változtasson négyszer avatart, meg ilyenek, jó? -
Racecam
nagyúr
Én még valamikor fél 12 magasságában Vistát akartam telepíteni, de teljesen elvontátok a figyelmemet a hülyeségeitekkel.

Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oszd meg, és uralkodj.
de nem zenei

Velem az élen!

csak mer én nem tudom

.
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/LOL.gif)