Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Hol vagy ladybug? Legalább te foglalkozz velem, ha már a többiek magasról ejtenek rám...

Mostmár tényleg megyek zuhanyozni, eddig még nem volt erőm felállni a székből.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Ne hagyd el magad. Amúgy próbálj, olyan dolgokra több időt szakítani, amit szeretsz és nem egyedül műveled, és úgy érzed eddig nem volt időd rá. Ha kell ülj le dumálni a haverokkal, menj bulizz egy nagyot, hátha kizökkent a depiből, vagy menj moziba szinházba, amit szeretsz. De ne temetkezz bele a depibe, kapcsolj ki egy kicsit néha.
Nem áltatlak az élet szar, de tenni kell ellene, és ez nem is olyan nehéz, pár apróság is sokat változtathat az összképen szvsz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sok mindent leszartam, nem idegeskedtem, amit meg tudtam oldani megoldottam, amit meg nem, azzal egy percig sem foglalkoztam tovább.
Az a gond, hogy nem tudom mi a gond.Csak az , hogy valami nem jó, és minek élek. Egyébként ez a sz.rok bele mindenbe nem csak tüneti kezelés?
Tény és való, olyan igazán sosem tudtam elengedni magam...
Basszus az állatok tényleg segítenek az ilyen magába fordulós emberkéknek... -
troland26
őstag
-
burgatshow
veterán
A nők banyeg olyanok, mint a hátul tesztelős ciklusok!!!
Előbb futnak pár tiszteletkört (ciklus) és csak a ciklusok végén mondják ki a mondanivalójukat (feltételt).
Elegem van, felmondok!
Mod: [Moderálva: t|-|om!]
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Utálom és elegem van az életből, meg mindenkiből
Miért mindíg én? Miért mindíg engem kell leszarni?
Nemigazmár 
Mindegy, ez így kikívánkozott belőlem
-
BlacKSouL
addikt
Már régebben is írtam, hogy például kettőnk közül nekem lenne több okom depressziósnak lenni. Persze ez nyilván téged nem dob fel, csak megjegyzem, hogy nagymamámnak van ilyen hozzáállása, mint most neked, de ő már 80 éves. Ez van akinél gyakran előfordul, és minél inkább azt hiszi, hogy tenni akar ellene, annál inkább belelovallja magát. Mert ha én most azt mondom, hogy hallgass pörgős, vidám zenéket, nézegess poénos videókat, próbálj meg nem arra gondolni hogy milyen szar is neked, akkor arra legyinteni fogsz, hogy úgysem értem, meg hogy ezen nem tudsz változtatni. Pedig más nem fog tudni az biztos. És az sem baj, ha néha rátör ilyen az emberre, mert mindenkivel előfordul, csak akkor van gond, ha az élete nagy részét így éli meg. És pont tegnap beszéltem anyukámmal nagymamámról, hogy vajon miért 195/110 nagymamám vérnyomása, aki falun, egészséges környezetben él, nem dohányzik, nem iszik, 60 kiló, egész életében mozgott, jött-ment, bár már volt egy infarktusa. És mivel egyéb szervi hajlamosító tényezője nincs, egyetlen egy oka maradt, a stressz!!! Állandóan görcsöl, idegeskedik, szenved, kínlódik, magára veszi a világ nagy bajait, jól belebetegszik, felszáll a vérnyomása, begörcsöl az epéje, és kész a baj. És miért? Mert egyszerűen nem tudja magát elengedni, jól érezni, nem törődni semmivel, főleg azzal nem, amin nem tud változtatni, vagy segíteni. Nekem gimnázium 4.-ben volt nyombélfekélyem! Kiváltó ok: idegeskedés, stressz miatti gyomorsavtúltengés. Aztán megváltoztam. Sok mindent leszartam, nem idegeskedtem, amit meg tudtam oldani megoldottam, amit meg nem, azzal egy percig sem foglalkoztam tovább. Látom magam akkor és most. Nem mondom hogy ezerszer jobb helyzetben vagyok, de hogy 100-ad annyit sem görcsölök, mint akkor, az fix. És vannak nekem is rossz napjaim, de amint azt az OT postjaimon is látni, egy-egy ''nemfogokírni mert nekem most szar'' postom után igen rövid idő után helyreáll a lelki békém, és ez leginkább csaak saját magamon múlik. Mert a legtöbbet mindenki saját magáért teheti. Lelki téren legalábbis mindenképp. A pszichiáter sem kívülről segít, hanem önmagunkat vezeti a helyes útra.
Úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg pozitív dolgokat magad köré tenni, mint említettem pörgős zene(punk) vicces filmek-videók, tékából ki lehet hozni ilyenkor 1 új vígjátékot, stb... Tudom hogy át fogsz lépni a mostani érzéseken, csak próbáld meg akarni is.
Én egy ilyennel tudok segíteni:
meg egy ilyennel: [link] -
.volkovy.
tag
Hátőő, már nem vagyok depressziós, de azt még mindig nem látom, hogy minek vagyok a világon..
Várom a megvilágosodást.
Nekem nincsenek ilyen paráim, hogy nem tudok majd valamit teljesíteni, amit elvárnak tőlem. Olyan szinten nem érdekel a világ, mintha kívülről nézném.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Úgy tűnik van. Bár ez a cikk [link] főképp a munka oldali részére tér ki . Viszont más helyeken említik az egész életre, magánéletre, munkára, vagy egyéb boldogsággal, vágyakkal kapcsolatos kilátástalanságot.
Egyébként mondtad már ,h ogy ebben vagy, azt hittem sikerült előrébb lépned. -
-
-
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
I'm back.
Totál szívás volt a mai napom!
De nem bachatja el a kedvem semmi, mert a jelentkezési lapjaim már úton a felvi központba... 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Világvége hangulat elleni orvosságra lenne megint szükségem. Ne kérdezzétek mia baj, magam sem tudom, csak annyit, hogy szarul érzem magam mentálisan

-
BlacKSouL
addikt
Negro reklám?
-
Lord Zero
addikt
látom a telefonos matekpélda feladta a leckét.. egy misztikum
hm, mi lenne, ha összeadnánk a számokat? -
na, ide is.

![[kép] [kép]](http://www.polopokol.hu/kiskepek/236.jpg)
-
Vérboci
addikt
Ugyan tegnap esti a problémád, és lehet hogy megldódott, de itt a topikban nincs megoldás még.
Szóval egyrészt ugye vagy 00 vagy +, aztán a 49, aztán a kapott telefonszám a kezdő nulla nélkül. Az ugyanis olyan, mint nálunk távolsági hívásnál a 06.
A szám tehát elvileg így néz ki magyarhonból: 00 49 870 132 1402
szerk.: Ha tehát német szám 0-val kezdődik, akkor azt el kell hagyni.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
tildy
nagyúr
-
KrAt
veterán
Ezekből azt szűrtem le, h akkor én vagyok a hülye, és ez már nem a PH!. Akkor mostmár nyugodt lélekkel nem értek semmit. A hiba az én készülékemben van, ki is kapcsolom.. Vagynem...
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ja, az is jó, ahogy a csaj leoltja sid-et a barátnőjének olaszul...
Meg amikor a szőke gazdag cica oltja a srácot, hogy take it off, ő meg egyből a gatyájára gondol...
Na meg mikor félre nem érthető hangokat ad ki a csaj, azt gondolnám, hogy sid végre eljut a sex-ig, erre a csaj egy trambulinon ugrál...
Rá is keresek a köv. 2 részre. -
KrAt
veterán
Most lehet, h én vagyok a hülye, de nem arról volt szó, h leáll a PH! 11 körül? Ahhoz képest sztem eléggé megy.. Bár ez nekem csak jó

-
VladimirR
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
egen, eddig 3 resz van kint => Bovebben: [link]
es az az idezet meg jobb fonetikusan
''ví stíl kár den, mék fuk, ínglis boj. yes?''
ami ettol is nagyobb, az a srac arca a kerdes utan
egyebkent ugy nez ki, hogy minden resz egy karakter kore epul
az elso resz a ''foszereplo srac'' kore, ezert tunhet neha irritaloan cool-nak -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
egyrészt kezdd, másrészt úgy már próbálta (#2410)
ezt csak azért írtam ide, h életjelet adjak ;]
[Szerkesztve] -
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Megnéztem a skins első részét, hát tényleg nem egy hétköznapi tinédzserekről szóló sorozat, és van benne pár jó poén is : ''we steal car, than make fuck english boy''... Ahogy a testes csajszi benyomta ezt a szöveget döltem a röhögéstől...

Viszont egy felirat nem ártana, pár szöveg elég érthetetlen... Viszont a főszereplő néha már irritálóan ''coolabb'' a többi szereplőnél, mondjuk gondolom direkt erre akarták kihegyezni a dolgot... Viszont ahogy az apját szivatja az elején az se semmi.
Csak 3 rész van kint eddig? -
csapos2
addikt
Most komolyan leállás lesz? Miért, meddig? Jáájjj..............
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem jó egyik sem
+49et meg csak mobilról lehet bepötyögni de nekem fax kéne.... -
-
bobsys
veterán
játszatok: [link]
-
tildy
nagyúr
Segítség kellene nagyon fontos!
Van aki járatos német telszámok ügyében?
KAptam az ebaytől egy ilyen számot, de az istennek se működik:
0870 132 1402
Sehol egy nemzetközi forma, se semmi. Tudna valaki segíteni nekem, hogy kéne?
(00 49 0870 132 1402 vel 00 49 870 132 1402vel már próbáltam
) -
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezért köll használni a zinternetet ha már van. Ott sokkal egyszerűbb a jelentkezés.. Miket jelöltél meg?
Vladi: ha jáccunk be tudnád szerezni, a 2.2-eset?
-
burgatshow
veterán
Mivel holnap Valentin nap van (ami egyébként egy tipikus amcsi ünnep majmolása) elmentem és megajándékoztam magam egy üveg sörrel. Per pillanat a hűtőben csücsül, hogy mi hamarabb fogyasztani tudjam.

Amúgy látom a szófosás-o-meter tisztességesen növekszik felfelé...
Más: Kitöltöttem a jelentkezési lapot a felsőoktatáshoz, holnap anyám megy és elintézni a postára adást, szóval király. Remélem jól töltöttem ki, meg jól számoltam ki a pénzmagot (17.000 Ft kereken).
Ha valami nem jó, akkor szoppantyú van egy évig...

-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen? akkor rég néztelek meg

hahaha, ez már ismert kép
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előbb futnak pár tiszteletkört (ciklus) és csak a ciklusok végén mondják ki a mondanivalójukat (feltételt).