- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[link] B+ a f...-é ilyen kicsinyes, mért nem mindjárt 1milliárd??
Ahogy néztem úgyis olyan csóró, nem tellik még kenyérre sem. Azt a kis viskót sem tudja szegény kifűteni egy rozzant vaskályhával, meg állandóan buszozik.... Most komolyan, egyesek ennyire nem tudják észrevenni hogy elszállt velük a ló? Ő nem akar valami kulát aranyba önteni, és árulni? De aki meg ennyire képes harácsolni meg futtatni magát, az vegye már tudomásul hogy még a f*át is kitárgyalja a pórnép. De cseréljünk. Én vállalom hogy cikkeznek a pöcsömről, ha ő minden további bevételét átruházza rám. 
Nah, ezzel ki is engedtem a Fáradt gőzt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy néztem úgyis olyan csóró, nem tellik még kenyérre sem. Azt a kis viskót sem tudja szegény kifűteni egy rozzant vaskályhával, meg állandóan buszozik.... Most komolyan, egyesek ennyire nem tudják észrevenni hogy elszállt velük a ló? Ő nem akar valami kulát aranyba önteni, és árulni? De aki meg ennyire képes harácsolni meg futtatni magát, az vegye már tudomásul hogy még a f*át is kitárgyalja a pórnép. De cseréljünk. Én vállalom hogy cikkeznek a pöcsömről, ha ő minden további bevételét átruházza rám.