- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy az a ... '..ssza meg má'

ALighanem jön a bölcsességfogam, vagy efféle, mert úgy meg van dagadva az ínyem és a környéke, pont ott ahol összeér az alsó és a felső állkapcsom, a hajlatban, de ami a laegrosszabb, hogy a pofazacskóm húsa emiatt közészorul a felső utolsó fogam, és az alul az utolsó bölcs.fogamat még borító íny közé, és annyira fáj, hogy teljesen kész vagyok. És most hogy már párszor jól összeharaptam, már szinte sebes, és még dagadtabb, úgyhogy már nem bírom összezárni a fogam. A kaját meg alig megrágva nyeldesem, inkább csak jól megnyálazom. Teljesen kikészít. Nem tudok józan fejjel gondolkodni, ez teljesen háttérbe szorít mindent, és ez szörnyen bosszant
Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.
Például nem kellett matek vizsgát írnom, mert megkaptam a megajánlott kettest, és javítani algha tudtam volna ma. Aztán kiderült, hogy a City, amit minden szombaton nézegetek, az egyik csoporttársamé, és most megmutatta, végre jól megnézegettem, megszagolgattam, megtapiztam. Aztán sikerült rendesen beszerelni az új ventimet, és elég jól szuperál. Aztán kaptam egy biztató levelet egy bizonyos leányzótól. Végül sikerült rendesen behúzni digitálisra az első 60percét a babakoromban felvett kazettának.
És mindezeket egy kicsit sem tudom élvezni, mert q...ra fáj a pofám!
Aktív témák
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.