Hirdetés
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy az a ... '..ssza meg má'

ALighanem jön a bölcsességfogam, vagy efféle, mert úgy meg van dagadva az ínyem és a környéke, pont ott ahol összeér az alsó és a felső állkapcsom, a hajlatban, de ami a laegrosszabb, hogy a pofazacskóm húsa emiatt közészorul a felső utolsó fogam, és az alul az utolsó bölcs.fogamat még borító íny közé, és annyira fáj, hogy teljesen kész vagyok. És most hogy már párszor jól összeharaptam, már szinte sebes, és még dagadtabb, úgyhogy már nem bírom összezárni a fogam. A kaját meg alig megrágva nyeldesem, inkább csak jól megnyálazom. Teljesen kikészít. Nem tudok józan fejjel gondolkodni, ez teljesen háttérbe szorít mindent, és ez szörnyen bosszant
Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.
Például nem kellett matek vizsgát írnom, mert megkaptam a megajánlott kettest, és javítani algha tudtam volna ma. Aztán kiderült, hogy a City, amit minden szombaton nézegetek, az egyik csoporttársamé, és most megmutatta, végre jól megnézegettem, megszagolgattam, megtapiztam. Aztán sikerült rendesen beszerelni az új ventimet, és elég jól szuperál. Aztán kaptam egy biztató levelet egy bizonyos leányzótól. Végül sikerült rendesen behúzni digitálisra az első 60percét a babakoromban felvett kazettának.
És mindezeket egy kicsit sem tudom élvezni, mert q...ra fáj a pofám!
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.