Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
én vmi olyasmire gondoltam, hogy a kormány hozzon döntést, hogyha vmelyik M-en mondjuk fél vagy 1 órán át megy a tökölés akkor ne kelljen megvenni. vmi ilyesmit biztos lehetne. ma gyorsabban felértem volna ha nem autópályán megyek
a másik meg az, hogy miért nem tudnak ezek olyan utat építeni, hogy azon ne kelljen javítani semmit! legalább 10 évig?? minek nekünk M1,2,3,4,5,6,7,8,9???
na mind1, csak ezen ma este nagyon felcsesztem magam
zsiga667: Hatvannál volt a pöcsösködés
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 26
- Tesla topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a másik meg az, hogy miért nem tudnak ezek olyan utat építeni, hogy azon ne kelljen javítani semmit! legalább 10 évig?? minek nekünk M1,2,3,4,5,6,7,8,9???