Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
Shim
őstag
én benne vagyok egy flameben
erről a témáról írtam anno esszét, és igazad van abban h ezen nem érdemes vitázni, vki így gondolja, vki meg másképp...
azért elmondom a véleményem jó?
csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól 
cracker progikat tör fel ld razor1911, deviance csapatok
hackerek meg két (ill három) táborra bonthatók, fehér-, fekete- és (szürke-)kalaposok.
no a feketék a rosszfiúk, oldalakat törnek fel, hitelkártya adatokat szereznek meg, stb
a fehérek meg biztonsági szakértőként dolgoznak, kérésre törnek fel oldalakat, hogy megtaláják a hibalehetőségeket.
a szürkék meg nem megbízásból, csak ilyen-olyan okokból, de nem rosszindulatból törnek fel oldalakat, hogy megtalálják a hibát, amit megosztanak a webmasterrel, rendszergizdával (aminek az a vége általában, hogy felháborodott válaszleveleket kapnak, h ''hogy mertél betörni te kis suttyó, ez a rendszer tökéletes
)
szerk:
escie, sianis: ezt az oldalt én is felhasználtam a munkámban, A katedrális és a bazár tényleg jó kis mű
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Drón topik
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erről a témáról írtam anno esszét, és igazad van abban h ezen nem érdemes vitázni, vki így gondolja, vki meg másképp...
csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól