- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Robotporszívók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Eladó - 34" Dell Gaming S3422DWG - Alza Garancia 2028.02.14. - VA Ultra Wide QHD, 3440 1440, 144HZ
- OnePlus Watch 2r WearOs Zöld
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy.