Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
Aktív témák
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy.