Hirdetés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Minecraft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy.