Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
NA az kerem szepen nem igy volt.
MEg a ramot sem ismeri fel
Azt meg, hogy hol van a processzor, meg sem tudta mutatni...
Bakker bejott apam, aki 8 altalanost vegzett , megkerdem Timitol na ez mi (infos osztalyba jar) , hat o nem tudja, fater meg rogton vagta , hogy ram....
Szerintem konnyen meg fogja tanulni az oreg a dolgokat
Hugi csak annyit tud, hogy chaintech az egyik a masik az asus, es mivel a polcon van a doboza igy a nevet is onnet tudja.
Mindenesetre a ke're's kb ennyi volt: szar, lassu a gep, kerem vissza a regi alaplapot
Olyan sz.r ez az asus...
Egyebkent meg 18 mult
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Sztem lefordulnék a székről, ha élőben hallanám egy 16 éves csajszi szájából, hogy: '' A francba ezzel az asus a7n8x-el elegem van belőle. Swappel ez a vacak és nem tudok rajta semmit csinálni. Ildi beszereled a chaintechet ?...''
Kb itt padlót fognék, pedig tudom, hogy ez nálatok teljesen normális és megszokott
-
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
TEEEEEEEEEE!!!
Nem jöttél LAN partyra! He??? Magyarázat?
-
zsoltee10
addikt
ne cseteljetek itten.

inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy wordben hol van az, hogy tartalom készítése?? a címsorok megvannak, a doksi térkép is működik, de nem találom sehol a tartalom beszúrását.
kész vagyok már teljesen na. nem aludtam többet 6 óránál 3 nap alatt, és még a házidogám felénél vagyok, holnap meg le kell adni. ma se alszok 2 óránál többet. f@sz@....
-
tildy
nagyúr
Hala egnek nem vitt magaval semmit.
A tortenet a kovetkezo volt.
Ezt a pesti gepemen hasznaltam, am egyszer mikor uj alaplap kerult a gepbe, nem indult a hatso fokapcsolo bekapcsolasa utan. Varakozas, 5mp utan pocre indult.
Hugomnal is igy ment jo ideje,ha egyszer elindult, akkor mar ment mindig elso bekapcsra, ma reggel meg forumoztam rola, de mivel huginak mar elege lett az asus lapbol (hihetetlen merteku win lelassulasok, leallasok, stb) , mondtam oke, beszerelem neki a chaintechet....
IGen am, de utana nem is indult el egyaltalan. -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Mit fagyit

-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Mi Sopronba megyünk az sokkal jobb mint pest
igaz csak egy napra.
De lehet hogy megnézem Anette-t
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Pécs iz gúúúd.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Na ennek örülök.Ki is lehetett az had gondolkozzam

Na meek fürdeni oszt majd jöcök.Hölnap meg Osztály Kirándulás. -
neongorack
senior tag
Végre újra van netem hála haveromnak!
A több mint 4 hete rossz hálózatot belőtte szerencsére!
Azért nem lehetett látni engem egy kis ideig mert szar volt a háló......
Most nagyon örülök, de holnap meg megyek 2 napra fel Budapestre és ha majd megjöttem akkor újra netezés ezerrel..... -
anaqer
veterán
Ha jól tévedek tápügyekben (többek között) mr_ricsi Bővebben: link a rezidens guru, ő talán hitelesebb... én mindenesetre hanyagolnám, ha megszaladt közben a feszültség az a tényleges elektronikából is magával vihetett egy keveset, nem beszélve esetleg elvékonyodott vezetősávokról, ilyesmik... a minimum az hogy utána valami nagyon selejt gépen tesztelni kell.
-
tildy
nagyúr
Ma elhaláloztt hugom Coolink AP400X(TC, 350W.) tápja

Béke poraira. Ráadásul alig kétéves volt.
A bűnős pedig ő volt:
Bővebben: link
Szerintetek ha veszek a lomexben megfelelő kondit , és beforrasztom, akkor működőképes lesz még jó darabig?
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
igy volt. de szakmailag elismert egyébként. marmint nem a politikusi vonalon, hanem szociológia, jogszoc., jogbölcselet. csak irhatna egy kicsit erthetőbben is

kb. 3 oldal szöveg = 5 mondattal. marmint annyira ki kell szedni a lenyeget. mikor először olvastam tőle, kellett egy idegen szavak szótára.... -
válasz
Agostino
üzenetére
pokol egy f.sz.
a kedvencem tole az volt, amikor kisgizda kepviselokent torvenytervezet nyujtott be (Lex-Pokol) arrol, hogy ha leir egy ujsagiro egy velemenyt (''x politikus hulye''), akkor a sertett felnek ugyanolan terjedelemben kellett volna helyet biztositani, hogy valaszoljon (''nem is vagyok hulye'') - persze mindez a sajtoegyensuly jelszava alatt...
tok jo levelezesek szulettek volna, azt hiszem...
amolyan forum-szeru konstans flame...
pokol tulkeppen erezte a jovot 
-
bebean
aktív tag
válasz
Agostino
üzenetére
Pokol apánk irta a legmegrazobb müveket a temakörben. altalaban csak atdolgozott nehany elméletet pl. N. Luhmanntol stb. & atültette a magyar viszonyok közé. kedvenceim tőle: hermeneutikai puffer, bináris kód (univerzális értékduál), és a ''fizetett bértollnokok'' stb.
-
Agostino
addikt
Huhh.
Egész délután tanultam. Elegem van nagyon. Semmihez sincs kedvem. Itt ülök a nyitott ablak mellett és arról álmodozok, hogy leadom az indexemet, hazamegyek, focizok öcsémmel, futok este a kukoricaföldek mellett.
Sajnos tudom, hogy szerdán megszivatnak szoctöriből, de mégis tanulok.
Persze utána jön csak a neheze.
4 napom lesz megtanulni a társtörit meg a jogbölcseletet. Aztan egy kis nyugi, majd megint jönnek a viszgák.
Nem erre lettem teremtve.
Jól esett most ezt leírnom. -
mayerlaci
senior tag
Mivan mindenki átment Wangelis oldalára

-
GodHeart
senior tag
Srácok valakinek nincs gyorsba egy Gdansk térképe!? A város lengyelországba található, és 1 órán belül szükségem lenne rá, de anetem nemigen találaloK!

[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Hali!!
Asszonypajti nemsokar elutazik egy kis idore és megkért hogy regisztraljak neki valami tarhelyet ahova majd a képeit tudja tölteni.
követelmények:
-Nagy térhely
-Képek mérete ne legyen korlatozva vagy ha igen akkor 2mb-körüli képeket meg engedje.
-Webes feluleten keresztül lehessen rá feltölteni, ne csak ftp-rol, hanem valami olyan felulet amit asszonyka, barhonnet tud hasznalni nem kell hozza semmi extra progi ,csak egy explorer.
-Külföldrol is el lehessen érni.
-Ha lehet ne legyen korlatozva a feltöltési sebesség.
-És automatikusan csinalja meg a fotoalbumot a feltötltött képekből.
Most egyellore mas nem jut eszembe.
elöre is köszike -
jasszer
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Kedves jó dálutánt mindenkinek!

-
jasszer
őstag
Jóreggelt mindenkinek!

-
Vangelis
félisten
Egyre többen látogatják a honlaomat
, minő csoda
-
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Bizony bizony futok. Reggel 5:15-kor ébresztő, :30-kor start, kis kocogás, kis sétálás, amennyit jólesik aztán vissza, reggeli, gépezés, délelőtt kis súlyzózás. Most épp úgy vagyok, hogy a lábszáramban minden felől izomláz van, de ez nem baj, mert azt jelenti fejlődök. A mellkasomban meg az alkaromban is húzódnak az izmok, látszik mennyire satnya sazr voltam eddig

-
Vangelis
félisten
Gyertek nézelődni

Mondjuk még nem sok minden van. -
ngabor2
nagyúr
Tegnap este érkeztem haza egy jó kis kirándulásból. Jó kis ásványtúra (vagy inkább túrás), aztán egy igen finom kemencés csülök vacsora Tállyán, egy kis édes szamorodni utána (pontosabban előbb szárazat ittam, az is nagyon jó volt a csülökre, de én az édes bort szeretem), aztán buli kb. 2-ig. Másnap már semmi olyan érdekes dolog nem történt, csak jöttünk haza. Sör, bor fogyott rendesen, hangulat volt. Mielőtt elmentem, 90 kiló voltam. Most megmértem magam: 89
Nagyon kellemes fogyókúra: kemencés csülök, szamorodni, esetleg pár doboz sör 
Ha valakit érdekelneka részletes helyek, akkor megírhatom.
Most épp epres rooi-t iszok... a szamorodni jobb volt, mindjárt elő is veszem a hűtőből
-
mayerlaci
senior tag
Jo reggelt.
Esmein:Milyen volt a futás? -
Vangelis
félisten
Úgy tünik meggyógyult.....
-
Vangelis
félisten
Hakk vajon az UW szervere xarozik? nem nézné meg valki?
-
Josh
tag
Nekem szerencsére még nem lopták el, csak eszembe jutott valami. A buszon volt egy csávó, aki erősen tépkedte a buszon az üléseket, és a sofőr elkapta. Elkérte a diákigazolványát, felírta az adatait, aztán visszaadta az igazolványt, és mondta neki, hogy kapja majd az értesítőt, gondolom egy csinos kis összeget, amiből az egész buszt felújítják. A srácnak nem kellett semmit sem aláírnia, elismerve, hogy ő tépte szét az ülést, csak az adatait felírták. Tehát amikor valaki kap egy ilyen értesítőt, akkor visszaír a volánnak, hogy aznap reggel lopták el a diákigazolványát, tehát nem ő tépkedte az ülést, nem fizeti meg az okozott kárt, mert nem ő csinálta, hanem visszaéltek az ő diákigazolványával. És ezért kérdeztem, hogy be kell-e jelenteni valahol, hogy a volán utána tud-e nézni, hogy valóban ellopták azt a diákot, vagy csak így próbálnak meg kibújni alóla.
-
Josh
tag
Ha valakinek ellopják a diákigazolványát, akkor azt be kell-e jelenteni valahol?
-
Vangelis
félisten
Fakk mlyen nehéz csinálni egy weboldalt...még akkor is ha az alap megvan

Amúgy jó reggelt. -
-
Esmein
nagyúr
Reggelt, Sianis

-
AMD!4ever
őstag
Én még csak most fexek le
))
És most ettem meg egy tábla egészmogyorós fekete BOci csokit!

-
jasszer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te vagy a mai bronzérmes a PH!-háziversenyben

Aktív témák
- Mazda topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt meg, hogy hol van a processzor, meg sem tudta mutatni...

kész vagyok már teljesen na. nem aludtam többet 6 óránál 3 nap alatt, és még a házidogám felénél vagyok, holnap meg le kell adni. ma se alszok 2 óránál többet. f@sz@....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igaz csak egy napra.

))