Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Nem, nem azt csinálja... Ha ezt a bat-ot lefottatod és bepipálod a show hidden-t, akkor MINDEN FELINSTALLÁLT eszközkezelőt látni fogsz, nem csak azokat, amikhez éppen van hardver is... Pl. minden gépre dugott különböző USB kulcsnak a különböző drivereit...)
Szeretettel:
Szalma -
Integra
titán
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
hirtelen ennyit találtam
Bővebben: link
mondjuk én is a sima ráinstallálásra gondoltam először, ez a kipipálósdi meg se fordult a fejemben... -
Rommel
csendes tag
Na, kivettem a vinyót, csak hogy másik slot-ba tegyem a RAM-ot, és ott működik!! Éljen, éljen. Csak át kell rendezni az gépházat emiatt, de mindegy. Valszínű a slot-nak elég volt a kis nyomkodás is, hogy kinyírodjon, de nem érdekel, azt úgyis útáltam, mert 300kg-mal kellett rátehénkedni, hogy beleugorjon a RAM, szal nem is bánom, hogy nem kell használnom. A többi jó volt, ez volt ilyen buzi. Na, megnyugodtam.
-
Integra
titán
nem tudja valaki mi a pék f....val tudom kitakarítani a csipszet drivereket a francba?
mert egy rohadt uninstall nincsen hozzá, annyi se
-
erdeya
senior tag
Szóval alapból amit letötök (és törlök az outlookban), az törlődik?
Az jó...
Azon aggódtam, hogy időnként be kell lépni webes felületen is, hogy az ember törölgessen.
szerk: Én mekkora egy boci vagyok... én is kiprószáltam a kabelnetnél és törlődik. Tehát szinkronizált a kettő szerencsére.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
be lehet állítani, hogy megmaradjon, ha otthon lennék, már megmondtam volna, hol, de itt a suligépeken szürke a beállítások menü...
szerk: #4579 én se használom, egyszer próbáltam, de letörölt mindent a postafiókból, felbosszantott, hagytam a p*csába, és utána mondták, hogy be lehet állítani
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Áruljatok el valamit...
Ha beállítom az outlookban, hogy töltse le a leveleket az adott postafiókból, akkor vajon a szerveren a levél megmarad, avagy törlődik?
Nem nagyon értek az ilyesmihez
-
Agostino
addikt
Hát fene tudja. Tengeli lengeni egy darabig elmegy, aztan az embernek szerintem hiányérzete lesz. Monjduk megmondom őszintén bár zavar az, hogy sok a vizsgám, sokkal jobban zavar az a tény, hogy kb még egy hónapig nem mehetek haza miattuk, és ugye április elején voltam uccsára home.
Hallottam, hogy otthagytad. Hát nem tudom. Jövőre neki mész mégegyszer? -
Hú, emberek, most látom, hogy 10 nappal ezelőtt néhányan felköszöntöttetek, utólag is thx.

-
gyerekek, ma este nagy gaz volt, igy lemaradtunk a vacsorarol.
Erre a fonokom elovette az otthonrol hozott hazikolbaszt, mi meg szereztunk kenyeret...
hat, reg esett ennyire jol kolbaszos kenyer, az biztos!
de komolyan... egy katarzis volt szinte...
(3 hete napi haromszor : de. 11-kor, este 7-kor, es ejjel egykor kapok enni, mind a haromszor meleg kajat. de mar kurvara unom, mindig valami hus krumplival, neha rizzsel... napi haromszor kurva unalmas. meg akkor is, ha a hus neha sult, neha fott, szaftos, neha meg rantott...
harom hete nem ettem egy igazi reggelit pl.
ezert ez a kolbasz most mennyei volt
(annak, aki lemaradt volna : tobb, mint 3 hete algeriaban vagyok) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
volt mar rola szo => Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Vagy egy ventrilo szerver...
-
mayerlaci
senior tag
Emberek gondolkodtam egy közhasznu topic nyitásában aki nem akarja most haggya abba az olvasást

''Trafik,rendőrök,balesetek''
És ide mindenki beirná hol mérnek?Hol vanrendőrmeg merre nem érdees menni mertt baleset van.
Mondjuk aki uton van az nem ph-zik de ha hazaért akkor azért be tudja irni. -
Esmein
nagyúr
Pofám leszakad, egri csillagos topik. Nemtom hogy egyesek mégis hogy gondolják. Mondjuk én rendszerint ötöst kaptam irodalomból, de ha mégis négyest kaptam volna más meg csalással ötöst, baromi ideges tudtam lenni. És persze ezt nem lehet rendezni más módon csak úgy, hogy lenyeled. Az egész magyar úgy szar ahogy van és nevelik a lelkibeteg embereket. Gratulálok.
-
Old Death
senior tag
5-10
legalább 50... de kellemetlen lenne... 
nem az gond, h piritós leszel... hanem az, h szived megállhat és simán megfulladsz... v izomgörcs és megfulladsz... eszméletvesztés a sokktól és megfulladsz...
pirítós akkor lennél ha nincs mit elvezesse a feszültséget.. de azt hiszem egy úszómedencényi víz elég nagy vezető felület...
escie: bizony-bizony... az egész országon átvonul.. viszont mögötte jó idő jön
oldy
-
Old Death
senior tag
na mivel blogom nincs (bár imádok sztorikat írni...) de a mai élményt meg kell osztani veletek... így bele is vágok

na ma edzés 14:45-kor kezdődik 17:00-kor ér véget helyszín: városi sportuszoda (nyitott)
edzés elején süt a Nap 24 fok kellemes idő... el kezdünk úszni sötét felhők gyülekeznek, majd dörög, majd szakad az eső.... majd kicsit lágyabb figura csöpörög... majd kegyetlen módon kicsi jégdarabkák estek és frankón csípős érzés volt... persze edző bá': mit nekünk ilyen idő tessék csak úszni tovább természetesen nem ment uúgy.. romlott a teljesítmény... majd villámlot... (ugye ilyenkor el kéne hagyni a medencét, nehogy baleset történjen) persze mi úsztunk tovább, mivel messze volt, de a hangja kegyetlen... majd még 3x váltakozott a zuhogó eső és az éppen csöpögő, majd miután az óra 16:45 felől elgörbült 17:00 fele el kezdtett tisztulni az idő, majd napsütés újra, jó idő... na de túl éltük szokták volt mondani
ritkán szokott ilyen ramaty idő lenni... évente kb 3x
lassan blogot nyitok asszem...oldy
-
MarKoo
addikt
Ha valaki látná VladimiR-t, akkor mondja meg neki, hogy a segítségére lenne szükségem!
-
bmx powa
tag
jössz már hummerdik????
-
Esmein
nagyúr
Tildy drága, remélem nem haragudtál meg ! Nem szó szerint értendő, ezt mindenki tudja, hogy te elég szerény vagy ilyen téren, nemtom hogy lehet ezt egyáltalán komolyan venni
Bocsánat 
-
Rommel
csendes tag
No, nem baj, most hogy nincs elég RAM-om, legalább csak Linux vann fönn, nem tudok játszani, és legalább a vizsgaidőszakra koncentrálok (HL2 és CS helyett), az ösztöndíjból meg RAM-ot veszek.

-
escie
őstag
micsoda ''imidzs''...
hogy lehet ilyen igénytelen egy ekkora cég kezdőlapja?! ''Névtelen Normál lap'' a címben...
arról nem is beszélve, hogy ha továbbkattintanék: ''Server Error in '/' Application.'' -
Rommel
csendes tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajna már pont nincs. Szerintetek a RAM behalhatott attól, hogy egy kicsit, mondjuk 2 mm-t megnyomhattam oldalra, mikor be volt nyomva az alaplapba? Sajna nem tudom másik gépben, vagy másik slot-ban kipróbálni. És a vinyó-csere miatt a MemTest-et se tudtam lefuttatni (az UHU CD-t nem akarta elindítani, amíg benn volt a rossz(?) RAM).
-
Integra
titán
ez mekkora...

Bővebben: link -
Rommel
csendes tag
Ma tönkrement egy vinyóm meg egy RAM-om is. Ez aztán a jó nap. A RAM-ot jobban sajnálom. Azután ment tönkre, hogy kivettem a rossz vinyót. Tutira nagyon vigyáztam szerelés közben, szal nem hinném, hogy az én hibám (habár sokat kellett a RAM-oknál matani), de akkor is bassza az agyam. P*cs@ba!!
-
szakértelem felsőfokon
Bővebben: link -
fendre
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az a baj, hogy ha ő maga nem akar leszokni akkor nem sok esély van rá
Talán ha komolyan beijed mondjuk egy angina pectoris-tol - ez hasonlo a szivinfarktushoz, de nem teljesen az, mindenesetre elég kellemetlen és komolyan be szoktak szarni tőle az emberek. Van ismerosom (50 éves) akinek 10 éve volt egy ilyene, és úgy döntött még elni akar jó ideig, és eldobott mindent: cigi + pia.
Sajna nem tudtam sokat segíteni
-
Agostino
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát az attól függ. Vegyszerről nem tudok, ami segítene, módszer az adódik.
Pl hogyha nem keresőről van szó, vagyis olyan emberről, aki pl egy hónapig nem megy semerre, akkor senki sem kezdi el keresni, esetleg elzárhatjátok egy szobába. Szék, ágy, tv és persze semmi alkohol sem. Az a fontos, hogy belássa az illető, hogy problémája van, mert ha csak betuszkoljátok, aztan ajtó rázár, az sok mindenhez nem vezet. Azt csinál amit akar, csak semmi alkoholt sem kaphat. Radikális? Persze. Durva? Igazatok van, de nem tudom hogy egy kemény alkoholistán mi más segíthetne. Ugye az eleve kiesik, hogy majd megígéri, hogy semmi sem iszik, mert azt nem tartja be. -
rdi
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
orvos >> recept >> gyógyszertár >> haza >> bevétel>> ivás>> rosszullét ;
ha ez kevés:
orvos >> recept>> gyógyszertár >> orvos>> beültetés> haza>> ua. mint fent.
ha harmadik de közeli személy:
orvos>>recept mintha magadnak>>gyógyszertár >> haza>> húsleves >> gyógyszer felold >> apuval megetet >> apu hűtőhöz >> apu sör >> apu roszzul lesz >> Te elmondod mit csináltál (!) >> apu dángdáng Téged >> kék folt szemed alatt >> orvos>> látlelet>> ügyvéd >> bíróság >> apu csücsül >garantált szeszmentesség..
de nem akarom elviccelni, van gyógyszer, csakhát nem könnyű a háziorvosnak bevallani -
Esmein
nagyúr
Elmegyek szundizni, mi van itt ? Offtopikos életképek. I_am keménykedik. Gambit beszólogat, Tildy meg pofátlanul büszke rá, hogy megnyitotta a 19-es offtopikot. Na de gyerekek, ezt azért nem kéne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Kezd elegem lenni. Mondjatok valami módszert, amivel egy alkoholistát le lehet szoktatni az ivásról. Nincs valami szer, amivel meg lehet utáltatni az alkoholt? Jöhet csak magánba is.
-
mayerlaci
senior tag
Na megjötem osztály kirándulásról.Megnéztük a Festetics kastélyt meg még sok mindent.Sopronba tök király volt a bob pálya csak sajnos 1 kört mehetten
mert eleredt az eső. -
TexT-BoY
addikt
Mongyatok még pls alapmüveket!

ilyesmikre gondolok:
Tudosok- Apa kocsit hajt
Brigád- Az élet szép
Szikretmentöl buzie vagy, meg a többi
Kistehénéktöl a Cyber gyerek
stb
Uristan@MENNY.hu meg a legrulzabb film az üvegtájger melett!
-
roamer
újonc
Sziasztok!
Letiltani hogy lehet azt, hogy ne érkezzen több prohardver! hírlevél az e-mail címemre?
Kb 2 hete érkezett 1500 körüli PH!-s e-mail, törölgethettem.... az a fura, h eddig nem jöttek
Na, ezt az egészet hogyan lehet blokkolni, hogy ha válasz érkezik, ne értesítsen 1k körüli e-mail-el 2 percenként

PLS HELP! -
Sianis
addikt
Tudom nemszabadna, de a háborúban minden megengedett!
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár az elég radikális megoldás...

???
legalább 50... de kellemetlen lenne... 
!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)