Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Azt a jó édes @#
-
bebean
aktív tag
köszi a valaszokat. asus lap: 10-11körül + celD 2,4-es 15körül. ; 2200+ s, pedig 12. tehat ennyivel lenne kevesebb kb. meg meggondolom.

-
50 CENT
tag
Miért van az hogy néhányan összekeverik a betűket a szóban, pl.: nagymama = ygnaamma?
-
bebean
aktív tag
hova lett a hajnyiros topik utolso hsz-e?

-
-
Kidus
őstag
Sziasztok

Kicsit lemaradtam pár nap alatt, amíg nem voltam, de nem kérem, hogy foglaljátok össze, ahogy látom, túl van a 4k hszen a topic. Amíg ezt elolvasnám, megint lenne ennyi. Miujs erre?
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az aláírásom csak az optimista mivoltomat tükrözi, mert egyenlőre nem hívott adsl ügyben senki sem.

A telcsi számomat pedig nem adom meg, de nem csak neked, hanem senkinek sem. Ez a telefon csak a szükséges rossz velejárója a netnek és véletlenül sem szeretném, ha csörögne. Mivel nem használom, váratlanul érne és megijesztene ha csörögne. Tehát rajtam kívül (és kedvesemen kívül) senki nem tudja a számot.
Kapucsínózásnak a jövő hét pénteket vagy szombatot ajánlom. A Bélával egyezkedtem és úgy néz ki, akkor lesz egy kis összeülés. Ha nem is kapucsínó lesz a vége, azért valamit majd csak megiszunk. Ki mit szeret. Bár ha a wansörbe megyünk, ott is van kapucsinó... -
Esmein
nagyúr
Kacsuppínó, rumosKW ? Hova is kell menni ?

-
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
simán lenyomja a 90ezer forintos vackodat

de gyorsan dönts, mert sokan állnak sorba egy ilyen ajánlatért.
Nem is a kari miatt, hanem hogy velem kapucsinózhatnak egyet
-
Sianis
addikt
Nesze nektek hűtés, egy gyors felvétel

Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most jó hangulatban kaptál el, ezért kedvező ajánlatot teszek a videokártyádra.
Mit szólnál, ha odaadnám az enyémet cserébe és meghívnálak egy kapucsínóra a polarisba?
Azt hiszem mindketten jól járnánk... -
a_tesz
Korrektor
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
vagy mert az asuson több a haszna

-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
úgy 4 évvel ezelőtt tényleg eldurrantak az abiton a kondik, de 4 év sok idő ám.
-
Sianis
addikt
Ajjjaj elfogyott az írható CD-m. Mehetek venni olcsóért! -> Ezért lecsukhatnak?

-
tildy
nagyúr
Jaja, én is február 20ig elküldtem nekika bevallást,a visszatérítés még március közepén meg is érkezett.
Ja ma is megjött az ebéd...Álmaimban sem gondoltam volna, hogy léteznek finom saláták a majonézes salikon kívül.:
Zsírégető ételek (400 Kcal-ig) Grillezett pulykamell, törzsvendég saláta (330 Kcal ch: 8 g)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
Loretto
veterán
Holnap leadom az adóbevallásom, még jó h tengernyi időm van

Esmein #463: annyid van?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Én mopst olcsón megúszom a 939-et, jó kis alaplap, jó kis proci, 3 évig szerintem elég is lesz, amíg a garancia lejár. Addig maximum egy úgy VGA-t fogok venni, de sok újdonságot bizotsan nem. AGP-s VGA-kat vajon meddig fognak gyártani még?
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem fognak kipattogni

-
a_tesz
Korrektor
(nekem sincs semmi bajom vele :P)
-
erdeya
senior tag
Hoppácska! Kedvenc gyártóm is árul már 939-es deszkát... Bővebben: link
Na én ilyet fogok venni. Jó is, olcsó is. Szeretem
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Bocs. Ez baromság

Ja, és legyen itt egy miért is : Minden gyártó Rubycon kondit használ a k7-es lapján(msi, epox, asus, soltek, abit, chaintech, mindenki)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hátb+....
na mindegy, nem érdekel, amelyik lesz még a bótban mikor oda megyek az lesz, slusszpassz
a két évet kibír, az nekem bőven elég, aztán kész..
-
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Az ami bios szerintem máglyára való, nem alaplapba, rendszerint felröppennek szériahibákról szóló pletykák, az ide vezérlője még egy nforce2-höz képest is bugos. No persze az -e deluxehoz is adnak rakás sz*rt, de én akkor is az nf7-et venném. Tildy huga is egy asus lappal szivolázik. Most hirtelen több nem jut az eszembe, de nincs jó véleményem róluk... Ja és a tuningpotenciáltól most eltekintettem, mert betongép köll, nem versenyló
Nemtom. Ha most szívsz a vinyókkal, akkor ne asus-t, mert még begorombulsz a márkára, amivel viszont semmi bajom 
Szerk.: mindjárt ideérnek az asus fanok, 5-4-3-2-1. bumm
[Szerkesztve] -
Integra
titán
még ezt ajánlották mellett usersben:
Bővebben: link
árban szinte nincsen külöbség -
Integra
titán
vagyis akkor nf7-s (v2.0) kéne igazából
na jó, nekiesek keresni hol a pékben van ilyen.....
Bővebben: link
többet nem találok, magyar abit oldalt meg pláne nem.. -
erdeya
senior tag
piszok egy punnyadt nap a mai...
Esik ez a takony eső is és egy csomó elintéznivalóm lenne. De esőben mászkáljak a városban?
Ez kikívánkozott... -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
mondjuk gigabyte lapokban egyszerű frissíteni a biost, ezt tudom, de nekem elb*szódott a win-es biosfrissítőtől a lap... a com portokkal való kommunikáció során (modem, adatkábel, akár virtual BT com port) sajna újraindul. de szerintem egy mai lapban már megoldott, hogy ne a bootfloppy-s flash.exe-vel kelljen veckolni, pl GB-nál is van bioson belül is frissítő funkció, tehát csak a lemezt kell betenni amin a bin fájl van, és megcsinál mindent magától, gép újraindít és kész.
ha van külön hangkártyád, akkor nem számít az alaplapi karesz mert úgyis kuss van neki
-
Integra
titán
nekem az kell hogy megbízható legyen, ne essen szét atomjaira mint ez az msi éppen :9
nem feltétlenkell nekem gigalan, minek? egy hálókábel megy az adsl modembe oszt csókolom. ha meg lesz még egy gép, úgyis router kell neki. vagyis akkor sem fog kelleni két lan csatlakozó.
alaplapi hanghoz nem értek nemtom mennyi memóriát vagy cpu teljesítményt zabál meg ahhoz képest ha külön van bent pci slotban kártya, most egy sb live van bent.
ja és ha nem muszáj ne kelljen nekem biost firssíteni benne, de ha már egyszer kell akkor lehessen könnyen. -
Integra
titán
okay

szóval akkor vagy nf7 vagy nf7-s (v2.0)
hun a pékbe kapok ilyen lapot? és mennyiért? -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
Esmein a fő illetékes, én csak az ő tanítványa vagyok
szóval káosz az nincs, csak sokféle jelölés, de az aktuális best buy, amit már ő is mondott, az nf7-s (v2.0). sok minden jár hozzá, de személy szerint ami nekem a legjobban tetszik benne, az a soundstorm hangchip, ami erősen bünteti a többi realtek meg c-media ac'97-es versenyzőket, főleg a processzortól igényelt erőforrás tekintetében
szerk: de persze mondom ne az én hsz-em legyen a mérvadó
(mondjuk kinek mire kell a gép...)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az nf7-s2nek legnagyobb baja talán az igénytelen biosa. A szorzót nem lehet állítani, a mem időzítések szekercével, feszültségállítás szinte nincs, lefele abszolút nincs. Olyat is hallottam már hogy fütyül egy tekercs...
Előnye, van rajta gb lan.
Nf7-en nincs gb lan, de sokkal(mérföldekkel) jobb biossal.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
nekem nincs túl jó tapasztalatom gigabyte lappal, bár az kt400-as... viszont amióta Esmein kollegával átbeszéltük a nf7-témát, azóta kiderült, hogy kb 4 haveromnak nf7-s van (nem s2!), és mindenkinek frankón megy. nem akarlak rábeszélni semmire, csak a mérlegelés lehetőségét megadni

-
Integra
titán
-
Sianis
addikt
No!
MSI K8T-NEO2 VIA lap megrendelve, 3000+ A64 megrendelve, pénteken beszereljük, és süvíítünk.... -
Integra
titán
3 hdd van, ebből kettőn van xp.
bármelyikről bootolok, bármelyik kábel bármelyik master vagy slave csatlakozójáról, mindig hazavágja a dma-t és pio lesz a vége. hiába nyomok uninstall primary vagy secondary ide vezérlőt, ugyanaz. most úgy tűnik nincsen via hyperion fent, mert regeditben nem látok rá hivatkozó infot.
biztosan nem a merevlemezeim a rosszak és nehezen hinném el hogy az xp lenne gáz.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hopsz, volkovy félisten lett... Gratta.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/8.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)