Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
gondoltam elküldöm neked postán (660 HUF)
Ha érdekel, szólj. Én ma bemegyek szerintem és rendelek. De jó lene kibulizni, hogy a webáruházban lehesen rendelni, mert ott lényegesen olcsóbb. cca 1500 forinttal.
Nehogymá terjeszd, várj amig az enyémet meghozzák!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
meg is van... ezt dicséri Bővebben: link
Én is beleszerettem az intellibe, de beláthatjuk, hogy a fehér nem alternatíva.
Tehát vagy valami fekete+ezüst cucc, vagy meggyőzöm magam, hogy a wheelmouse is szép
-
ReJim
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
a gimphez kell gtk környezet...
Bővebben: link
válassz tükröt.. elöbb ez kell aztán a gimp...
wines gimpez faq (angol)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
az olyan fapados egérnek tűnik nekem...
Akkor már inkább veszem a microsoftot fehérbe, oszt égek a fekete bill+fehéregér combómmal.
Azt hiszem tildy dicsérte ezt valamikor. Jó lenne, ha megerősítene. Bővebben: link -
Vangelis
félisten
genius kb 21e van mostBővebben: link
Nem tudjátok a Gimp-hez mi kell még? vagy nekem vajon miért nem akar felmenni?
SULIRO : nem tudok most arra meni, de szánd már rá magad és gyere erre, mert nekem most dolgozik a feleségem meg én is én nem tudom kire hagyni a gyereket....
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Miért? Itt bent egy A4 Tech MOP-18 van a mancsom alatt és nagyon jó. Igaz, hogy othora ez nem kéne, mert picike (traveler) és olyan vékony zsinóros. Félteném, hogy megtörik.
ez milyen: Bővebben: link -
ReJim
őstag
nah... büszke vagyok magamra: elmosogattam...
de mit csináljak most? ma?
a.) a weboldalamon megpróbálom megírni a dolgokat...
b.) menjek csináljak meg egy gépet (délihíd hűttő visszaragasztása, vinyóbele, linux feltelepítése...)
c.) fogalmam sincs...
szerintetek... ???
vagy aggyatok tippeket ert unalmamba megint nekiállok jáccani online, és sokájig.. (szokás szeritn este, hajnalba fejezném be...)
tanulás, és az én gépem újratelepítését nem említsétek, mert puskacsővel a számba végzem...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem is drágább sokkal. Sztem ezt inkább... -
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Legszebb egér evör :
Nekem ilyenem van:
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
mid van géniuszban? muti!
tényleg nem reggeltem még, jól látod
Nem azt mondtam, hogy nem jó az a bill., nem tudom, hogy működésre milyen, engem csak az érzés zavar. Elég erős (nehéz) kezem van, és zavar ahogy mozog alatta a bill. Lehet hogy ez egy fóbia???
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
ez jó egér? Bővebben: link
vagy milyet vegyek feketét (esetleg pirosat
), aminek pilácsol az oldala? -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
kérdezek...: Mennyivel jobb a noti billentyűjénél a genius slimje? Pénteken, mielőtt megvetem volna a deluxot, kipakoltattam egy másik boltban a dobozokat. Megtapogattam a geniust is és hát... izé. Ugyanaz volt vele a problémám mint ezzel itt a kezem alatt. SÜPPED!!! Engem ez nagyon zavar

amúgy jók ezek a laposak (design meg minden), csak az a fránya süppedés...
-
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jah láttalak....Cool
, Köszi -
Vangelis
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Hát sajna nem.....de holnap is melózom, de megoldjuk, miért megjött az uj karid?
-
S.u.l.i.r.o
tag
Vangelis!
Feltettem a gyári hűtőt a ti 4200re. Ma el tudsz jönni? -
tildy
nagyúr
MOndom, válaszhattam: Vagy elköltök a tescoban heti 6-7 ezret csak kajára (szalámi sajt, sajttal töltött csirmemell,hal, stb) és akkor még meg is kell főznöm, ráadásul amit a párom megtalál a hűtőben azt fel is falja, ergo hízik is, vagy pedig rendelek heti 5 ezerért, és kész is van, és változatos is (mert itthon bizony csak sajjttal töltött pulyka, roston pulyka, roston hal, vagy halrudacska szokott lenni, és nem azért mert nem tudok főzni, csak mindig rinyál az iylen tejfölös szószós/milánóis/pörköltes kaják miatt mer tnem komálja a gyomra) és még ráadásul finom is.
Munkahelyemen is mindig 600Ftra jön ki kb az ebéd. Szal végülis szinte ugyanott vagyok...
Na szal neki menü lett az is jól néz ki:húsos orjaleves + grízes tészta.Ez lesz a vacsorája.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
így már én is jártam, de második inditásnál ráfeküdtem a del-re és gyönyörüen mókoltam a biosban. Pedig logitech rádiós billem van amit egy külön műsorszám beinstallni. Az igazat megvalva eddig még csak award biossal van tapasztalatom, nem tudom a többi hogy viseli.

Vagy kattingas az egérrel közel a monitorhoz, hátha meghallja.
-
tildy
nagyúr
Megérkezett az ebéd.
Finom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Vangelis: ejnye ejnye...Ott vana creative mx3000es egere.Usb-s , van hozzá ps2 átalakító, és optikai, én imádom.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Nme tusdjátok honna tudok letölteni avatarokat..???
ICQ-n nem nagyon találom
(fórumhoz kéne
)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Mint modtam laptophoz kell , tehát meg van oldva a benne lévő bill-el ez a probléma, csak win alá kéne, hogy ,minél több és tartalmasabb hozzászólást tudjak csinálni, irni.
Meg hogy csinálgatom a weblapomat(mire adtam a fejem
), ott is nehézkes állandóna félreütött betűk miatt korrigálni.
Nem tudm miért nyomok néha laptopon félre...vagy szoktatlan vagy nem tudom. -
Esmein
nagyúr
nem jobb... Képzeld el a helyzetet.
Megveszed az usb-s billentyűzetet mert elromlott a ps/2-es. Bedugod, elindítod a gépet. Mivel elromlott a billentyűzet ezért nem kapcsoltad át usb/keyboard-ot a biosban enabled-re, ergo egy csinos keyboard not found press f1 üzenet fog fogadni az induláskor, alaplaptól függ, hogy továbblép avagy sem
Jó móka ps2 billentyűzetért rohangálni, sőt vannak olyan deszkák is, amiket usb billről nem lehet biosban noszogatni, magyarul kéznél kell tartani egy ps2-est is. Én nem vennek. Amiért jó, az az, hogy jó macintoshhoz is ugyanaz a keyboard. -
Jam-Master J
aktív tag
Én sem reggeliztem 10 évig kb..aztán elkezdtem anno komolyabban sportolni (vagyis hobbiszinten ''komolyabban''). Na, akkor nagyon-nagyon szigorúan bevezettem a reggeli kaját (nagyon nehéz volt), valamint az esti nem-zabálást (még nehezebb volt
), egybekötve a rendszeres vízivással (szinte lehetetlenségnek tűnt, de sikerült
).
Na, el se tudom mondani, hogy mennyire helyrejöttem mind testileg, mint szellemileg...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ez a ''mindenre van idő, ha szakít az ember'' dolog csak papíron igaz.
Egy hozzászólást megírni 1 perc. Nyugodtan enni meg 30.
A PH mellett megy itt az e-mail meg a telefon hadjárat, a személyes megbeszélésekről nem is beszélve.
És míg vagyok olyan pofátlan, hogy értekezlet közben is itt válaszolok, a tízórait azért nem eszem meg közben.
Most, míg megettem a kicsi kolbászkámat a paprikával kb. 5 e-mail jött és 2x hívtak telefonon. -
Jam-Master J
aktív tag
Szal a kajára nincs időd, csak arra, hogy pár percenként válaszolgass a pH-n

Én is dolgozom, de gondolom, nálatok is van kajaidő...Főtt kaját meg lehet pl. dobozban magaddal vinni (így összeáll az idő-lehetőség faktor
).
Bocs mindenkitől, nem az észt akarom osztani, csak a véleményem mondtam el! -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Tudom..De nem erőszakolhatom meg önmagam.
Márpedig ha eszek reggel, ébredés után úgy 9ig valamit, akkor nem esik jól. -
Vangelis
félisten
Na mentem venni kell valami nyomtatót, de eben a városabn nem sok reménnyel....fakkk
Egy hete nem tudok itt usb-s bill-t venni
-
Jam-Master J
aktív tag
Pedig a reggelit állítólag tilos kihagyni

Én mindig éhes vagyok. De visszafogom magam, mert tartanom kell a versenysúlyom
Nem akarok apu sorsára jutni (165 centi, 110 kiló).
Sajnos a családom hajlamos a hízásra rendesen.
Szal ezért reggeli-ebéd normál, uzsi, vacsi szigorúan valami sovány kaja. -
a_tesz
Korrektor
akkor eszem amikor csak tudok, reggeli, aztán két zsömle tízóraira, ebéd 2 körül, uzsonna 4kor, vacsi 6kor, aztán még 10kor egy kis egyéb kaja, hogy jól aludjdak, és egyik sem kis adag
ehhez képest 173cm, 67kg, vékony testalkat. adottság? valószínű... mondjuk nem is vagyok az ''egész nap a gép előtt'' mozgalom híve... -
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Reggel 6 és du. 5 között nem nagyon vagyok tűzhely közelben, hogy összeüssek valamit. Tudod... dolgozom...
11 körül szolid tízórai, aztán ha hazaértem, eszek amit anyu/apu főzött.
Vacsira meg valami apróság.
Tehát napközben sem időm, sem lehetőségem nincs enni.
-
Esmein
nagyúr
Én nem azért használok xp-t mert mindenki más azt használ. Tőlem mindenki használhatna win98-at vagy az ínyencek mint te milleniumot, nekem tökéletesen megfelel ez, hogy 15 napos uptimek vannak, ha valami összegabalyodik akkor cuccmák kilövése. Még csak nem is az xp erénye ez, hanem az NT kernelé. Nézz utána. Win 2000 sp4, winxp, win2003 server, ugyanazon az alapon nyugszik.
-
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Én pl. nem tudok reggelizni, mert egyszerűen enm vagyok éhes.
Ha megeszek egy fél zsömlét már teli vagyok tőle és ez nem jó.
11.30kor szoktam ebédelni ez a napi első kajám mindig.
Pedig este 6kor eszem mindig utoljára....
Nem is tudom, nem is értem, hogy bír valaki napi 4*-5* enni.
A kajám meg még mindig nem érkezett meg... Elvileg 8-13 óra között hozzák ki, pénteken rendeltem. Kiszámoltam, párom annyit zabál, hogy olcsóbb ha rendelem a kaját, így legalább meghatározott mennyiséget tud csak megenni, ráaádsul finom készétel is...Ő menüt kap, én fittlesz ételeket rendelek a fogyás miatt...
Rez_grof: még nem...
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Nekem se megy.

-
Esmein
nagyúr
Milyen korán ? Futok
kondiba lendülök.
#4312: nem nagyon vagyunk rá kiváncsiak. Egy párszor meg megbeszéltük ezeket a dolgokat, minden normális ember xp-t használ ( vagy hasonló felkészültségű egyéb nyílt forráskódú, ill powerpc alapú operációs rendszert) te meg maradsz a régi jól bevált összegányolt kernelnél, amiben egymással versengenek a 16 és a 32 bites kódok. nem egy normális dolog ez...
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Bocs, de ezt nem veszem be, hogy ''nincs rá időm''

Nekem pl. miért van?
Én is napi 10 órát távol vagyok otthonról, aztán meg nekem is ott a lakás, meg a kert, meg az udvar, amit rendbe kell tartani, nem is beszélve egy rakoncátlan feleségről

Vacsira meg nem tart semeddig összedobni egy kis kaját, pl. 20 percig rizst megfőzni, a halacskát/sajtot/husit (mikor mit) kisütni, a zöldséget megpárolni...
Szal asse nem kifogás, hogy ''nincs is mit enni''. Ha csinálsz kaját, igenis van mit enni
Mondd azt, hogy sajnálod az időt rá és kész 
-
mbit
tag
kiváncsi vki arra, hogy miért utálom az xp annyira, hogy még reklámozom is mennyire sz''r?
-
Vangelis
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Tudom láttam(én ne látnám

)
Szerintem ki vagy tiltva MSN ről
-
S.u.l.i.r.o
tag
Vangelis, irtam a siteodon, a hw piacra.
-
erdeya
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ennék én nyolcszor is, csak időm nincs rá.
Meg nincs is mit. A büfés sütiktől meg pékárutól már hányok.
Marad amit hoztam magammal.
Aztán otthon vár a töltöttpaprika.
Talán vcsira még benyomok majd egy kuglófot
-
S.u.l.i.r.o
tag
Van még olyan, akinek nem megy a messenger?
-
Vangelis
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Nekem megyen, gyere akkor a weblapomra, chatelünk ott

Ugyis van mit megbeszélnünk
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nintendo Switch 2
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van hozzá minden földi jó 15'' Compaq moncsival...
Nomeg ugye vonat föl le