- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #6955 üzenetére
Az emberi hülyeség kútja feneketlen, belenézel, azt hiszed az alját látod, pedig csak kanyarodik.Az irigység még fokozza.
Nem tudom, van-e itt valaki, aki személyesen is ismeri a lányt, de ha valaki találkozik vele valahol, és van módja beszélgetni vele, nagyot fog csodálkozni. Teljesen normális, kedves elég intelligens, a technikai tudását nem firtatom, ennek ellenére remek meglátásai vannak ha fotózásról, illetve a modellek beállításáról van szó. Látatlanban vagy ismeretlenül becsmérelni valakit meg paraszt dolog szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged