Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
No. Egyrészt az A700 fogásra zseniális, komolyan, képminőségre is rendben van, kifejezetten szimpatikus gép, nem mondom, hogy nem fogadnám el, ha hozzámvágnák
De az túlzás, hogy a K10D-m helyett vágynék rá. Nem vágyom rá, de ha most vennék gépet, igencsak meggondolnám az A700-at.
Másrészt a K20D-re még kevésbé vágyom, mint az A700-ra. 14,6 MP nekem már kegyetlen sok APS-C-re. Igazából képminőségre, szolgáltatásokra, ergonómiára, kezelhetőségre nekem igencsak jó a K10D, sőt ez utóbbi kettőre egyszerűen pazar - nekem.
Szóval jelenleg max objektívekre vágyom, vázakra nem. Max full framera, de hát az elég messze van
A kitobi 1-5 skálán bőven nem 3-as. Vegyünk egy 10-es skálát inkább, és ott helyezzük el a 3-as szinten a kitobit. Ez esetben a 16-45 F/4 érzésem szerint olyan 7 körül lehet, de mivel én nem használtam még, így ezt nehéz megítélni.Harmadrészt magamról és gyújtótáv-igényeimről:
Ebben a topicban szokott elhangozni, hogy márpedig nagylátó igenis kell, mert ezért, meg azért. Ez azonban nem így van, legalábbis ebben a formában ez a kijelentés nem állja meg a helyét. A helyes megfogalmazás az, hogy vannak emberek, akiknek kell nagylátó - ennyi és nem több. Nem lehet jobban általánosítani. Én spec 28mm alatt a legritkább esetben fotózom, de inkább azt mondanám, hogy 35mm alatt sem nagyon - természetesen valós gyújtótávban mérve értettem az előbb, tehát 42mm, de még inkább olyan 52mm ekvivalens alatt csak elvétve. Így a 16-45 igencsak buta választás lenne a számomra. Egy Tamron 28-75 F/2,8 - na igen, ez valami olyasmi, amit nekem találtak ki, de nem a Pentax 16-45 F/4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De az túlzás, hogy a K10D-m helyett vágynék rá. Nem vágyom rá, de ha most vennék gépet, igencsak meggondolnám az A700-at.