Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
Sajnos személyesen nem volt szerencsém a 70-300-hoz, így összehasonlításhoz sem tudok plusz infóval előjönni.

Az AF gyorsasága semmi kívánnivalót nem hagy maga után, pontosságát szerintem sajnos a váz korlátozza (450d), más obival is hasonlóan rosszul fókuszál (kb. ugyanannyira front-focus-os ez is a vázon, mint a többi, tehát valszeg pontos
). Ezzel kapcsolatban én is kételyek közt vagyok, hogy ez hivatalból ilyen ratyi, vagy szervízbe való.Majd, ahogy időm engedi, csinálok egy pár tesztképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Formula-1 humoros
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). Ezzel kapcsolatban én is kételyek közt vagyok, hogy ez hivatalból ilyen ratyi, vagy szervízbe való.