Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
válasz
Papichulo
üzenetére
Nehogy véletlenül a 75-300-at vedd és akkor remélhetőleg nem fogod megbánni, de nem én beszéltelek rá.
Komolyra fordítva a szót, hobbi célra ez és az 55-250-en tökéletesen megfelel, csak tudni kell használni őket. Szerintem 200mm felett már érdemes támasztékot keresni vagy monopodot használni, az IS sem mindenható. Én az 55-250-en gondokodtam jódarabig, de aztán egy kompaktba ruháztam be, úgyhogy az még várat magára. Nem telézek sokat, ha meg rámjön, akkor van egy fix 200-asom, bár igaz, hogy elég korlátozottan használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyra fordítva a szót, hobbi célra ez és az 55-250-en tökéletesen megfelel, csak tudni kell használni őket. Szerintem 200mm felett már érdemes támasztékot keresni vagy monopodot használni, az IS sem mindenható. Én az 55-250-en gondokodtam jódarabig, de aztán egy kompaktba ruháztam be, úgyhogy az még várat magára. Nem telézek sokat, ha meg rámjön, akkor van egy fix 200-asom, bár igaz, hogy elég korlátozottan használható.