Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
A kérdés jogos! Ekkora gyújtótávnál már sokat szoktak torzítani az obik (az olcsóbbak). Úgy mondják "túl lágy" a képe. De nem ennek az obinak!
Nekem is van. Azt hittem először én is, hogy valami baj van vele, mert nagyon kihozza a képe a zajokat, főleg ha ISO-t kell nyomatni. Tehát 1:1-es crop-ra csak ISO100-on alkalmas. De aztán rájöttem, hogy nagy fénybe kell használni... utómunka kötelező hozzá, mert az én példányom "kicsit" kontrasztszegény.
Viszont jó hír, hogy a 450D fénymérőjét, mintha ehhez az obihoz tervezték volna. Nincs beégett ég (vagy legalábbis nagyon ritka).
Mozgó célpontra fókuszálni marha nehéz vele 400mm-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest