Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
A kérdés jogos! Ekkora gyújtótávnál már sokat szoktak torzítani az obik (az olcsóbbak). Úgy mondják "túl lágy" a képe. De nem ennek az obinak!
Nekem is van. Azt hittem először én is, hogy valami baj van vele, mert nagyon kihozza a képe a zajokat, főleg ha ISO-t kell nyomatni. Tehát 1:1-es crop-ra csak ISO100-on alkalmas. De aztán rájöttem, hogy nagy fénybe kell használni... utómunka kötelező hozzá, mert az én példányom "kicsit" kontrasztszegény.
Viszont jó hír, hogy a 450D fénymérőjét, mintha ehhez az obihoz tervezték volna. Nincs beégett ég (vagy legalábbis nagyon ritka).
Mozgó célpontra fókuszálni marha nehéz vele 400mm-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DOOM - The Dark Ages
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- GoPro 10 Hero Black
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest