Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    válasz r.levente75 #26332 üzenetére

    Több olyan tényező játszott közre ami miatt ff vázat vettem, de érzed amúgy az abszurditását annak, hogy ezen pörögtök ahelyett, hogy konstruktív válaszokat írtatok volna?
    Elsősorban én már Nikon vonalon végigjártam D7100-ig az APS-C vonalat, el is adtam egy éve és nem volt kedvem újabb APS-C-t venni, mert éreztem a korlátait annak a rendszernek is.
    Másrészt azért Canon ff vázon gondolkodtam, mert videózásra is kellett, és egy hosszabb távú befektetésnek tekintettem amivel később nagyobb melókat is elvállalhatok, plusz az egyetem alatt dolgozhatok.
    Urambocsáss, nem most fogom megvenni a 400k-s optikákat.

    Hidd el, akármennyire nem a technikai oldalát bújom nap, mint nap a fotográfiának nem vagyok laikus (mutatja ezt, hogy nem kevés referenciám van) a témában és nem hozok elhamarkodott döntéseket, emiatt is írtam ide, de látom tök fölöslegesen.

    aleister: Nekem is a 35mm 1.8 volt a kedvenc optikám Nikonon, szerintem végül maradok egyelőre annál és egy 85mm-nél utána meg veszek valami komolyabb zoomot. Régi analóg fixeim is még szép számban vannak, azok meg mennek adapterrel rá úgyis, azzal is lehet bohóckodni.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák