Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Fájó szívvel és kicsit féleve (ilyen képet...brutális), de megválok a Canon 400 5.6 L-től, megnézek egy Sigma 150-600 C-t.
Van valakinek az utóbbival hosszabb sajátkezes, cserkelős tapasztalata?Tesztet olvastam sokat, ahány annyi féle, de úgy látom hogy inkább Sigmát ajánlják a Tamronnal szemben.
Anyagilag most csak C-s verzió játszik, a Sport már kiesik sajna.vihartigris: Volt, ismerem, fotóztam esküvőket vele...az a Tamron 17-50 2.8 (nem VC) sajnos sokszor nagyon túlértékelt. Mindenki ajánlja, de van szórás. 4 képből 2x ha talál ugyan oda, szórja a back és front fókuszt. Használtam 550D, 650D és 7D-n is, kettőt is. Szóval igen, ha talál akkor tényleg szép éles és ugye 2.8 végig, de van szórás, jól ki kell próbálni ezt erősen ki kell hangsúlyozni!

(Én eladtam miután 7D-n egyik esküvőn minden csoport képről 5-6 kellett lőnöm, hogy legyen biztosan egy kép amin talál...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)