Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
az 50 F1.8 STM-et nem kell csavarni sehova, rendben van az élessége annak F1.8-on is, én kb csak azon fotóztam vele eddig. én csak azt írtam, hogy az én vázamon, ami 70D, hagyományos AF-al néha téveszt. de egyrészt a 70D-nél ez ismert, másrészt live view-ban nincs ilyen. tehát az obi jó.
ha tökéletes képet akarsz mindenféle képi abberáció nélkül, akkor rekeszelni kell, de akkor meg más lesz a mélységélesség is, meg minden.
szerintem szép képe van az 50/1.8-nak nyitva is. az tény, hogy a 35/2 viszont állat, nagyon azon gondolkoztam előtte, csakhát a zsé az zsé...
játszós obinak és arcportrézni akartam valami olcsót, arra ez nekem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
játszós obinak és arcportrézni akartam valami olcsót, arra ez nekem tökéletes.