- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
nfsu17 #22265 üzenetére
Gondolom a mosás miatt volt a legnagyobb gyutávon, de én most a perspektíváról próbáltam ejteni pár szót. Persze ez első sorban eszköz kérdése, utána jön csak az egyéni látásmód. Sajnos kevesen tehetik meg, hogy minden célra legyen egy objektívük, ezért vannak olyan sokan, akik specializálódnak az amatőrök közül bizonyos területekre, eszköz használatra. Én különbséget szoktam tenni a családi emlékfotók (nyaralás, bulik stb) és a "témafotózás" között. Előbbire nem fordítok sok energiát, csak lövök azzal, ami a kezem ügyében van, persze a komponálásra többnyire ügyelek. A másik a "tökölős" fotózás, amikor mások számára is hasznos és értékes képet akar az ember készíteni. Ez lenne a fotóművészet, amitől én magam is jó távol állok még. Egyelőre több a szerencse egy-egy jó képnél, mint a tudatosság
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest