Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
aleister
üzenetére
Hááát...feltettem a P-t, és ekv 16-on állatira belelóg a 3 lapos szűrő vége. A Z-hez sajnos csak 82mm-es adaptergyűrűm van, így pontos eredmény nem tudok mondani, mert kézzel fogtam oda, de azzal határon mozog.
Most sajna DX-en nem tudom kipróbálni. Elvileg azon ekv 16.5 lesz az UWA végén (sőt asszem canonos vagy, szóval 17.5), így a Z pont jó lesz neked.
Ha fontos, holnap kipróbálhatom DX-en, de így látatlanba a fentit reálisnak tartom.Egyébként nem értem a Cokin oldalát. Miért szimplán szűrőméret alapján kategorizálnak? Szvsz többet nyom latba az üveg fókusztávolsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest