Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Köszi az infót, ennek az angol szövegnek meg majd nekiülök....annyira nem jó az angolom.

A 400 fix-ről csak jót hallottam eddig, de az lenne a 6. obim...annak meg nem sok értelmét látom, nekem ez csak hobby/kikapcsolódás.
Zoom esetében pár obi eladhatóvá válna, ezzel is csökkentve a kiadást.
Mondjuk a zoom bolti ára nekem megfizethetetlen.
Volt alkalmam kipróbálni egy Sigma 400mm, de nem jött be(nem is 400eft lett volna
), illetve egy tamron 200-500-ast....ami viszont elgondolkoztatott, de még filózok, milyen irányba mozduljak.
Nekem a zoom és a IS miatt szimpatikusabb a 100-400, meg az eddig látott képek alapján sok különbséget én nem vélek felfedezni.Lehet nagy kérés, de egyszer vmikor megengednéd, hogy kipróbáljam???
(tavaszra akarok vmilyen megoldást, vmilyen 300mm felettit, meg majd amit a pénztárcám elbír
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), illetve egy tamron 200-500-ast....ami viszont elgondolkoztatott, de még filózok, milyen irányba mozduljak.
)