- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
heno68 #10798 üzenetére
Az az obi egy nagyon jól eltalált darabja a Sigmának. Jó átfogás, viszonylag jó fényerő és stabiliziált. Már az előző verzióját is sokan szerették. Szerintem mindenképpen jó választás. Hogy jobb-e a képe mint a Nikon kitobinak, azt nem tudom, de nem szokott panaszkodni a képminőségére aki normális darabbal találkozott. És itt a hangsúly a normális darabon van. Ha mellette döntesz, akkor nagyon meg kell nézni, mert hát sajnos Sigma. Én is akartam ilyen obit az előző szériából csak használtan. 3-ból 3 szar volt, így más lett helyette, de ez nem azt jelenti, hogy te nem találhatsz jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest