Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish #6202 üzenetére
Gondoltam abból amit olvasgattam. Anno mikor még a PH! klán indult ent-el meg veled meg stb. akkor párszor felnéztem a szeróra de sose volt senki. Most gondoltam írok hátha van lehetőség játszani mert nagyon kevés olyan hely van ahol lehet normálisan. És nyugodtan szólj bele csak azért címeztem valakinek hogy témába vágjak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest