Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk a 3870-es jobb is mint a 9600 gt ( a cod alatt mondjuk nem ) - én nem vagyok nvidia fan csak nekem sürgősen kellet és ezt érte meg a legjobban megvenni a tesztek és az ár alapján ( a 3870 -es drágább volt jóval használtan )
habár a directX 10.1-es biztos, hogy jó lesz majd télen vagy ősz végén ha jönnek az új játékok és akkor a 3870-esi nagy előnyre tesz szert a 9600-ossal szembenigaz PAM-ban nem próbáltam még ki, de az új driver feltétele óta nem volt gond a cod2-ben ( több órát játszottam) - majd kipróbálok más játékokat is és beszámolok
csendben is van - terhelés alatt 52 °C gyári hűtővel
mondjuk minden típusban vannak hibás darabok és ha az embernek baja van ilyen fórumokhoz fordulrendszerint és azért is tűnik úgy hogy sok romlik belőle, legalább is gondolom, hogy így van vagy remélem
persze az is közre játszott, hogy ezt vettem mert még 33 hónapig van rá garancia ( eredetileg 36 hónap volt és áprilisban lett véve )
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- World of Tanks - MMO
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest