- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #316 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!!!
mint tapasztalhattad tegnapelőtt strike-on a csapatmunka nem csak arról szól, hogy mindenáron rohanjunk plantolni hanem arról is hogy kell egymás seggét védeni
ha láthattad nem kószáltak mindenkinek meg volt a saját helye feladata és nem utolsó sorban nagyon tudtak lőni
tegnap is ez volt nálunk amíg mindenki csinálta dolgát addig jó volt, de mihelyt csak szaladgáltunk mint veszett egér már vesztettünk is 3 kört /volt olyan, hogy leplantolt a gyerek és lehozott 4vs1-etmi voltunk 4-en/
és szerintem /vagy nem csak sztem/ Hunor a legjobb köztünk és, hogy komandózik? hát sokat játszottam vele már ennek a komandózással sok wart nyertünk már
igaz egyedül nem sokra menne, de sok 1vs3 lehozott már a döntő pillanatban /mondjuk az ideális az 1vs5 5vs5-nél/
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest