- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Azert ezek eleg tulzoak. Szerintem ez a becsles kozelebb van az igazsaghoz:
980 --> 1080 = +50%
1080 --> 2080 = +40%
2080 --> 3080 = +60% (RT-ben inkabb +65%)Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Nagyon furcsa ez a jatek, az arnyekok/vilalgitas rendben van de olyan mintha allati low resolutionon lenne a jatek, meg is neztem hogy nem a yotube van-e 480p-n, valahogy nagyon mosottas az osszkep. Ilyenkor mindig jon hogy ,,de a youtube tomorites" de nem tudom, mas jateknal nem lattam hogy ennyire homalyos lenne.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
félisten
válasz GeryFlash #38402 üzenetére
Igen pontosan. nem az első videó és ahogy közeledik a megjelenés napja egyre inkább elérkezünk az optimalizált ,valóságos majd kiadásra kerülő verzióhoz ami szépen lassan egyre butább lesz.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
prime77
aktív tag
Én nem akarok itt problémát.
Arra sincsen szükségem, hogy szánalmasan kiröhögjenek - van épp elég bajom az életben.
Tényleg nem tudom melyik lehetett az, pár napja néztem - elnézést!
Erről viszont mond meg nekem!
PS5 vagy PC verzió?
Mert ez már igen szép grafika.
https://www.youtube.com/watch?v=_6QpAIpZD6I
Az pedig, hogy kinek mi tetszik, az teljesen egyéni.
Köszi! -
3L1T3
addikt
válasz prime77 #38407 üzenetére
Probléma nincs, ez egy fórum beszélgetünk!
Az általad linkelt videón a PC-s verzió van, sajnos a youtube tömörítése miatt nehezen megmondható bármiről , hogy min fut ha nincs konkretizálva. De itt pont látszik a PC HUD.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
prime77
aktív tag
Köszönöm a választ!
Erre én azt hittem, hogy PS5!
De nem ez a játék volt egyébként, csak ez annak idején nagyon megfogott, hogy nagyon jól néz ki.
Meg olyan izgalmas volt, habár utálom az ilyen zombi játékokat.
Viszont egyre emlékszem, hogy jobb PS5-ön ez pedig a FIFA.
Jobbak voltak a mozgások, meg az egész játék atmoszférája jobb volt PS5-ön. -
Devid_81
félisten
NVIDIA CEO Jensen Huang to keynote at GTC 2022 on September 20
Remelem volt ideje nem-kamu MSRP-t is kisutni most az oregnek
...
-
GeryFlash
veterán
válasz Devid_81 #38413 üzenetére
Megnezzuk banyaszat nelkul (BTC jelenleg 21k USD LOL), ilyen inflacional es kozeledo recesszional es az ebbol kovetkezo vasarloero esesnel mennyire lesz okos dolog giga arakat kitalalni
Remelem erkezik mindket gyartonak a reality check, akik vertek a melluket hogy de amugy nem a crypto miatt van rekord bevetel. Az a szerencsejuk hogy sokan kivartak a 2xxx generacio utan es sokaknak most lesz esedekes az upgrade, ettol fuggetlenul vegi a jo vilaguknak amikor akarmennyiert is adhattak, mar a gyartosorrol is felvasaroltak a banyaszok.Most ahogy nezem arra jatszanak hogy addig huzzak a valos launchot ameddig csak lehet, hogy a keszleteken ragadt 3xxx kartyakat valahogy diszkont aron eladjak. De azt se tehetik nevetseges osszegekert, mert akkor meg a 4xxx nem fog fogyni, mar pedig ott lekotott kapacitasuk van TSMC-nel, ezeknek a raktarozasa stb eleg sok koltseget jelenthet. Szoval most vissza fog nyalni a fagyi, kerdes mennyire.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
félisten
válasz GeryFlash #38414 üzenetére
Nem húzzák semennyire ,a terv szerint megy. Idén jön a csúcs SKU s jövőre a többi. jelenleg akciózzák a termékeket aztán kész.
A 3070 és az alatt lévő SKU-k MSRP ár fölött vannak még mindig. felső ház kártyáinak az ára lecsökkent( van amelyik) 90% -kal is mert azok fölé érkezik a 4090.
A fagyi nem nyal vissza nekik attól hogy eddig extra jó profitot termeltek. a mostani lecsökkent negyedéves bevételük a bányászat előttihez képest is extra magas.
A szívás az ARM volt nekik inkább.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
veterán
-
warcat
veterán
Amúgy anyuuuu, kezdődik? Növeli a PlayStation 5 konzolok árát a Sony
És ez még ugye 'csak' 10%-os emelés, 20% lenne ha lekövetnék az árfolyamot csak azt már nem tudják megengedni maguknak.
Rohadtul kíváncsi leszek az nvidia EU-s árképzésére, de szinte biztos, hogy 1,2-es szorzó lesz a dollár áron...EA: It's in the crate!
-
Devid_81
félisten
Ha csak a csucs jon, akkor ez nem idohuzas?
Dehogynem, ez is az
Eddig nem igy volt azert, jott a XX80 es hallottunk hireket a XX70-rol is altalaban.Tudjak nagyon jol, hogy jelenleg csak a csucsot dobhatjak be a tomegbe, mert az ugyis gyorsabb lesz mindentol is, igy az arazassal nem lesz baj a jelenlegi felhalmozott Amperek kozott.
Igazabol valoban visszanyalt a fagyi, nem tudom mennyire tudnak egyezkedni az TSMC-vel, hogy mit gyartsanak, valoszinuleg nekik mindegy, hogy AD102 vagy 103 vagy 104 jon ki a gyarbol.
De NV csak a 102-re koncentral, igy eleget tesznek a szerzodesnek, a tobbit visszatartjak kesobbre.Ezzel annyi a baj, hiogy a csucs userek par szazalekanak kellett mindig is, szoval ott lesz nekik a befektett penz a TSMC-nel es majd olyat gyartatnak amibol alig lehet eladni banyaszat nelkul nagy teteleben.
De lehet en latom rosszul
...
-
GeryFlash
veterán
Először is az hogy a crypto bezuhanásáig minden megbízhatóbb forrás júliusra, majd a zuhanás után augusztusra mondta a releaset, most meg ott tartunk, hogy szeptember vége ez már jelzésértékű.
Ennél viszont sokkal inkább az amit a kolléga említett, hogy itt végig 4070-4080-4090ekről volt szó, es most, hogy úgy tűnik lasszóval kell fogni azokat akik MSRP áron megvennék az old gent így hirtelen jött a narratíva Huangtól hogy de az old gen nem dead gen és a 4xxx a 3xxx-et kiegészíti
Jelenleg roskadoznak a kiskereskedői polcokon a 3xxx kártyák, legtöbb még bízik benne hogy vmivel MSRP ár felett el tudja adni, lehet a beszerzés se volt neki olcsó mikor egyik napról a másikra megszűnt a kereslet nagyrésze. De az az igazság hogy a PC játékosok azért alapvetően képben vannak, és nem sokan akarnak már beruházni az old genbe (tudom te kivételt képezel). Most kezd a Huangnak az arcára fagyni a mosoly, mert hát a befektetőknek el lett mondva hogy mining nélkül is robog a szekér, aztán most már olyanokkal kell jönn mint amit írtál, hogy csak tavalyhoz képest szar az eredmény, crpto előtti vilgában (precovid) ez még egy extra eredmény. Ez történetesen igaz is. A baj hogy nem erre lett beárazva a részvény, pont amiatt, hogy az volt a mondás, hogy ez crypto nélkül is gizda lenne, Nvidáék akik meg tudták h ez nem igaz nem számotlak azzal hogy a cyrpto egyik napról a másikra letérdel. Kicsit hasonló story mint a deluded Netflix, ahol a covid miatti demand robbanást úgy vették hogy ez innentől így lesz örökké.
Most tehát 2 út van, ki lehetne adni a 4xxx-et és akkior lenne egy normális demand, csak akkor meg a raktáron lévő 3xxx-syel mi legzen. A másik, amit most csinálnak, hogy amíg lehet visszatartják a játékosok által nagyobb mennyiségben vásárolt szériákat (4070-4080), hogy addig kipörögjön a 3xxx, csak hogy ez az időhúzás ideig-óráig lehetséges, TSMC-vel kapacitás le van kötve, már most is ment az átütemezés, hosszan raktározni mert óriási költség.
Szóval lehet hogy mosolyog a bőrdzsekis, de ez a mosoly annyira őszinte mint a vasútsínen fekvő emberé. Hiába profitáblis a cég, jók az eredmények, minden a tőkésektől függ, és ha ők morcik, már pedig joggal morcik mert meg lettek tévesztve akkor ott eőbb-utóbb borul a bili.És akkor még a crypto gépekből származó 3xxx kártyák használt piacra való ömlését nem is említettem
De amúgy ez amit leírtam többé kevésbé igaz az AMD-re is, csak tudom hogy te részvényes is vagy Nvidiában (vagz csak voltál), szóval érdekedben állhat a mikrokörnyezetedben szépíteni a dolgokat meg embereket 3xxx vételre buzdítani (pl ugye inkább vennél 3090-et mint 4070-et...). Ne érts félre, nem azt mondom hogy embereket tévesztenél meg, hanem inkább ez a vágyvezérelt gondolkodás illetve drukkolni a kedvenc csapatodnak, erre vezetem vissza hogy akár tudatalatt is úgy látod a szituációt. De mint írtam, az AMD kb ugyaez, csak nekik kevésbé fontos a VGA piac.
[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
válasz GeryFlash #38419 üzenetére
Teljesen mindegy mit pampognak a részvényesek, legrosszabb esetben csökken a market cap (jelenleg 442,28 Mrd), aminek van honnan csökkennie. A cégnek ez semmilyen problémét nem fog okozni. A Datacenter részleg dinamikusan növekszik, az jóval fontosabb mint a gaming részleg. Ez igaz AMD-re is, ott is kb leszarják ha kicsit beesik a Radeon, igaz nekik az alapból sokkal kisebb így kb alig érzik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
szerintem akkor nem követted a híreket. [link] Kopite és Greymond Q3 ra írta a bemutatást majd utána a kiadást [link] de már 2021 ben Greymond 2022 Q4 re írta az Ada( next gen) kiadás
természetesen nem boldogokde Az hogy valami visszaesik az extrán magas profitról a Jó profitábilis szintre nem jelenti azt hogy ez bármilyen financiális problémát fog okozni az Nvidiának. Konkrétan semmit. Jelenleg a kisebb SKU-k kiadása nem is sürgeti őket a magas árazás miatt. Még az olcsóbb helyeken is MSRP ár fölött mennek a kisebb kártyáik azaz extra profitot hoznak a tervezetthez képest. Egy 3050 300 $. 3060 380-400$.Most keresnek rajt annyit, amennyit a bányászat nélkül terveztek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A hogy személyeskedsz egy baromság és ilyet leírsz rólam meg egy hazugság. Megtévesztek bárkit? Leírtam a Tényeket.. nem írtam mögé semmiféle Nvidia istenítést vagy bármit amiért itt rajtam játszd az eszedet.
2021 ben már ezek a megjelenések voltak közölve. Belinkeltem.A többi a itt összehordtál csak hogy személyeskedj meg fanboyoshatsz engem, kaptál az alkalmon, meg gyanúsítgatsz baromságokkal.
AZ emag meg az Ipon az egymilliós 3090 kártyákat nem miattam adta annyiért hanem azért mert megvették.
Őket gyanúsítsd ás rágalmazd pénzzel és részvényekkel való visszaéléssel és buzdítással ne engem egy nyilvános fórumon, ahol bárki visszakövetheti hogy én kit buzdítottam 3000 kártya vásárlására...AZ hogy nem vagy tisztában azzal, hogy 2018 óta az Nvidiának közölni kell a részvényesekkel a bányászat hatását a piacra az is egy dolog, de ez tény mivel megbüntették őket miatta már, mert 10 hónapig az előző bányászciklusban( 2018 ban) ezt nem tették meg.
Tehát ne játszunk már a naívat hogy ezek a befektetők Gazdagrét 4. emeletéről származnak.
ők nagyon is jól tudják a piac minden rezdülését. Bankok és befektetési cégek hatalmas tanácsadói irodákkal óriási létszámmal.
befektetők nem tudták mitől megy a szekér mert ezért mar egyszer pereltek és veszítettek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Devid_81 #38418 üzenetére
Szerintem egyszerűen át pozícionálják a mostani kártyáik árazásá.t Én ebben reménykedem ,de a jelenlegi tendencia is erre utal.
5-600 dollár környékén egy 3080 elképzelhető és eladható alternatíva lenne szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Lehetne egy jovokep meg az is, hogy kiadjak az XX80/90-et iden megis, es mindent az Amperebol ami ettol a ket Adatol lassabb azt aranyosan csokkenteni.
Bukos lenne a regi hig-end, de inkabb eladni olcson mint nulla penzt termelni.De ez csak az en alomvilagomban van igy kb
...
-
-
félisten
-
félisten
-
veterán
Az az XTX veszedelmes allatnak nez ki jovo nyar elejen
Persze szuper hiteles rgyikben van kulon Titan masikban csak TI ossze vissza hablatyolnak, csak jelen pillanatan az NV nem erdekes higy a brutal teljesitmenyt hirdesse a beragadt Ampere keszletekkel.
Arazaban meg latom 3060Ti atvette a 70-es szeria MSRP-jet...[ Szerkesztve ]
-
prime77
aktív tag
Ti mit gondoltok - mennyivel kell beszorozni a magyar árakat mire ideérkeznek a karik?
Mondjuk egy 4070, ha valóban 500 dollár lesz, ami 200 ezer, szóval az itthon a boltokban olyan 300-330 ezer lesz?
Tehát 1,5-1,6 lesz kb. a szorzó?
Tehát egy 500 dolláros kari, ami 200 ezer, az itthon mibe fog kerülni szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Ahhoz, hogy lehessenek nyereszkedok, hatalmas kereslet kell legyen a kinalathoz kepest. Szerintem most a kereslet nem lesz olyan magas. Ezt az nv sajat profit elorejelzeseibol gondolom. Most total hianyoznak azok a hatasok, amik a 30xx megjelenese utan hajtottak a keresletet. A videokartya vasarlas egy ideig megint retegsport lesz. De par hetig lesz rajta felar mindenkepp, ez a magyar virtus.
I am having fun staying poor.
-
Hellwhatever
aktív tag
-
Drizzt
nagyúr
Azt nem tartom valószínűnek, hogy 300 körül lenne, mert eleve ezeket a forrásokat, amik itt voltak, nem ismerem, nem bízok bennük. Az én állításom csak annyi, hogy scalper probléma most nem várható nagy eséllyel. Ha nincs kínálatot jelentősen meghaladó kereslet, akkor a scalpinggal konkrétan magát károsítja az ember. Bányászat most nem lesz annyira menő(kriptoárfolyam, energiaárak), de lezárások hiányában a konkrét gamer igények is jóval alacsonyabbra várhatók, mint a 30xx életciklusán keresztül. Illetve a globális infláció és recesszió is gyilkolni fogja a célközönség vásárlóerejét. Ettől még az árak lehetnek magasak, csak nem a scalperektől lesznek azok. Én nem nagyon tudom elhinni, hogy 650 USD alatt lenne a MSRP-je egy 4070-nek az elején. De legyen nem úgy! Én most 4080-ra akarok lőni.
I am having fun staying poor.
-
ScomComputer
veterán
Egy kinai VIP csoportból 3órája került ki.....kíváncsi leszek mikor kerül fel a "nagy" oldalakra...
Fordítóval :
"不️ 】Hiszed vagy sem!? A robbanóanyagok istene harukaze5719 készített egy GeForce RTX 40 szériás standard táblázatot, egyedi 3DMark teljesítmény X mindenki tud repülőt játszani, a pletykák szerint RTX 4090 Equal Space 2 Zhang RTX 3090, RTX 4070 RTX 3090 és RTX 4060/4060 Ti h iting RTX 3080, olyan hír járja, hogy Az RTX 40 egy nagyon nagy gép szeptember 20-án lesz a GTC Osakán, októberben akciós, készüljön mindenki. # # # 未 "[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Nem szemelyeskedtem, leirtam hogy nem hogy embereket akarnal megteveszteni, az hogy Nvidia fan vagy, kifejezetten drukkoslz a cegnek es rokonszenves szamodra Huang ezeket te magad irtad, az hogy ebbol es abbol hogy te szerinted a 3090 jobb vetel lesz mint egy 4070... Ezekbol az az informaciokbol hadd szabadjon mar annyit megallapitanom hogy esetedben lehetseges egy vagyvezerelt gondolkodas, egeszen pontosan az hogy te drukkolsz a Nvidinak akiknek most az az erdekuk hogy a lassan eladhataltan 3080-3090 kartyakat kiszorjak... Ha ez neked szemelyeskedes LOL. Nem hiszem hogy objektivan barkinek ajanlani 2022 Q3 idejen egy MSRP aras 3090e-t amikor jon a next gen, es meg ha tul is lesz arazva a korabbi genekhez kepest akkor is 10szer jbob vetel lesz mint az MRP aras 2eves flagship.
b.: greymond, de foleg kopite lassan kb hetente caolfja meg sajat magat. kopite lassan telejsen komoylan vehetetlen, erdemes egsyzer vegig futni a tweetjeit augusztustol majusig, szep kis informacios hullamvasut. Greymond ritkabban es o elnezet is ker, kopite az szarik bele.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz GeryFlash #38445 üzenetére
GeryFlash:"ebbol es abbol hogy te szerinted a 3090 jobb vetel lesz mint egy 4070...
Ezekbol az az informaciokbol hadd szabadjon mar annyit megallapitanom hogy esetedben lehetseges egy vagyvezerelt gondolkodas, egeszen pontosan az hogy te drukkolsz a Nvidinak akiknek most az az erdekuk hogy a lassan eladhataltan 3080-3090 kartyakat kiszorjak."Erre és erre reagáltam : [link] [link] meg még volt vagy 10 hozzászólás a Vramról erre olvastál ott egy saját független véleményt ami így szólt!
"Hát egy árban és garival( na és teljesítményben) egy lenne én a 3090 et venném. a fogyasztás nem zavar, ha űthető. Azért a 4070 re a Vram limit szerintem jellemző lesz .
A 2080 Ti is ebből a szemszögből jobb, mint a 3070."Tehát a használt, már nem kapható 2080 Ti-t is azért ajánlom z amúgy éppen szintén túltermel 3070 nel hogy Nvidiát támogassam mert fan vagyok?
Ne szabadjon ilyet megállapítani mert ez egy nagy baromság.
Azért írtam ezt le mert két teljesen egyforma teljesítményű kártyából ha mindkettő garis ÉN azt venném amin elég a teljesítményéhez a Vram.
Ennyi és nem több. Nincs mögötte semmi tőzsdei részvények ( amik már évek óta nincsenek egyáltalán ) sem fanozás. Véleményem van mint ahogy bárkinek lehet erről ellenkező vagy ugyan ilyen véleménye
Én egy 4070 kártyára ha valóban 3090 esetleg ( Ti) erősségű lesz a 12 GB VRAM-ot viccnek tartom. 16 ami legalább kell rá szerintem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Még a fenti margójára egy mai hír: [link]
"
Review the two possible specs of RTX 4070: PG141-SKU340/341, 7680FP32, 12G 21Gbps GDDR6X, total card power 285W, TSE <11000.
PG141-SKU336/337, 7168FP32, 10G 21Gbps GDDR6X, total card power 250W, TSE <10000.
I found that I had made a typo before, mistaken wrote 341 as 331.A 3090 10000,a 3090Ti 11000 pontot tud TSE-ben.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
A 2080TI-os hasznalt velemenyedet nem lattam.
Szerintem is necces a 12GB 4K-nal, mindenesetre eszembe nem jutna egy hamarosan erkezo(?) 500-600 dollaros kevesebbet fogyaszto 4070 helyett egy minimum 1000 dollaros kartyat javasolni
Egyebirant a 4K Max RT-hez a 3090 es a 4070 is keves lesz, innentol kezdve ha a 2 kartyara nem 4K VGA-kent tekintunk (mert kompromisszum mentesen egyiksem az) hanem 1440pskent akkor meg eleg a 12GB.
Akkor lenne elonye a 3090-nek a tobb VRAM-mal, ha az illeto 4K-n ultra texturakkal akarna jatszani de RT nelkul. Meglatjuk, el tudom kepzelni hogy az UE5-s jatkeoknal 1440p-re is keves legyen a 12GB, de azert szerintem a konzolokbol kiindulva ez nem lesz igy.
Azt sem hiszem hogy a 4080 ami 16B-tal jonne ne lenne eleg VRAM-bol mindenre, mikozben olcsobb es joval erosebb lesz mint a 3090. 3090-nel nincs rosszabb vetel. Szerintem
-
veterán
válasz GeryFlash #38448 üzenetére
Ma felraktak az aprora(sved) egy 3090-et 290e-ert
Egyebkent szerintem attol fuggetlenul hogy szopo agon vannak el lesznek szalva az arak. Ahogy pletyiben megy az 500dodos 4060ti, akkor kezd 600 a 4070, 800-900 a 4080. Egy lepcso ugras MSRP-ben. El kell adni a 3xxx sorozatot is.
-
GeryFlash
veterán
El lesznek szállva szerintem is, de sokkal inkább 550-600 dodós 4070 vagy 8-900 dollaros 4080 mint egy 1000-1300 dolláros 3090.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest