- HDD probléma (nem adatmentés)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
caris1
tag
válasz
Ra's al Ghul #2599 üzenetére
Nem látok rá okot, hogy miért ne működne.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy GTX 960 egy ASUS H81M Plus alaplapban megfelelően tud működni?
-
4264adam
veterán
Használta már valaki az EVGA-n a BIOS kapcsolót? Ha igen akkor TITAN X vagy mi lesz belőle?
-
Vigneau
félisten
válasz
synthattik #2595 üzenetére
Órajelben ugyanott van, mint a sima törpe - abból van normál és OC kivitel. Ez a verzió pedig csak a normál BIOS-át kapta. A hőcső valóban csupán egy, keresek én is majd tesztet, de nem lesz egyszerű, ahogy elnézem...
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #2593 üzenetére
Kár érte. Ahogy elnézem - és nem csal a szemem -, talán az egy 9cm-es ventilátoros hűtő mellett a kettes inkább 2x8cm-es lehet. Viszont a pengekialakítás ugyanaz.
-
Vigneau
félisten
Nekem is ilyen van, de közben kijött WF hűtéssel is a kis nyák, csak itthon még nem lehet kapni. Azért kíváncsi lennék, vajon mennyivel jobb a mezei egy ventisnél az új verzió.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #2581 üzenetére
-
4264adam
veterán
Szvsz bátran telepítsétek a Batman -es Drivert! Batman használhatóbb sokkal és GTA V-ben megszűnik a térkép lag.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #2581 üzenetére
Inkább meg se kérdezem az FPS számokat
-
Winchester95
őstag
válasz
4264adam #2579 üzenetére
Felesleges, minden maxra van feltolva, a textúráktól kezdve mindenig.Olyan 3GB ig megy a memória. (Én 4X Nvidia-s élsimítással használom de megy 8X MSAA-n is)
Egyedül a graphics alatti menüben van kiiktatva minden (kb van 4 beállítás ilyen árnyékok stb..) mert 1-2FPS lesz belőlle. -
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Végre én is csatlakozom a bandához egy Giga mini ITx-el, csak én eGPU(laptopra kötve) fronton erősítem a bandát. Kíváncsi vagyok, hogy fog muzsikálni.
A kártyát már hamarabb megszereztem, az adapter és a csati pedig múlthéten jött meg. Sajnos error 12 problémám volt, de DSDT override-al ezt is megoldottam.
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #2578 üzenetére
Sreen shotot csinálj már a beállitásokról!
-
Winchester95
őstag
Na, újabb fejlemények
álam most minden megy Fullon, szépen, továbbra is jobban mint egy 290 nél..
Lejebb görgettem és a második beállításnál (árnyékok stb...) ha felhúzom maxra akkor megy 1-2FPS-el.
Szóval megy fullon
Jó kis kari ezViszont érdekes most nézem:
Core Clock max 1342
Mem: 1758Nem gyárilag csak 1279mhz?
-
Winchester95
őstag
Viszont érdekes hogy a max órajel 1375 meg 7100 valamennyi maxon.
-
synthattik
aktív tag
válasz
Winchester95 #2570 üzenetére
Valóban játszható lenne fullon,4gb videomemóriával,csak kérdés,hogy mennyi fps-t tudna virítani,látván videokat,hogy a 980,is 30 pár képkockát tud kipréselni magából full hd-ban full közeli beállításokal.
Nekem csak 2gb-os kártyám van,de a beállításoknál 2300mb körül van,és a fű van egyedül normálon,élsimítás csak fxaa,de azon túl sok minden very high,meg high,és msi ab,nem negyon mutattott1980mb-nál több memoria használatot.
Most az ,hogy a 4gb-ból meg tölt bő 3 at,és hogy mennyi az a tényleges amit használ is ,az már más kérdés. -
GEIL
addikt
válasz
Személyes meglátásom az, hogy valahogy régebben jobban szembetűnt ha egy játékot "low, medium vagy high" részletességgel futtattunk.....meglestem pár videót a GTA V-ről low és ultra beállítások között.....ami szembetűnik az árnyékok szine és széleinek elmosódásuk....valamint hogy ultra részletességénl a távolabbi dolgok mintha ködben lennének....meg a fények itt ott feltűnőek...de ez sem olyan húdenagy dolog...viszont játéksebességben már van változás....de pl egy átlag játékost leültetnénk a high és az utlra beállítá elé már ennyire sem látna eltérést, és nembiztos hogy megmondaná hogy melyik beállítást látja pl.......nekem régebben egy low beállítás pont hogy ködös távolt jelentett/kisebb látótávolságot....nulla árnyékot, és feltűnőbben homályos textúrákat....mai játékoknál már a low is tartalmaz árnyékokat meg fényeket és kb korrekt texturákat...stb stb.
-
4264adam
veterán
válasz
Full-ra a GPU is kifeküdne, hamarabb is mint a Vram.
-
kisza25
félisten
fura, mondom filmnézés közben tesztelem kicsit a kártyát, lefuttattam a 3dmark 13-at és nem gerjedt semmi hangja nem volt
6161 -
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #2565 üzenetére
Nem kell a 4GB!
Nagyon eltévedtél ha "csutkára huzom!" erőt keresel, mert ez akkor nem a te kártyád.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #2545 üzenetére
i5-4670
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #2557 üzenetére
ahogy írtam is a rendszermemóriába kezd el dolgozni, ha kifogy a videó RAM-ból
2GB dedikált és 2GB megosztott rendszer memória -
-
válasz
Winchester95 #2551 üzenetére
Természetesen nem, vajsímán szaladgál 50-55 körüli fps-el. Egyetlen problémám van, de ez általános gond, hogy a játékban saját zenéket hallgatok, van egy párszáz megányi anyag, és ha ez megy, akkor vezetés közben vannak laggolások. A játékba beépített rádiók esetén ilyen gond nincs, bár még így is szerencsés vagyok, mert sokan még a laggon kívül textúra hibákra is panaszkodnak a saját zene hallgatása közben.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #2548 üzenetére
-
válasz
Winchester95 #2531 üzenetére
Üdv!
Nekem kb. 3 hete egy 4 GB-os Asus Strixem van, és alapvetően higth beállítások mellett, csak a texturát érintően van egy-két beállítás maxon, és így is a GTA V -nél a memória használat folyamatosan 2,9-3,3 GB-t között van. A BF4, vagy pl. a The Witcher 3 alatt bőven elég a 2 giga. -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #2539 üzenetére
rendszermemóriába írja
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #2542 üzenetére
Nyilván nincs értelme a 4GB-os verziónak, írták is előtted.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winchester95 #2537 üzenetére
Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Olvasd át alaposan, aztán nyálazd át újra a beállításokat.
-
Habugi
addikt
válasz
Elképzelhető hogy velem van a baj, de nem értem miért akarsz a 200literes kádba 300liter vizet önteni úgy, hogy közben ne folyjon ki ?!Illetve akarni nyilván lehet, csak nem értem min akadsz fenn..Nvm.., más sem érti.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
De hogy használsz 4GB memóriát, ha a VGA-n csak 2GB van?
-
4264adam
veterán
válasz
Ha van 2GB ramod, hogyan használnál 4GB-ot?
-
4264adam
veterán
válasz
Winchester95 #2535 üzenetére
Nem lehet követni, Mi köze van most a 4GB Ramhoz? Inkább a beállításokról mutass egy két képet GTA 5-ben.
-
Winchester95
őstag
válasz
SoulReaver #2534 üzenetére
Nemtudom...Én játszottam vele, tényleg fullon, úgy hogy 4GB ramot használt..Fx 6300-al alapon.
Ameddig nem mentem a négerrel kocsikázni a városban, addig olyan szépen ment fullHD-n full maxon hogy nem igaz.Ez után meg kb 1-2FPS-el megy a játék városban....
Pedig nagyon jó kártya. -
SoulReaver
veterán
válasz
Winchester95 #2529 üzenetére
Nem hiába van rajta 2gb ram. Már utólag rájöttem, hogy a 4gb verzió csak marketing... ugyan úgy behal 2gb fölött GTA5 ben, mint a tied, a 2gb. Olyan 2.2gb a max... gpu el fogy fölötte. Emiatt váltok 970-re pár nap múlva..
-
Vigneau
félisten
válasz
Nagy a valószínűsége. Szegény kifogyott így a szuszból.
-
Winchester95
őstag
válasz
csabika0001 #2530 üzenetére
Fuh..nem tudtam hogy ennyire limites a kártya *-*
2400-2500 on meg gyenge a graf...
Pedig esküszöm jobban ment mint az r9 290 ameddig nem kezdett el akadozni.. -
csabika0001
senior tag
válasz
Lődd be olyan 2400-2500MB-ra és jó lesz. -
Winchester95
őstag
Létezik hogy azért akad és kb 1-2fps el megy mert kitoltam GTA5 nél a limitet és 3gb ramot vesz el a kártyától?
-
@rglaaf
veterán
ha beteszek egy xfi kártyát a vga elé nem lesz baja kb 3-4 centi marad közöttük
-
kisza25
félisten
-
Vigneau
félisten
Szia Smiti Bá! Köszi!
Amit ígértem, gyorsan kimásoltam:
A kártya remekül muzsikál WoT alatt eddig - VSync On. GPU boosttal 1342MHz, a VRAM 3506MHz - 1.212V mellett. A gyári hűtővel max. 69°C-ig emelkedett eddig a hőmérséklet és piszok halk. 47%-os ventifordulat 1504RPM mellett. Én ezt nem értem...
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #2512 üzenetére
Amúgy meg kb fél óra GTA5 közben 64fok gpu és 1200 rpm.
-
kisza25
félisten
válasz
Vigneau #2508 üzenetére
és ez nem gerjed?
VAN der BOSS: tegnap bf4-el toltam, ultrán ugye már kicsit kevés volt a kártya, így eleinte high, majd medium és végül low, arra jutottam, hogy akkor is csak lowon adja a legjobban a game
anno ugyanerre jutottam HD7870-el is és el is adtam és lecseréltem egy 260x-re
mindegy ez egy pár évig kiszolgál, pláne, ha meglesz még akár fél év múlva -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Legújjabb driver van fent.
GTA 5 nél vannak gondok....
Elérek a szabadba (első küldetés) és lecsökken az fps kb 1-2 re....
(nem a szabad miatt csak az idő után...)
Ötlet? -
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #2509 üzenetére
Szia TG! Lehetnél akár ilyen státuszú nálam is.
VAN der BOSS:
Nekem eddig jó választásnak tűnik. Olcsó is - relatíve mai viszonyokat nézve -, van benne kraft, kis helyet foglal és csendes is. Anno a blogban megjelent picúr GTX 960/970 cikk alapján figyeltem fel rá. -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Beszálltam a klubba én is egy tömpe Gigabyte-tal. Egy GTX 680-at dobtam le, de szerintem simán megérte. Legalábbis WoT alatt nem tapasztaltam visszalépést eddig.
Vigi
-
-
válasz
4264adam #2505 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Ha ki tudod szerelni a tápot, és elszeparálni akkor talán hallod a különbséget. Nekem ASUS van és azt írták a dobozra, hogy nem cicereg. Ezelőtti kártya egy 7850-es nem cicergett, továbbá az előtte levő sem (7770).
De emlékeim szerint az NV kártyák mindig is hangosabbak voltak mint az AMD.
-
kisza25
félisten
nesze neked seasonic belső
idle is hallani egy kicsi gerjedést a tápból, ez már megvolt 750ti idejében is, mondjuk csak este hallottam teljes csöndben, de load mikor fehér/nagyon világos képernyőnél volt kicsit hangosabb
de most gerjed rendesen, mondjuk játék közben elnyomja a hangfal, de na nem egy gagyi táp és nem egy olcsó VGA az ilyen dolgok elég idegesítőek, pláne, hogy nem kiszámítható előre
-
GEIL
addikt
válasz
4264adam #2500 üzenetére
Ez a Batman egy nagy kalap Xar lett PC-re....röhej hogy még egy GTX980-on is akad ha minden effekt be van kapcsolva....de a titan X-en is megdöccen az optimalizáció hiánya miatt.....kiváncsi lennék a kedves fejlesztők/adaptálók szerint akkor mi kéne alá ? 5 Ghz-re húzott i7 16 vagy 32 Gb quad channel DDR4 RAM-mal és Titan X SLI ? Fejreálltak ezek.....valamit kezdeniük kell vele mert így játszthatatlan, majd pár játékpatch vagy nvidia driver frissités után talán elmegy majd....de a stabil 55-60 fps csutka részletesség mellett egyenlőre szerintem elérhetetlen.
na nem mintha a game lázba hozott volna, nincs meg és nemis lesz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest