- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Egy Gigabyte GTX960 4GB (GV-N960WF2OC-4GD) kártyával kapcsolatban lenne kérdésem. Ha jól tudom, ez egy félpasszív kártya, de jelenleg 2D üzemmódban is pörög a ventilátora kb. 700RPM-en. Nem tudom, mióta és mitől, csak most vettem észre Aida64-ben. A kártyát soha nem piszkáltam szoftveresen, időnként Nvidia drivert frissítettem. Aktuális verzió az 536.23.
A kérdésem az lenne, hogy hol keresgéljek a beállításokban, hogy visszahozzam a félpasszív módot. -
GEIL
addikt
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Egy GTX 950-re hogy lehet rákötni 2 megjelenítőt? Az egyik egy FHD monitor, a másik egy 4K-s TV lenne. Egy ismerős kért meg rá hogy nézzem meg,de nem igazán sikerül. Köszi előre is!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Puma K #13995 üzenetére
Tudta
A BIOS-ba ugyan nem nyúltam, de MSI AB-vel kapott egy általam kitesztelt fordulatszám profilt, meg OC-t (core asszem +175 MHz, memóriára már nem emlékszem).
A legjobb volt az egészben, hogy minden további nélkül vissza lehetett alakítani gyárira (garimatricát leszámítva). Azt hiszem most is megvan még valahol a szekrény mélyén a hűtő. Kénytelen voltam kártyát cserélni már, Metro Exodus alatt OC-val is nagyon köhögött, főleg a sivatagban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Puma K #13993 üzenetére
Az a hűtés amúgy is egy hulladék gyárilag. Se hőcső, se normálisan megmunkált talp. Én anno a szintén Gigabyte GTX 950-emre maszek hűtést csináltam, 65 foknál megállt OC-val stabilan, és halkan. Nem mellesleg a VRM is kapott hűtést, mert tűzforró volt.
(Ja, a képen egy rézmagos s775 cooler van ráfogatva egy általam készített kerettel
)
-
Puma K
nagyúr
Így már azért szimpatikusabb
Szegény GPU azzal a gyári 1,2v-os feszültséggel feleslegesen sok feszültséget kap és emiatt ez a kis pici és baromira nem torkos GPU rohadtul melegszik... gyári órajeleken és feszültségen meg gyári ventilátorprofillal 74°C-ot mértem...
Ahogy a napokban olvastam a neten itt avagy a Maxwell szériánál még csak arra van lehetőség az alulfeszelés esetén ha a kártya fogyasztási keretét lejjebb veszi az ember.
Az MSI AB-ben a fogyasztási limit és a hőmérsékleti limit közti kapcsot kiszedtem, majd a hőmérsékletét feltoltam maximumra ami jelen esetben 95°C a fogyasztásét pedig levettem 85%-ra.
Ekkor a GPU gyönyörűen leszabályozta magát és a korábbi szinte állandó 1,2v-ról 1,1v környékére módosult (maximum 1,137v és 1455MHz) a feszültség. Egyik érték sem fix és változó, de egy a lényeg hogy nem feleslegesen sok...
Aztán elkezdtem emelni a core clock-ot.
Most tartok +150-nél. A kártyában lévő megkerülhetetlen-kikapcsolhatatlan Nvidia GPU BOOST meg emeli az órajelét a GPU-nak mert ugyan a fogyasztási keret behatárolja de a hőmérséklet nem. Aztán itt fog kijönni az, hogy a nálam lévő példány mit tud adott órajel-feszültség mellett.
Az Nvidia GPU BOOST ekkor még a 2.0-ás verziónál járt. Az első Maxwell alapú (Maxwell 1.0) GTX 750 Ti GPU-ként kapta meg az Nvidia GPU BOOST 1.0-át amit később tovább fejlesztettek a 900-as szériánál.
Ha a kedvem úgy hozza, akkor csinálok majd egy összehasonlítást mit tud gyárilag, maximum tuningolva és finomhangolás után kevesebb feszültséggel.
-
Puma K
nagyúr
Ki kell tesztelni mint minden tuningot.
Korábban amíg máshogy volt szabadidőm volt mikor 18 órákat játszottam haverokkal kártyától függően alulfeszelt-finomhangolt vagy hagyományos értelemben vett felfelé tuningolt VGA-val.
Hogy mi a tuning?
Az ami eltér a gyári értékektől.Mindegy hogy az lefelé vagy felfelé módosított értékeket jelent. Ami eltér a gyárilag meghatározott órajeltől-feszültségtől az tuningnak minősül és nincs rá garancia.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Csupingo #13987 üzenetére
Majd egy hetes hardverapró nézegetés-privát üzenet küldözgetés után... sikerült szert tennem egy GTX 950-re
Egészen pontosan egy Gigabyte GTX 950 Windforce 2X OC-ra.
Az 1070 - 1050 Ti - 1080 Ti - 2060 kártyacserélgetések közepette nem is tudtam hogy milyen jó dolgom van amiatt hogy alul lehet feszelni a GPU-t.
Mivel réges-régen elfelejtettem hogy ez a GPU feszültség módosítás MSI AB-ből a Pascal szériától kezdve lehetséges... így egy picit csalódottan döbbentem rá arra hogy ez a 900-as széria bizony még nem tud-tudott ilyet.
A neten kutakodva és olvasgatva elvileg a kártya fogyasztási keretét lejjebb víve kevesebb feszültséget kap a GPU és ha erre rátuningolunk akkor gyakorlatilag a gyári órajeleket vagy attól akár jobbat is el lehet érni alacsonyabb feszültséggel ami persze függ attól, hogy mennyire jól sikerült a kártyán lévő GPU avagy a szilícium.
Van valakinek valami tapasztalata, hogy hogyan vagy az általam említett milyen más módon lehet megoldani hogy a GPU ne 1,175 vagy 1,2v-ot kapjon terhelés közben...?
-
Puma K
nagyúr
Lenne valakinek a szekrény mélyén egy eladó és működőképes 960-as kártyája...?
-
-
MeroM
senior tag
válasz
6zuzo9 #13977 üzenetére
érdekes, nálam is hasonló volt egy VGA val, és egy SSD vel. Bár ott Win 10 alatt "tökéletesen" működött, a vga csak játékok alatt fagyott.
Win 7 nél már a telepítésnél is hibádzott....
Magyarán nekem az jött le hogy win 10 valahogy softveresen át tud ugrani a fizikai hibán. Ami a win 7 alatt egyértelműen mutatja ha valami hibás. -
6zuzo9
csendes tag
Folytatódik a gtx 960 saga. Sajnos nem igen jutottam előrébb. Próbálok beszerezni egy "gyári" VBIOS-t hátha de egyelőre csak képeket kaptam, viszont ez esetben a verzió stimmel (84.06.26.00.08). Fura hogy legtöbben válaszra se méltatják az embert.
Eddig egyetlen egy lapban sikerült POST-olni (MSI G31es chipset, PCIe x16 1.1).De ami sokkal jobban fáj hogy egy Gigabyte P35-ös PCIe 1.1be se akar menni a POST, se.
Pedig ez esetben a PCIe csati full ugyanaz és mégse.
-
6zuzo9
csendes tag
válasz
6zuzo9 #13976 üzenetére
Nah erre varrjon valaki gombot!
Nem hagyott nyugodni hogy a GPUz nem tudja mutatni a vram méretét ezért váltottam win10 hogy majd ott frissítem a bios-át. Maga a win10et is ezzel a kártyával telepítettem net nélkül. Semmi driver mert azt úgyis tiltani kell/ajánlott bios frissítés elött.
Felraktam ezt:
Version: 84.06.26.00.08
GTX960 VB Ver 84.06.26.00.AS01Ezután netkábel be, eszközkezelő driver frissítés/telepítés. Gond nélkül felrakta nem fagyott be a kép mint win7en. Nah mondom ez új. GPUz fel és mindent látott. Nah mondom itt mi lesz. ASUS Tweak fel, az is felismerte, kezelte a kártyát szépen. MSI afterburner fel ott is minden rendben. Látja a kártyát, ventik szabályozhatok, minden működik. Há mondom ilyen nincs. Unigine heaven teszt lefutott gond nélkül, á mondom most lesz faja.
Aztán feketeleves
Asrock b450be így se ad képet. Hülyét kaptam! Az elmúlt pár napban nem tudom hányadikat. Utálják egymást a gyártok vagy miatök.
(írtam az asus supportnak hátha meglesz az eredeti bios) -
6zuzo9
csendes tag
válasz
bobalazs #13975 üzenetére
Igen, így van. A hozzá való bios-val se viselkedik normálisan. Természetesen az asus oldalán nincs fent a "gyári" bios úgy mint más kártyáknál.
Nincs esetleg itt valakinek ugyanilyen kártyája aminek el tudná küldeni a bios-át?
(Maxwell bios tweak-vel megnézegettem mi van a rom-okban csak összehasonlítás képen) -
-
6zuzo9
csendes tag
válasz
6zuzo9 #13973 üzenetére
Két nappal később...
CPU kivesz vissza, semmi változás. Asrock lap továbbra is indul minden más kártyával, szóval a kártyára gyanakszok.
Összeraktam egy régi 775ös lapos konfigot Core2Duo procival (win7 x64). Itt meg ad képet.
GPUz-t gyors ráeresztettem, vbios 84.06.2A.00.33, ami a techpowerup vga bios collection szerint GTX960-DC2OC 4GD5-BLACK tartozik. Eddig egy h370es lapban volt, elmondás szerint gond nélkül futott.
Nagy nehezen itt a forumban találtam nvflash verziót ami nem fagyott vagy kék halálozott. STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 (ez van a kártyán is) tartozó vbiost sikerült is végül feltenni (84.06.0D.00.A1), de nem oldotta meg a gondom, sőt vannak itt még furcsaságok.
451.48 és az asus oldalán található 445.87es driver telepítés közben befagy a kép. Igen csak a kép, háttérben a gép fut, nem fagyott le. Végén enter és indul újra a gép. Driver "fennt" az eszközkezelő és gpuz szerint is. Nah mármost a GPUz nem látja a vramot (lásd kép), msi afterburner mintha nem látná a kártyát se az asus gpu tweak sőt egy heaven benchmark sem indul. DX11 fennt.
Mi a jó búbánatot lehet itt még tenni? -
-
-
6zuzo9
csendes tag
Sziasztok! Ötletre lenne szükségem mert tanácstalan vagyok most. Építettem egy gépet, ryzen3 1200, asrock b450m steel legend, 4*4gb ram és sikerült beszerválni egy gtx960ast az asus strix szériából 4gb-ost. 6pin kell neki amit meg is kap egy fsp hyper m 700as tápból. A gond hogy nem ad képet egyik portján se. Teszre átraktam egy msi g31es lapba e8500-as procival ott meg simán jön a kép. Átraktam gyors egy dell t3600ös workstationbe hogy mivan 625w táp mellett erre ott se ad képet. Ilyen kényes ez a kártya vagy mi a túró lehet vele? Postot sem ad a két gépben ahol nem ad képet. Régi konfigba meg köszöni szépen jól van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
U.Orsi #13964 üzenetére
A Phantom hűtéssel nekem csak rossz tapasztalatom van. Egy 560 Ti-m volt, 2GB-os, de a két venti ellenére nagyon nem boldogult vele, 80-ig lazán elszaladt a hűtés. Újrapasztázva, szellős házban. Ezért is adtam el végül.
Alapból a felvetést se értem, a hűtés így hogy a két venti szív, jóval kevésbé tud bármit lehűteni, mintha fújna.
Gigabyte 3 ventis 760-am a 60-at is alig akarta elérni, pedig az csak 2 slotos volt.
-
Csupingo
veterán
válasz
U.Orsi #13961 üzenetére
Hirtelen csak ezt az egy tesztet találtam, itt 67 fokos volt. Persze az is lehet, hogy ház nélkül teszteltek. (Nem olvastam végig a cikket.) Ha van a házadban ventilátor, esetleg azokat kicsit nagyobb fordulatra lehet állítani, hogy jobban mozogjon a levegő a vga körül. Vagy ami valószínűleg hatásosabb lenne, ha megoldható: a kártya újrapasztázása. Talán már ráfér, mert nem mai gyerek. Persze azért a 80 fok sem annyira vészes, főleg akkor nem, ha csak ez az egy játék fűti ennyire. Ha nem szeretnétek szétszedni, akkor érdemes a videokártya ventilátorának a fordulatszámát feljebb állítani pl. msi ab-vel, amit már javasoltak is. Ugye fél kg por nincs a kártyán? (kipucolni, kifújni, stb.)
-
-
-
U.Orsi
tag
Üdv. Tudom nem vagyok jó helyen de van még valahol gtx 760 topic?
-
sith7
félisten
Nos hazaértem, munkatársam /IT/ szétszedte a hűtőt, megbabrálta a ventit /spray, , most betettem, és .... csend van
Szóval valószínű az akadozó ventillátor volt a ludas, most nem akad,szépen megy
Egy finom Furmark - t is csináltam a biztonság kedvvért, és 0 hangIsmét köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni, remélem sokára / soha / nem fogok ismét kérdéssel jönni
-
sith7
félisten
válasz
Csupingo #13954 üzenetére
nincs rajta olyan csatlakozó, amit a kártyába kell dugni, az alaplapbe beletettük, pörgeti, de a win -t nem tölti be , kiírja, hogy nincs nafta
szerintem így , hogy nincs táp, nem is működik a kártya 100 % - n, mert most nagyon csendbe volt ... de ha gondolom lett volna tápcsatlakozás, akkor pörgött volna most is
-
-
sith7
félisten
válasz
bobalazs #13949 üzenetére
értem
Igen, amint megjelenik a windows képernyő, bekapcsol a turbina ... net, játék , kezdőképernyő tökmindegy, ugyanolyan sebességgel megy a venti, miközben a gpu - z meg azt írja, hogy 33%, és 590 RPM
Végülis mi mehet tönkre ?
A hűtése, de maga a kártya az nem ugye ? Hát elvileg hülyére van hűtve
... az más kérdés, hogy nagyon zavaró a hangja
... meg ugye a lassabb venti az kicsit kerreg is a turbina mellé
Csupingo
köszönöm a választ Neked is
-
-
sith7
félisten
válasz
Csupingo #13945 üzenetére
Az is megvolt, és nem , 100% , hogy nem egyformán pörögnek az szemmel is látszik, amikor a gépben van de, kézzel megpörgetve is a jó venti szépen forog, és amikor megáll van egy ilyen "előre-hátra" mozgása mielőtt megáll
A másik sokkal kevesebbet forog, és csak simán megáll ... ebből gondolom, hogy mintha szorulna, de hiába vettük le a ventit, egybe van, nem lehet szétszedni a belsejébe fújni/cseppenteni
szerk
ettől pöröghet 100% - n, hogy az egyik venti kicsit szorul ?
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
1 hónapja nem volt bekapcsolva a gép, alkatrészre várt többek között, tegnap egy boltba lett összerakva , gondolod ott kapott volna vírust ?
Nem telepítettek semmit, csak alaplap, ram, proci, táp csere voltMost dolgozom, nem tudok órajeleket mondani
Szét lett szedve a kártya, a venti sajnos egybe van; be lett fújva, de nem igazán mozog jobban ... mintha kicsit szorulnaEz az a lap: [link]
i5 konfig lett cserélve erre, de a win nem lett újrahúzva -
Csupingo
veterán
-
-
-
sith7
félisten
Sziasztok
Volt a gépben egy lap + proci csere, azóta a vga 100 % - pörög ,zúg netezés közben is
mi lehet a gond ?
A GPU-Z szerint 33% - n megy a ventiGTX 950, Win 10 , legújabb driver, elem kivétel, cmos reset megvolt
-
Dzsee326
tag
válasz
Csupingo #13935 üzenetére
Oh, értem. Alapesetben nincs dugdosva, most fordul elő ilyen másodjára, vagy harmadjára, ilyenkor dugom csak át. Alaplappal egyidős a kártya, 3 év 2 hónap, lehet annak is van már valami gyíkja. Gondoltam egy ki-be tevésre, de elsőre egy nagytakarítás hétvégén. Egyébként win7-et használok. Eszközkezelő nem látja, Aida most igen. Ha jól emlékszem ,az előző írásomnál az sem látta, de bizonytalan vagyok....
-
Csupingo
veterán
válasz
Dzsee326 #13934 üzenetére
És a win látja mindig? Nem a kártya foglalatra gondoltam, hanem a hdmi aljzatra a kártyán. Ha nem dugdosod naponta 10-szer, vagy a kábel nem mozog a foglalat környékén valamitől, akkor azért nem kéne drasztikusan romlania. Nem régi az alaplap? Az nem betegeskedhet? Esetleg a kártyát vedd ki a foglalatból, majd tedd vissza, vagy ha van másik pcie, abban is kipróbálhatod. Win 10 van? Ha még nincs kikapcsolva, akkor érdemes lehet a gyorsindítást is kikapcsolni. Ha nem cseréltél közben drivert, akkor gondolom nem azzal lehet a gond. Az újabbak mostanában megbízhatatlanabbak amúgy is.
-
Dzsee326
tag
válasz
Csupingo #13933 üzenetére
Driver update jó rég volt; A foglalat magától tágulhat? Csak mert nem szedegetem ki a kártyát minden nap? Annyi plusz infóm van, hogy már a bios system browsere sem látja a kártyát, ott a legutóbbi ilyen esetnél még ott volt. Azért csak jó lenne ha még működne egy kicsit
-
-
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek ötlete, hogy 960-as kártyából néha miért nem jön ki jel? HDMI-vel használom tv-re. Azért a kártyára gyanakszom, mert az alaplapi kimenet tökéletesen működik...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Csupingo #13930 üzenetére
Hát, megjártam a hadak útját már mindennel, most ez volt olcsón, ráadásul helyben. 17 ezerért jutottam hozzá, ez egész jó, tekintve, hogy tápot sem kellett cserélnem (380W Antec).
Egész jól muzsikál azért, bár a meleltte lévő i3 limitálja azért, nem kicsit. Metro Exodus-t próbáltam, újabb játékok közül, Full HD-n egész jól rohangászna (low), ha a proci miatt nem droppolna. Azért is gyanakszom arra, mert 720p-n is ugyan úgy csinálja, de ott meg kizárt, hogy kifogyjon a VRAM-ból.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Visszatértem egy GTX 950-nel
-
RoyalEKO
csendes tag
Köszönöm a tippeket, GPU-Z-ben meg fogom nézni az értékeket, illetve tolok egy bányászvírus keresést is.
A videokártya mindkét ventije forog, ezelőtt teljesen kitisztítottam az egész kártyát, és újra is pasztáztam, de ez sajnos nem segített rajta.
Én inkább az nvidia driverrre gyanakodok egyébként, mert ezelőtt közvezlenül egy 9800 GX2-es kártya volt benne, és nem uninstalláltam a régi nvidia drivert, csak rátelepítettem a legfrissebb elérhető gtx 960-as drivert. Lehet, hogy ez lenne a baj?
-
Csupingo
veterán
válasz
RoyalEKO #13924 üzenetére
Pl. gpu-z -vel nézd meg terheletlen állapotban, win asztalon az órajeleket. Ha nem állnak vissza alapra, akkor vagy rossz driver miatt ragad be, vagy bányászvírusod van és az terheli a kártyát, azért tekerhet jobban a venti. Esetleg nem állítottad az nvidia driverben az energiagazdálkodást max teljesítményre? Ezekkel tudsz bányászvírust keresni: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes. Szemmel is nézz rá a kártyára. Lehet, hogy csak 1 venti forog, azért pörög vadabbul, a másik pedig megszorult.
-
RoyalEKO
csendes tag
Sziasztok! Van egy Gigabyte GTX960 2GB-s VGA-m, az a rövid kék Windforce-os féle. Sajnos iszonyúan hangos, olyan hangja van, mint egy felszálló repülőnek, és sehogy sem tudom leredukálni a zajt. Időközben rájöttem, hogy ez azért van, mert 3300-as fordulaton pörög (szerintem kb. 100%-on), alapjáraton is, ami egyáltalán nem lenne indokolt.
A kártyát teljesen portalanítottam, és kitisztítottam, azzal nem lehet gond.
MSI Afterburnerrel próbáltam levenni a sebességet manuálisan 40 illetve 30 százalékra, de a fordulatszám és a hangja ugyanannyi maradt, semmit sem reagál rá, úgy viselkedik, mintha semmit nem is állítottam volna.
Bármi ötletetek van arra vonatkozóan, hogy mi miatt pörög max fordulaton a ventije, és hogy miért nem lehet ezt manuálisan sem szabályozni?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
KROK640
nagyúr
válasz
banderasz77 #13921 üzenetére
Több lesz mint a semmi. A CPU-t tuningolni nem fogod tudni. A VGA- meg szerintem még nem lesz érdemes.
-
válasz
banderasz77 #13921 üzenetére
Két maggal csak a sarki boltig lehet elmenni.
Majd ott egy i5re cserélni a meglévő két magot.
Viccen kívül, az a véleményem hogy kevés játék van ami megelégszik két maggal.
Nem tudom mivel fogsz játszani, de ezt te is biztos tudod.
Szerk.-ja látom retro dolgokkal. Oda még bőven sok is.Ha arra gondolsz hogy a mostani váltás előrelépés lesz e, abban biztos lehetsz, pár fpst fogsz nyerni mindenképpen.
Ez kb egy G4560hoz hasonlító belépőszint már. -
banderasz77
addikt
Úgy alakul, hogy a kis GTX960 4GB alól kiveszem a G3260-at és kap egy I3-4170-et. Ez már remélem kiszolgálja FullHD-ben Single player. Talán már tuningolni is lehetne.
Vélemény?Üdv.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13918 üzenetére
Nekem sajnos nem megy végig. Sok tesztet csináltak a srácok a topikban régebben, esetleg azokat nézd meg, talán össze tudod hasonlítani a tieddel.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13916 üzenetére
Az is ingyenes? Azért linkeltem ezt. Akkor adj valami elérhetőséget, aztán letöltöm azt. Talán ilyen tesztel nem látsz nagy diffit. Min. fps-ben és fps ugrásokban lenne szerintem nagyobb eltérés.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13914 üzenetére
3dmark vantage jó lesz? Estefelé ránézek.
Win 7 vagy win 10 alól futassam? -
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13912 üzenetére
Inkább a cpu-t nógasd, mert hagy azért a kártyában.
Persze inkább multinál látványos.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13910 üzenetére
Szerintem nem kell figyelni semmire. Igen baráti az a hőfok. Nekem is ez a változat van. Itt még nem spórolt a giga. Hőcsövek, hátlap, csendes ventik, stb.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Vén rókaként betértem a klubba egy Giga 960 4GB WF2 OC verzióval. Jó lesz ez egy G3260 mellé, FullHD felbontásra.
Úgy is főleg HTPC szerepe lesz (UHD-t is HW dekódol Kodival), néha kis retró COD, MOH, BF -ezésre.
Van valami amire oda kellene figyelni? A GPU 60 fok körül mocorog, úgy látom nem dobálja az órajeleket, stabilan 1350 körül boostol. Tuningnak nekem szerintem nincs értelme. Talán alulfeszelés?Üdv.
-
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Evga Gtx960 4gb gddr5 sc kártyát. Mennyire támogatja a directx 12-t, illetve erőviszonyban hogy áll egy 5k-val drágább rx 560 4gb verzióval? -
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13900 üzenetére
Ez nem normális működés. Egy megjelenítővel kb. 38-42 fokon kéne állnia akár egész napos böngészés közben is, amíg valami nem kezdi jobban terhelni.
Le van választva a win-ben a 4k kijelző? A semmitől nem szabadna melegednie. Olyankor a gpu-z sensors ablak mit mutat? Felugranak az órajelek? Ha igen, akkor még 1-2 víruskeresőt futtatnod kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest