- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
Vigneau #4266 üzenetére
2x 80 mm, terhelve kicsit megjön a hangja, de nem vészes, BF4 fullHD ultra min60 AVG70-75 max 100 Hangar 21-en:
4264adam: mennem kell melózni, nincs is fent tesztprogram, mert múltkor dx hibák repkedtek, leszedtem a trémarkokat és meggyógyul a bf4, trémark 11 instalere fent van azt felrakom lefuttatom alapon, meg húzva, csak neked, csak most
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #3882 üzenetére
Kiegészítés:
Pár napja szó volt betápkábel csereberélésekről. Gondoltam, én is kipróbálom. Adott az 1x6pines GTX 960-am és az 1x6pin + 1x(2+6)pin XFX PRO 550W-os tápom. Eddig a 6pinest használtam a GTX 960-on - esztétika, ne lógjon ki a felesleges 2pin... Aztán cseréltem 2+6-ra, majd vissza és ismét a 2+6pinen vagyok. Tuning terén 1500/7700-ig jutottam, ami +20MHz a GPU-nak és +140MHz a VRAM-nak. Ugyanezt a növekedést tapasztaltam mindkét ág használata esetén.
Mivel a korábbi 1480/7560 még i7-2600 alatt készült, nem kizárt, hogy ez a többlet a G3220 javára írható - a kisebb terhelésnek köszönhetően. Különben jobb magyarázatom nincs. Persze folytatom a stabilitási teszteket, no meg hamarosan érkezik valami erősebb a Pentium helyére is. Bár tuning párti voltam sokáig, nem kizárt, hogy egy G3258-at kellene megcsípnem olcsón, nem pedig egy i5-4670K-t, ami az eredeti célom lenne.
-
miresz
veterán
válasz
Vigneau #3759 üzenetére
Ennek nagyon örülök,hogy végre megerősíti valaki amit olvastam róla én is külföldi tesztekben,mert ha valaki csend mániás gép terén,hát én az vagyok.Kérdezgettem,ebben a topicban meg más topic-okban is,és mindenki próbál lebeszélni a Zotac-ról.
De nem tudom miért? Én azt hittem,hogy az jobb Nv gyártók közé tartozik.
-
Pehi
senior tag
-
válasz
Vigneau #3337 üzenetére
Alapvetően könnyen orvosolható a dolog, meg szerintem nem rossz cucc az Experience. Más kérdés persze, hogy mire jó.
Leírom a megoldást majd ha hazaértem, egy szolgáltatást kell letiltani és az okozza a galibát. Jelzem még nem teszteltem.
Idegesítő bug, remélem lesz a héten majd egy fix, ha már egy ismert hibáról beszélhetünk. Esetleg aki frissített és nem Wifi-vel netezik kérem jelezze már neki is rossz-e?
Köszi!
mobal,
-
smiti
veterán
válasz
Vigneau #3151 üzenetére
Azért nem olyan vészes a helyzet EVGA fronton, már nem is emlékszem hány éves lehetett a 8800 GTS ami kimúlt, és szerintem az egzotikus márkajelzéssel rendelkező tápegység nagyban szerepet játszhatott a halálában.
Az ehhez a topikhoz tartozó EVGA- nyugodtan merem ajánlani bárkinek.
-
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Vigneau #3022 üzenetére
Ez mit jelent, hogy reccenés mentes? Játékok alatt is stabil?
Én fentebb írtam.
Én maxwell tweakerrel a max tdp-t is kicsit kitoltam. Most már 133%-ig lehet tolni a power limitet. Sajnos ha a voltokat piszkáltam, akkor a tesztek alatt throttlingolt. A ventit először 0rpmre levettem. Kíváncsi voltam. De utána visszaraktam a gyári helyett 350Rpm-re. Így szimpatikusabb nekem mint a gyári 700Rpm
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Vigneau #2701 üzenetére
MSI Afterburnert.
Egyszer kíváncsiságból "kipróbáltam" az OC Gurut, de annyira gagyi, igénytelent egy program szerintem, hogy vagy 2-3 perccel az indítás után ment is vissza az Afterburner.
EVGA Precisiont is próbáltam, különösebb gondom nem volt vele, de nekem az Afterburner jön be legjobban.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Vigneau #2508 üzenetére
és ez nem gerjed?
VAN der BOSS: tegnap bf4-el toltam, ultrán ugye már kicsit kevés volt a kártya, így eleinte high, majd medium és végül low, arra jutottam, hogy akkor is csak lowon adja a legjobban a game
anno ugyanerre jutottam HD7870-el is és el is adtam és lecseréltem egy 260x-re
mindegy ez egy pár évig kiszolgál, pláne, ha meglesz még akár fél év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest