- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Grat hozzá.
Hát hogy őszinte legyek,nekem az OC guru nem dob fel frissítést,a giga oldalán kapásbl 4 frissítést találok,amit mi alapján döntsek el,hogy melyiket kellene felrakni.?
Jelenlegi bios az oc guru szerint F1
Bios sorszáma a gpu-zben:84.06.0D.00.4D. Erről melyikre kellene frissíteni?
Elméletileg csak samsung memós az összes,tehát bármelyik is jó lehet. -
ggbuffon1897
őstag
igazából csak azért vagyok dilemmában, mert már alig játszok, viszont ha rákapnék 1-2-re (pl. az említett Project Cars, vagy jön vmi értelmesebben megírt Assassins Creed) , akkor ne álljak már meglőve, ahogy a 750Ti-nél állnék (alapesetben ugye az is elég lenne, arra amire most meg amilyen hatásfokon a játékokat űzöm meló után heti 2-3x pár órában)
a 760 tűnne amúgy nekem a legszimpatikusabbnak, ha 50 alatt tudnék találni, de akkor meg már úgy vagyok vele, h a 960 mégis újabb, kevesebbet zabál ezáltal gondolom csendesebb is.
-
Peat;)
veterán
válasz
ggbuffon1897 #1297 üzenetére
AMD vga kártya hűtést felesleges szerintem Nvidia hűtéshez hasonlítani, pláne a 280-as szériáját, ahol nagyon sok panaszt olvastam a kártyáról, melegedéséről, mert én is szemeztem vele. A 960-asoknál maga a hűtés nem gond, a ciripelést én próbáltam olvasgatni, én úgy látom bármelyik gyártó bármely modellje ciripelhet sajnos...ezzel már kezdhetnének valamit. A 750ti meg 960 között azért elég nagy a különbség (760-at nem nagyon értem, max 50 alatt éri meg, annyiért nem nagyon van), te döntsd el melyikre van szükséged, de a project cars magas grafikához szerintem kevés egy 750 ti. 280-as meg nem gyenge vga, így utána is kicsit csalódás lenne szerintem a visszalépés.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok
Be kívánok lépni a klubba majd előbb-utóbb (mondjuk holnap
).
Alapvetően az EVGA 960-ját néztem ki 66k-ért witcher 3 kuponnal.
Ciripelős történet mennyire jellemző erre a típusra? (a club3d r9 280-jával már jártam így sajnos) Illetve a hűtése mennyire csendes (a mostani strixemmel én nemnagyon vagyok kibékülve, főleg, h elég érdekesen skálázza a ventit terhelés alatt, pl 20%-on 300rpm 50%-on meg 1800)
Igazából a 750ti/760(használtan)/960 mágikus háromszögében vagyok , h dönteni kellene. Annyira már nem fajsúlyos nálam a "gémerség", szval elvileg a korábban egyszer már lecserélt 750ti is szóba jöhetne, de mondjuk a project cars-ra lehet kevéske lenne.
-
Gaben880325
csendes tag
Mennyire tudtátok feltuningolni a kártyát? Tudom hogy nincs két egyforma GPU, csak úgy átlagosan mennyi FPS növekedés volt? Lefuttattam a heavent többször is, olvastam hogy apránként kell húzogatni GPU-Zvel nézni közben hogy stabil legyen. Nekem a GPU Boost 1407 MHzen van feszültség 1183 Memória órajel meg 7440en itt nem dobta még el a heaven, se játék és stabil volt! GPU boostot ha feljebb rakom akkor már kidob! Így kerek 2 FPS növekedést értem el
Érdemes vele szórakozni? Olvastam, hogy van aki 15-20%ot is ki tudott pluszba hozni ebből a kártyából, hogy lehetséges ez? ASUS Strix 2 Gigásom van! Valamit rosszul csinálok?
-
Pyzoo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem én is klubba egy ilyen GV-N960WF2OC-2GD kártyával. Elsőre jó választásnak tűnik. Majd az idő eldönti. A régi Giga 460-asomat váltottam vele.
Aki szeret "mókolni" az OCGuru feldobott egy bios frissítést (F12-es) A boost órajelet 1405-röl feltolja 1468-ra. http://www.tomshardware.de .
-
Sziasztok!
Egy 7850-hez képest mekkora ugrás lenne nekem egy ilyen kártya?
mobal,
-
blu79
addikt
válasz
Gaben880325 #1290 üzenetére
szia , ez normális , jól írja ki, a 7440 az az effektiv órajel
-
-
regener
veterán
válasz
fsb_essex #1276 üzenetére
Köszi, majdnem csak egy ilyen cikket összedobok majd ahol felsorolom a kártyákat hátha valaki Single- vagy épp Double-Precision számításra néz NV kártyát de nem akar Quadro/Tesla és társaira költeni.
Ha nem lenne nagy kérés akkor egy ilyen képet kérnék és előre is köszönöm szépen.
-
regener
veterán
Valaki lőne nekem a CUDA-Z Performance oldaláról egy képet?
1db kép kell csak a kártyáról.Összehasonlításhoz kell kíváncsiságból, több topikba is írtam.
-
cyberkind
félisten
válasz
balazska92 #1272 üzenetére
Elvileg hasonló megoldás mint a dvi-hdmi átalakító, tehát mindegy, ez a displayport tudomásom szerint, a G-Sync-hez kell.
-
cyberkind
félisten
válasz
balazska92 #1269 üzenetére
Displayport, és itt a megoldás.
-
balazska92
senior tag
A kártyán csak egy hdmi hely van, nekem viszont kéne mégegy, mert egy hdmi megy a tv-re, egy pedig menne a monitorra (mert a monitor jelenleg a régimódi megoldással van összedugva, nem tudom mi a neve, viszont a monitor hátulján lenne hdmi csatlakozó). A kártya hátulján van 3 darab nem hdmi hely, amiknek nem tudom mi a neve, azokat nem lehet valami átalakítóval hdmi kompatibilissé tenni? És akkor össze tudnám kötni a monitorral. Remélem érthető mit akarok
-
fsb_essex
tag
válasz
csabika0001 #1266 üzenetére
Igen, nekem is csak -90 ig engedi.
Az ASUS-nak nincs valami cucca? A honlapjukon nem találtam letölthetőt a strix 9xx sorozathoz. -
fsb_essex
tag
Én még nem tudom, hogy a 128bit, illetve 112 MB/s memo sávszél elég vagy nem elég a 960 gpu-jához. A most linkelt tesztek ezt nem vizsgálták. Ez a probléma független a 2GB/4GB memória mérettől.
Sőt én még nem is láttam olyan tesztet ahol ezt nézegették volna.
.
De ha ügyesek vagyunk akkor megcsinálhatnánk.
Csak kéne egy jó tesztmódszer, amely a power limittől függetlenül tudná állítani a core frekvenciát.
Mondjuk a "gyári" 80%-ra vagy 110%-ra.Sajnos én nem tudom, hogy lehetne beállítani fix 1000MHz-re aztán meg fix 900Mhz-re. Régebbi VGA kártyákkal ez megtehető volt.
-
eventus
veterán
Már a GTX960-ból is van Asus Black [link]
-
fsb_essex
tag
Jó az a GTA5 teszt, csak az a kár, hogy nem írja milyen beállításokkal vagy legalább mennyi memó limittel tesztelt. Az kevés, hogy ultra meg high beállítás a memoteszt szempontjából.
Az ULTRA-nál sem látszik a 2GB hátránya. Pedig ultrán biztos 2GB feletti a memo használat, de nincs meg a 60fps sem. Én így nem használnám. Ultrára kevés a 960, tuti gpu limites így.
A HIGH-nál van némi különbség a 2GB és 4GB között. Itt valószínűleg kicsivel 2GB feletti a memoria limit a kevés ram miatt akadozhat a játék. Bőven 60 feletti az fps. Még lehetne csavarni a beállításokon ha vmem engedné.Az én GTA5 beállításaim valahol a kettő között lehetnek 2,8GB memolimittel, és 70-80 közötti fps átlaggal (nem mértem ki pontosan csak tól-ig van meg 60-100)
-
fsb_essex
tag
Nem jók a linkek.... de mutatok pár ábrát én is. Tesztoldal: [link]
Más GTX kártyáknál is bebizonyosodott már, hogy nincs hátránya (max. 2-5%-al lasabb, vagy nem jól tuningolható a ram) a dupla fedélzeti memóriának. Eddig előnyét leginkább csak SLI-ben láttam. Pl. Gtx460/2GB, GTX275/1.7Gb viszont lehet a GTX960 az erős gpu miatt esélyes arra hogy bizonyos játékoknál egy kártyával is előnyt mutasson, ha több a vram. Mondjuk GTA4-nél is volt ram limit mizéria, de ott sok más probléma is volt amit le kellet küzdeni a jó futás érdekében.Példák:
Itt extrém elönyben a 4GB, valószínűleg azért, mert a 2GB-ossal gyakori a mikroakadás, lásd 1%-os min fps-eket.A legtöbb játékban szerintem ez lehet a helyzet FHD-ban.
Semmi vagy minimális átlag fps különbség és a kicsivel kevesebb lagg (mikro akadás) -
jcs
tag
válasz
fsb_essex #1239 üzenetére
Szóval aki görcsöl: elég-e a 128 bites vezérlő és kell -e neki a 4 gb ram....
Nézzük Nekik mit mért a műszer 4 gb kihasználásáról...
[link]Ha jól látom 3 tesztelt játék is használ több memóriát mint 2 gb.
De csak 1 nél jobb a minimum és maximum fps számottevően.Mit jelenthet a plusz 2 GB a GTA V. játékban..
[link]Számomra elegendő a 128 bit , és szerintem ha van plusz 10 ezred rá akkor tudsz profitálni a 4 gb ramból is!
(lásd ezen írás előzményét)
UFF! -
fsb_essex
tag
Milyen beállításokkal? Melyik városrészben? melyik naposzakban? Milyen időjárás esetén?
vagy futtasam a benchmarkot?Egyébként jelenleg majdnem minden fullon van. MSAA kikapcsolva. Látótáv max. Ext látótáv 80%
Vsync bekapcsolva, stabil 59HZ (ez miért nem 60?)
Ezekkel a beállításokkal multiban a GPU kihasználtság 70-80% A cpu 60-70%
Ha Vsync-et kikapcsolom, akkor GPU és CPU is 96-98%-on van (ez elég fura, hogy mindkettő egyformán limites) és helyszíntől függően 60-100 fps között ingadozik. Még nem láttam hogy 50fps alá esne, bár biztos lehetne olyan szitut találni.
.
De a lényeg GTA5-ben: nem akad, nem receg. a képi élmény folyamatos, szinte folyékony a kép. Ha rántom az egeret akkor is, ha max sebességgel száguldok akkor is. Helyszín váltáskor is. Pl kijövök a lakásból.
A mem. kihasználtság folyamatosan 2,6-2,8GB között van.
.
Más játékot nem játszok, de ha kell szívesen tesztelek hétvégén.
Kéne egy kis segítség a tuninghoz is, mert ez az energia limites dolog elég fura, és nem értem a tesztoldalak hogy tudtak 15-20%-ot produkálni.
Annyi elég hogy a limitet maxra húzom? -
jcs
tag
válasz
fsb_essex #1252 üzenetére
Szia! Nem tévesztettem! Lehet kapni ilyen drágán , és én azt nem ajánlottam.
Amit Te írsz az ( 2015.04.14.-e óta ) ésszerű alternatíva !
960 alap kb 66 ezer 4GB 74-77.e.
Tehát itt nem az volt a hozzászólás értelme , hogy Neked megérte-e?Egyébként akkor segíthetnél is a többieknek:
FPS mérés GTA V. gtx 960 2gb vs 4gb. ...
? -
csabika0001
senior tag
válasz
fsb_essex #1254 üzenetére
Én úgy gondolom ahol a 2GB-os elhasal valszeg a 4GB-os is. Ettől függetlenül ha tényleg minimális lenne az eltérés persze hogy a 4GB-osat venném én is. Senki sem ellensége a saját pénzének.
Ez az ár már nem rossz(de nem kihagyhatatlan), szerintem nem fognak tovább csökkenni. Csak gondolj bele ez a termék csaknem az egyik legjobb vétel 60-65 körül ami fogy is rendesen. Alternatíva nem nagyon van "fogyasztás, tuning, teljesítmény" mind a három téren kiemelkedő. Semmi érdeke a kereskedőnek levinni az árakat. Bár kövezzetek meg ha nem így van.
Amúgy meg jó játékot hozzá ettől függetlenül ez is jó választás. -
fsb_essex
tag
válasz
csabika0001 #1253 üzenetére
Én a halas boltban vettem 77K-ért, a giga 73K-ért meg itt: [link]
Iletve már 74.800. Tegnap du felhívtam a boltot, akkor még 73K volt, de nem volt raktáron ezért vettem inkább a strix-et 4K-val drágábban, de promos cuccokkal. Miután eldöntöttem, azonnal kellett. Látnom kellet hogy megy vele a GTA5. Szerencsére nagyon jól.
De kár volt félnem a GTX970 belassulástól, mert a játékban fixen a memo limit alatt tartja a ram kihasználtságot. De amig nem volt a kezemben 4GB-os kártya ezt nem tudhattam. -
fsb_essex
tag
Valamit eltéveszthettél, mert giga GTX960 / 4GB már kapható 73K-ért, az Asus Strix mindenféle ajándékkal meg 77.600 HUF, nem pedig 92K ahogy írod. És ezek az árak még picit csökkennek majd a köv 2-3 hétben (a 2GB-oshoz képest biztosan)
Úgy tervezem eladom a fülhallgatót meg a Twich kupont és akkor csak 70-72K-ba fájt.
Ez a legolcsóbb 4GB-os videókártya amely a GTA5-höz használható.
Nekem megérte. -
jcs
tag
válasz
fsb_essex #1249 üzenetére
Sziasztok! Más szóval: aki ilyen kártyán gondolkodik annak azt ajánlom :
Mekkora a monitorod felbontása?
Ezt a kártyát 1920*1080 ra ajánlják...Kereső: [link]
Nézd meg mit tud a kártya... , hol " fogy el" , milyen kártyákkal egyenértékű.( Pl kb 10% tuninggal kb behozza a 7970 et. megjelenése után 100-150 ezer Ft-os kártya 3 giga ram! 384 bit sávszélesség... )
Aztán : kereső: youtube gta 5 gtx960 .... és meglátod , hogy megy....
Ezek alapján én nem görcsöltem sem a 2 gb ramon se a 128 mb sávszélességen.
Az én kártyám Gigabyte 2 ventis 2 *6pin. Ami nagyon tetszik : a passzív működés terheletlenség alatt...
De ha pörög a venti akkor se hangos.Amit én biztos nem ajánlok, hogy bármilyen szegmensben megvegyétek a legdrágább kártyát.
Minek? Az a gazdagoknak van.
Gtx 750 tuninggal behozza a 750ti-t (kb + - ) 37.e. vs 43. de a ti tovább tuningolható..
Na de:
750 ti strix 4 gb vs MSI , Giga 960 : 59 e. vs 63.e. !!!???
960 4 gb vs 970 : 92.e vs 104.ezer -
fsb_essex
tag
"a 128bit elégséges-e a 4 gigának". (?)
A 128 bit önmagában nem sokat jelent, mert az átviteli sebesség felső korlátjának csak az egyik meghatárózója.
És az átvitelei sebességnek (vagy a 128bit-nek) nem a video memória méretének kell megfelelnie, hanem a futatott alkalmazás/felhasználó igényének és a VGA kártya más komponenseinek teljesítményével kéne egyensúlyban lennie.A GT960-nak fele annyi feldolgozó egysége van és fele akkor a vram sávszélessége mint a GTX980-nak. Feltételezem a NV mérnökei mindkettőt megfelelően kibalanszolták, illetve az architektura felépítése miatt is így alakulhatott.
A legendás GTX285 (6 éve volt csúcs VGA) 512bites volt, 160GB/s átviteli sebességgel rendelkezett, tehát ez 40%-al több mint a GTX960-é, és mégis a játékokban a harmad/negyed fps-t képes hozni. Persze teljesen más a felépítése, de az "elméleti" átviteli sebesség mindig is átviteli sebesség marad.
Nyilván az lenne a jó ha GTX960-nak - függetlenül a vRam méretétől - az átviteli sebessége nagyobb lenne (pl a bus szélessége), de ez igaz a legtöbb mostani VGA-ra elmondható.
Kitesztelhető, hogy VGA limit esetén a core frekvencia vagy a mem frekvencia növelése eredményez nagyobb teljesítménynövekedést (+fps) a GTX960-nál. Lehet ezt már meg is tették már ebben a fórumban vagy a PH-n.
Sajna én nem olvastam végig, most csöppentem ide. -
cyberkind
félisten
450-es Cooler Master, a legfapadosabb, azt még hozzá se tettem, hogy ha meglesz a cucc, természetesen tuningolni is akarom, és még az i5-ös procit nem is említettem.
Igen, pont az.
Nem tudom hogy ezeknek a teszteknek mennyire lehet hinni, mert az Nv honlapján 600-at írnak, és nem akarnám legyilkolni a tápot.
-
cyberkind
félisten
Én is csak azért veszek majd ilyet mert tépot nem akarok cserélni, na most egy Gtx 770-hez is 600-as tápot írnak, ugyanez van az Amd-nél is, jó lenne a 4Gb, de tápot nem akarok cserélni, viszont ha így haladunk muszáj lesz ennek tükrében.
És engem is meglepett a 128-as sávszél, pedig ezt a kártyát vártam hogy majd na. -
korion
senior tag
válasz
cyberkind #1243 üzenetére
80 ért vettem..
igaz azzal az árakkal a gtx 960 is "csak" 60 lenne (boltban)vmiért 63-64-árakkal számoltam a 960 és ahhoz képest mértem a 77 ezres árat!
lehet utálni,de 128bit-ért én max 40 ezret adnék,ha saját gépembe vennék!
nincs 960 kártyám!venni szerettem volna egy ismerősömnek és úgy jutottam a fórumra.
-
cyberkind
félisten
Szerintem a Ti se lesz 192 bites, elvégre mit lőnének el majd az 1060-ra?
Tuti nem a 256-os sávszélt, amivel bőven többe kerülne mint a 192-vel(de ezt csak tippelem).+ a 290-et felesleges a 960-hoz hasonlítani, még csak köszönőviszonyban sincs a két kártya, teljesen más kategória.
-
korion
senior tag
válasz
fsb_essex #1239 üzenetére
77600-ft-ért csak ez a bajom!
ha megszerezted a 2 gb árában,akkor persze miért ne,de ha kifizetted érte,akkor gyorsan vidd vissza,3 napig vissza kell adni az árátnincs 8 gb os Gtx630 (ha jól tudom)
az-az igazság,h az ilyen teszteket nem lehet 100% venni!(hiába próbáltam Fraps-sal mérni,sose jött 2x ugyan úgy a pálya,igaz én online próbáltam Bf mérni)
itt kellett volna érdeklődnöd,h van e értelme megvenni (szerintem)
ennyit max egy 4gb (3.5) 960 Ti ér ami legyen 192 bit és legyen 310 a dollár (bonyolítsuk)
de inkább maradok a R9 290 és 2 évig nem állítja meg semmi..
-
fsb_essex
tag
válasz
cyberkind #1237 üzenetére
Még nem próbáltam ki, hétvégén fogom tesztelgetni.
Egyébként azonos beállítás esetén szerintem nincs hátrányban a 2GB-os verzióval szemben, nem kevesebb a sávszél, viszont ott ahol kell a vRAM 2GB felett ott nem fog akadni mint a 2GB-os.
.
A vásárlási indok a 4GB-ra elsődlegesen a GTA5-volt, mert a 460-amat is 2,6GB-os memolimites beállítással használtam. Majd a gyakorlat eldönti érdemes volt vagy sem.
.
De a linkelt teszt is meggyőzött. Főleg az ilyen tipusú ábrák:(#1236) korion
Mihez képest nem voltt sebesség növekedés a GT630 / 8GBos videókártyáddal? -
fsb_essex
tag
válasz
synthattik #1223 üzenetére
Sziasztok!
Egy GTX 960 / 4GB -os kártya tulajdonosaként jelentkeznék be.
.
Sokan le akartak beszélni róla, de pl a linkelt teszt is segített a döntésben.
És főleg az, hogy a vram frekit 7900-ra tudták felnyomni.
Én már egy 10%-os ram tuninggal is megelégednék.
.
Ezt sikerült beszerezni: [link] -
cyberkind
félisten
válasz
synthattik #1230 üzenetére
Pont ezt a kártyát kéne megvárni, de így hogy a rohadt Amd nem képes lépni semmit se, ők se fognak.
-
hun-man
tag
Egy EVGA kártyával én is beléptem a "klubba".
-
cyberkind
félisten
Reális az ha a 960 Ti változat, 192 bites lesz, ugyanezen értékekkel?
Vagy ilyen szinten nem fognak belenyúlni a kártya szerkezetébe, és csak unlock-kolnak ezt azt? -
KubanitoS
veterán
A GTA 5 nagyon szépen fut FHD-ban, textúrák high-on, árnyékok közepesen, minden más gyakorlatilag kimaxolva. Csak nagy népsűrűségnél, sok autó esetében tud néha megakadni, de ez még bőven belefér, nálam legalábbis mindenképpen, főleg, ha visszagondolok a negyedik részre...
Választási lehetőségem nem igazán volt amúgy, a jelenlegi gépembe (ami egy régi Core I7 860 8 giga ram társaságában) mást nem igazán tudtam volna venni, még lehet ezt a 960-ast sem tudom teljesen kihajtani. Ebben az árkategóriában csak a Radeon 280x lett volna alternatíva, de ahhoz már másik tápot is vennem kellett volna, annyit meg nem akartam rászánni.
A 970 jelentősebben jobb, viszont az a 30 ezer plusz inkább 40 ezer és kell egy erős proci is, hogy kihajtsa. Annyi biztos, hogy a GTX 560-nál mindkét kártya jelentősebben jobb.
-
sheep
addikt
válasz
Bugfix1984 #1219 üzenetére
4 gigásat nem hiszem hogy vennék a 128 bit miatt. Nekem nem érne meg 1 ft-ot sem pluszban az a + 2 gb.
A tesztek is azt mondják hogy full hd-ra nagyjából elég a 2 gb, csodát a 4 sem okoz.
Az meg igazából nem érdekel hogy full grafikán fusson valami.
medium-high bőven jó nekem egy-két évig.
Inkább az ár számít, legyen minél olcsóbb. -
rocket
nagyúr
válasz
synthattik #1223 üzenetére
29 centis 128bit-es kartya, az nem semmi
-
synthattik
aktív tag
Itt van, gigabyte gtx 960 4gb teszt.
Személy szerint úgy érzem,hogy ennek sli-ben lenne csak főként értelme.De 2 árából már van jobb alternativa is a felsőházban. -
cyberkind
félisten
válasz
Bugfix1984 #1221 üzenetére
Nem tudom, de még a 256 is kevés tud lenni, de örülnék egy ilyen tesztnek én is.
-
-
htc07
addikt
válasz
Bugfix1984 #1219 üzenetére
ha valaki megvenné írja már meg milyen, nem tudom hogy a 128bit elégséges-e a 4 gigának.
-
-
tthomasso
tag
válasz
bel19ve #1216 üzenetére
Alapból Nálam terhelés alatt 1,206V, ez lehet emelgetni tuningnál. Minden GPU más, azt előre nem tudom megjósolni, hogy a Tied mennyit bír órajelben. Az EVGA PrecisionX-hez le lehet tölteni a benchmark programját, azzal próbálgasd. Első körben emeld meg a feszt, teszteld húzva, ha jó akkor ok, ha nem fut le normálisan a bench, akkor adhatsz még neki egy kicsit. Nekem 1,212V kellett. Használhatsz 3DMarkokat is tesztelésre, hogy nem hibázik-e. Csak óvatosan a tuninggal, gondolom használni akarod a kártyát még egy darabig.
-
sheep
addikt
válasz
KubanitoS #1213 üzenetére
hello
én is gtx 560 ti-ról váltanék, csak még nem tudom eldönteni hogy 960 v 970 legyen. Az a 30e ft differencia azért nem kevés, másra is tudnám költeni.
GTA 5 alatt full hd-ra úgy látom egész jó a 960 is, a másik kérdés majd a Witcher 3 lesz...
Persze tudom hogy erősen kompromisszumos a dolog, de erősen gondolkodom a 960-on.
Ha lehet majd mondj pár szót pls hogy érzed, jó választás volt-e.
Köszi előre is! -
-
htc07
addikt
válasz
KubanitoS #1213 üzenetére
üdv.
szerintem nem lesz belőle gond, de ha valami játék furán viselkedik, lehet érdemes lesz itt elkezdeni a nyomozást.
de én az elmúlt hónapokban amd-től intel igp-n át nvidiáig mindent használtam, nem nagyon takarítottam a drivereket és megy minden rendesen.
amúgy is érik már egy reinstall
-
KubanitoS
veterán
Megjött nekem is a kártyám.
Eddig GTX 560-asam volt, már az új kártyáról vagyok.
Sajnos a régi kártya drivereit nem töröltem le, hanem egyből beraktam a 960-ast, majd használtam az nvidia updatert.
Ebből lehet gond?
-
vidaila
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=O6L5ShjQxl4
Tudom ez xbox videó, de ugyan ezt csinálja nekem is a játék. Az épületek, utak eltűnnek, megyek a semmibe stb. -
-
laychi
veterán
válasz
Bugfix1984 #1209 üzenetére
Úúúúúúú tényleg...benéztem
,másik evga alatta volt,az meg 2 goigás,de 960-as
Sorry
-
-
laychi
veterán
válasz
Bugfix1984 #1207 üzenetére
Itt meg az evga 4 gigása
[link]
igaz nincs mellé füles,de 75,4k az ára -
Na itt a GTX960 akcióban STRIX 960 4GB :[link]
-
vidaila
senior tag
1080p, magas beállítások, főként gforce experience által javasolt de a textúrabeállítások túl magasok voltak, el volt tűnve épület, út, minden ha gyorsan mentem. Visszavettem normal-ra a textúraminőséget és ez a jelenség enyhült de még észrevehető. Amúgy átlagban ezzel a géppel 45-60Fps de procilimites, a porcogó magok 100-on tekernek míg a vga csak 40%-on. Mindez Stream illetve nyitott internet rádió böngészőből mellett.
-
vidaila
senior tag
http://www.twitch.tv/juhaszjani
Xeon E5472 @3.3Ghz
MSi GTX 960 2gb Gaming @1500mhz -
Ma délután lesz elérhető az Iponon és az AQUA-n is ASUS GTX960 elég jó áron valami akcióban.A lényeg, hogy az 4GB-os model lesz,szerintem az lenne a megfelelő választás neked !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Gigabyte RTX 4060 EAGLE OC 8G 34hónap Alza garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest