Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
drur420
tag
válasz
Cs.Orsolya #9396 üzenetére
Ebben az esetben ha nem vok indiszkrét... Akkor miért is jöttél velük össze? Cs.Orsolya"Igazából, a legtöbb pasim egyáltalán nem volt az esetem...."
Ugy érezted csak akkor vagy képes kiteljesedni hogy találj valakit aki megfelel igényeidnek? Vagy mi motivált ebben az esetben?
Ha semmi közöm hozzá ok de ez nagyon érdekelne.......
-
Esmein
nagyúr
Q:Mi a közös a csajokban és a 8 bites mikroprocesszor memória címzési tartományában?
A: 64 kiló a határ.p.s: ezzel még én se értek amúgy egyet, husi barnák, hajrá!
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #9396 üzenetére
LEgszívesebben gonoszkodtam volna itt egyet
De inkább nem teszem, ezt csak akkor lenne jó tenni, ha még mellettem lenne az, akit szeretek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
drur420 #9392 üzenetére
Az Atyáim szerint - van több is - felérek én 10 férfival is, és nem cserélnének el semmi pénzért! Szerintem is.
Tyldi: Az Öcsém - az egyetlen - tisztára olyan, mint Brad Pitt pár filmjében. Nagyon sok gesztusuk, arckifejezésük, és mentalitás beli dolgaik hasonlítanak. Amikor hosszú volt a haja, olyan volt, mint a Szenvedélyek viharában Tristan-je. Nekem bejön Brad Pitt. Is.
Igazából, a legtöbb pasim egyáltalán nem voklt az esetem.... -
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #9389 üzenetére
Orsi: a szép férfit nagyon jól tudod, hogy nem arra értem, aki aki a többség szerint szép. De nem is arra aki belülről sugárzik (atomreaktor
).
Brad Pitt pl. számomra egyáltalán nem szép. Pedig elvileg hogy odavannak érte a nők...
Bocs , de nem tehetek róla, hogy aki nem jön be külsőleg, az sajnos esélytelen nálam .De mint írtam, ahhoz, hogy ez ne így legyen , ahhoz nem szépnek kell lenni, hanem olyannak, ami nekem bejön
és akkor még jön persze a többi feltétel
No látom, még egy Balázst sikerült megbántanom. Semmi baj nicns aBalázs névvel, csak én nem szeretem. Sőt szinte rühellem. Nem komálom ezt a nevet, nem tudom miért. Mégcsak nem is nagyon voltak gyerekkoromban Balázs nevű ismerőseim .De egyszerűen ez a név... ÁÁÁÁ .
De hogy ne ezen pörögjetek, hozzáteszem, az Ildikó sem tartozik a kedvenceim közé.Mondjuk én beszélek...
Eddig akárhogy választottam, egyikkel sem jártam szerencsével. Bár a nagyon tetsző a sokái gbejött, és még mindig tetszik -
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Egészen pontosan mit is jelent ha egy nő néz,néz de nagyon néz már annyira,hogy szinte én vagyok zavarban és tekergeti a haját
-
drur420
tag
válasz
Cs.Orsolya #9199 üzenetére
Le a kalappal csajszi... Itt "Túlerőben" egyedül ........ Részvétem.... Mielött bárki meg kérdezni nem valóban lusta voltam nem olvastam vissza.... Most jöttem ebbe a totyikba kí vagyok rá váncs mostant mán e ...... Azt futólag kukkantottam hogy többek közt te vagy az egyik oszlopos tagja a totyiknak Üdv...
Szép Napot mindenkinek!
-
BloodRay
veterán
Persze igazad van, én mint férfi annyira nem tudom megítélni, hogy melyik számomra erősen az érdekes kategóriába tartozó palit találhatják vonzónak a nők.
Mi a baj a Balázs-al??Cs.Orsolya -> Sznobokat én sem bírom, csak az igényességre akartam buzdítani.
Macsómeneket meg aztán végképp... -
Cs.Orsolya
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
BloodRay #9377 üzenetére
Az a rondaság dolog szubjektív.
Főleg férfiak esetében.Lehet magabiztosság is a dologban, de akár az is lehet, hgoy az adott nőnek épp aza pasi jön be...
Mondjuk nekem spec számít a kinézet-nem az, hogy másoknak bejöjjön, hanem hogy nekem tetszen.Kb. első helyen áll . Kell hogy tetszen az arca, különben felejtős.
I_am: abban a témában azért hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha az első számú feltétel teljesül
De ha majd "jön a gyerek" , az nem lehet Balázs. Se Jenő. És még csak Dávid és Bence sem.
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya #9381 üzenetére
A túlságosan kigyúrt embereknek a tiltott szerek hatására összemegy, talán ezért nem lehet őket érezni.
Rejtett magaslabda, lehet csak én láttam meg.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
BloodRay #9377 üzenetére
Tegnap este beleolvasgattam a 100 leggazdagabb ember kiadványba, gondoltam, majd keresek valami férjjelöltet közülük. Öregek, csúnyák, és elhanyagolják magukat. Hiába néznek ki üzletembernek, egyszerűen látszik, hogy a valódi lényeget tekintve igénytelenek önmagukkal szemben. Egyedül Zwack Úrban, és egy másik pasiban volt valami kisugárzás, de ők is öregek már. Szóval, nem leszek Gazdagné, mert nem kellene egyik pasi sem. Még merengtem a fiaikon, de hát azokról meg kép nincs, ugyi.
Azok a férfiak, akiket az Ég nem adományozott meg extra mennyiségű férfi szépséggel, azok általában másképpen próbálnak meghódítani egy nőt. (Nőtől függ, mire bukik.) De azt tapasztaltam, hogy egy kevésbé Adonisz pasas sokkal odaadóbb, és hálásabb szerető, mint a mácsómenek, vagy a szépfiúk. Az előbbiek teli vannak bizonyítási kényszerrel, amitől olyan velük szeretkezni, mintha párbajoznánk, az utóbbiakat meg néha alig lehet érezni, mintha ott sem lennének, vagy én nem lennék ott nekik... Tanulmány, az kétségtelen...
-
BloodRay
veterán
Majdnem teljesen így van szerintem is ahogy írtad.
Na jó zoknis rész azért lehet tényleg kicsit túlzás.
De tényleg legyen igényes az ember, határozott és egy bizonyos mértékig elérhetetlennek tűnő. És ÖNBIZALOM! Nézze meg az ember az utcán milyen bűnronda férfiak mellett van sokszor gyönyörű nő(és nem a pénz miatt...). -
Tom5
addikt
Már jön is lefele az iromány
Ez full angol? Nemvagyok perfekt,de vmit kihámozok a dologból! Azzal az egy csajjal tényleg ilyen voltam...érdekes,ezt az összefüggést észre sem vettem.De tény,hogy voltak csajok az életemben és mikor az egyikkel foglalkoztam a másik féltékeny volt mint a dög (oda vissza igaz volt a dolog),de egyik sem volt a barátnőm!!!!!
most is beugrott egy példa erre...Siófok , nyár...egyik csaj (aki nemvolt a barátnőm) megtudta mizu,utána...hmmm...
Valahogy kiviteleznem kell a dolgokat...
Ki az a tündéri pszichológus itt a topikban?!mod:lejött a cucc,de angolul esélytelen
mod2:magvan a magyar
-
orbano
félisten
6 évbe kimászni a barátságból? Öcsém, menj el pszichológushoz, ha meg nem sértelek. De tényleg. Van itt a topikban egy tündéri
A csajozás témára: azért látják benned a jófej barátot, mert jófej barátként viselkedsz velük. Nézd meg azt az egy nőt, aki szerelmes volt beléd. Nem kellett neked. Nem látod az összefüggést? Nyilván vele tök más voltál, felteszem nem akartál folyton a kedvében járni, hanyagoltad, még ha ezeket talán észre sem vetted.
Nem számít a külsőség a csajoknak, nem kell drága cucc. Legyél ápolt és igényes. Ennyi. Persze nyilván a sok pénz is egy faktor, de csak egy a sok közül.
És igen, parasztnak kell lenni. A nőnkek a zabolázatlan, erős, önálló, határozott pasi tetszik eleinte. Ők akarják megszelidíteni, nem vágynak konyhakész hapira. Ez van.
Ezt a 6 éves dolgot meg gondold át kicsit. Ha nem kívánod senkinek, magadat miért szadiztad ennyi ideig? Hmm?
Ja és kötelező olvasmány (szerintem): Mystery Method - The Venusian Artists Handbook (nem követni, csak megérteni).Ja és mégvalami: "Nemvagyok szépfiú,tisztában vagyok a hátrányaimmal" - Na már most a csajozás terén általam legnagyobbra tartott egyén alacsony és nem éppen egy szépség. Mégis olyan nők küzdenek a kegyeiért, hogy eldobom a hajam. Szóval hagyjuk ezt a korlátosság dolgot, kicsit kezdd el átértékelni magadban a helyzetet: nincsenek rossz körülmények, csak gyenge akarat (hú ez milyen fennkölt lett, holnap kőbe vésetem).
Na jóccakát
-
Pala
veterán
Mi azzal a gond? Én is néha tövig felhúzom, ha úgy kényelmes. Nehogy már úgy kelljen öltözködni, ahogy másnak tetszik!!
A viselkedéssel kapcsolatban pedig: mindenkinek más jön be, sosem tudni, mikor találod meg azt, aki vevő rá. Én pl. alapjáraton elég szerencsétlen vagyok, az a tipikus... iiiizéééé, akinek minden összetörik a kezében. Van, aki imádja, van, aki utálja. -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Miért van az,hogy a lányok csak a jófej Barátot látják bennem,akinek ellehet mondani gondjukat bajukat,lelehet húzni (anyagilag),ha nincs más vele jó elmenni ide-oda,kirándulni,bulizni!Persze a buliban ha akad vmi "jó srác" akkor én bukta téma vagyok...kezd nagyon elegem lenni
egyszerűen nemtudom hol keressek vmi normális leányzót! Nemvagyok szépfiú,tisztában vagyok a hátrányaimmal és ezen változtatok is (pénzkérdése sajnos) eddig egy lány szeretett igazán,Ő szerelemből,de én nemszerettem őt,hanem egy másik lányt (persze ez a lány nemszeretett) és ezért lett bukta a tma,hosszúsztori,nem is ez a lényeg...tényleg a külsőség és a tajparasztság kell a mai csajoknak?Mert én ezt látom...Olyan srácok után futnak akik megcsalják,leszarják őket,mikor persze szóba kerül a téma nekik az ellenkező pasi kell (állítják) de persze a gyakorlatban nem
kezdek elkeseredni...nemtudom mitévő legyek,most is kikell másznom egy BARÁTSÁGból,úgy,hogy ne bukjon a dolog és én se sérüljek...egyszer már megcsináltam , 6 évembe telt (nemkívánom senkinek) nemtudom másodszor menni fog-e...
Nemszeretek panaszkodni de ez most kikívánkozott.
-
orbano
félisten
tavaly nyár elején volt egy bukott randim. most visszakaptam az infót: szarul néztem ki, a ruhám volt kiábrándító
állítólag. vicces
mástól meg azt kapom hogy metroszexuális vagyok... nők...
-
Kkocos
tag
És miből gondolod hogz 2-3 sör nélkül nem vagy vicces. Én is jól érzem magam 2 sör után, a gond a többieknél kezdődik.
BloodRay Én is azt mondtam hogy UP Alcoolmentes sör, és nem csak azért mert utána még szabad vezetni!
Pala antialkesz. Tényleg 23 éves vagy, mert ez egy kb. 16 éves beszólása volt?
-
VargaI
senior tag
A sörrel kapcsolatban...
A 'vok' óta ennyire lecsökkent az IQ szinted is?Kokkantas: Ennyi erővel akármiről megkérezhetnéd hogy abban épp mi a jó?
Nem édes, nekem kellemesen oltja a szomjamat is amellett hogy hűsítő. Főleg egy nyári meleg napon. Csak vigyázni kell nehogy az asztaltól való felállásnál problémák legyenek a sok hűsítő miatt.
-
proof88
addikt
válasz
Kokkantas #9342 üzenetére
Én sem tudom, viszont én szoktam inni, de csak ritkán. Régen bármilyen alkoholos italt jól meg tudtam húzni (jó persze nagyon töményet azért nem), de amióta túlzásba vittem a dolgot egyszer 2 éve, azóta a pezsgőből sem tudok normálisan inni, minden 2. kortynál undorom lesz, és így egyszerre nem tudok 2-nél több kortyot inni. :S Mindig úgy indulok neki az ilyennek, hogy kívánom, aztán mindig "megszívom" vele. A sörből azt hiszem, már tudok folyamatosan inni, de abból sem olyan bőszen, mint pl a vízből.
A sört viszont tényleg jó inni, de enni is szoktam hozzá valamit.
-
VargaI
senior tag
Ugyan már! Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
.
Nekem pl a kanállal való sörös kupak elröptetés az egyik kedvencem, na meg amikor ezt egyszerre 30-40 ember csinálja. -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #9338 üzenetére
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #9336 üzenetére
Azt írtad, Te nyitod. Nem értem
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #9331 üzenetére
De ugye nem foggal nyitod???
-
lorcsi
veterán
válasz
Cs.Orsolya #9327 üzenetére
hopp...elsőnek befőttesüveg-nyalási technikáim vannak -nak olvastam
-
Cs.Orsolya
senior tag
Remek befőttesüveg-nyitási technikáim vannak. van legalább 3 is! Egyikhez sem kell férfi.
A jelszavamat én még akkor is nehezen adom meg, ha login-hez kell;o))
Ha paranoid típusú nőkkel csinálták volna a tesztet, azt hiszem, más eredmények jöttek volna ki. És kíváncsi lennék a korcsoportra is: átlag életkor 16 év?
Mert hogy ki használnak legtöbbet manapság számítógépet?Minden esetre, így is, úgy is végetek van.
-
lorcsi
veterán
őiskolán ki volt téve egy nike szórólap, a kedvenc nőtípusommal reklámozza magát
és van a legelején egy jó kis promó szöveg:
''Van valami abban a lányban, aki tudja, hogy mit
akar, és azt is, hogyan érheti ezt el. mindenkit
megigéz maga körül. nem is tudod, hogy miért, de
vonzódsz hozzá. nem az számít, hogy magas vagy
alacsony, divatos vagy nem, mindenki őrá fgyel,
van véleménye, és el is mondja. és mindenkit
elgondolkodtat, hogyan érte el mindezt" -
Esmein
nagyúr
IT / Tech, Hardver
2008. április 18.
Könnyebben kiadják jelszavaikat a nõk
Az Infosecurity Europe felmérésében a megkérdezett nõk 45, a férfiaknak viszont csak a 10 százaléka volt hajlandó megadni jelszavait egy vadidegen embernek egy tábla csokiért.O.o
-
orbano
félisten
na, volt itt végre moderáció? ban?
nőügyek? én ki vok lelkileg
-
Esmein
nagyúr
Uraim, ring topic.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest