Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
orbano
félisten
de
(hogy mondjam. az átlagtól való eltérés legfeljebb azt jelenti, hogy egy lány nagyobb arányban prefetálta a külsőt, nem azt, hogy egyáltalán nem lehet meghódítani a 20%-os külsőre való igény kielégítésével. hogy edzaktan fejezzem ki magam). na, ennél többet nem vagyok hajlandó ebben a témában vitázni veletek. ha nem hiszitek el, a ti bajotok, az én világom tökéletesen működik így
-
7
addikt
válasz
orbano #11969 üzenetére
Bocsánat, hogy újra felhozom a témát, ami már süllyedőben van.
Azért ökörség ez az általánosítás, mert az emberek közt ezen a téren akkora szórás van, hogy jelen esetben ha számszerűsíteni is lehetne ezeket a dolgokat (nem lehet, de tegyük fel), akkor sem a többséget jelentené a számokból számított átlag.
-
Xantomas
őstag
válasz
orbano #11995 üzenetére
Kerülöm a szexet. Randik, találkozók, csók, szerelem nagyon ritkán, inkább vonzalom, aztán pár hét után megunom, nem tehetek róla. Volt, hogy "na jó, gyors numera", de nem esett jól, semmivel nem adott többet.
Tapasztalatlan is vagyok, ezt aláírom elvégre majdnem 19 évesen kezdtem, mert akkor volt olyan közeg váltás, ami az addigi életemet teljesen más irányba fordította. Igaz akkor se azzal akibe szerelmes voltam. Most így belegondolva, sosem feküdtem le olyannal, akibe én lettem volna szerelmes.
Valamint az utóbbi hat évért most böjtölök, hogy hülyék és gyávák voltunk, de ez kellett hozzá, hogy ne tudjak hinni abban, hogy létezik kompromisszumok nélkül őszinte, és hosszan tartó fiú lány barátság. Valaki mindíg többet érez, ha egyedül van. -
orbano
félisten
válasz
Xantomas #11993 üzenetére
nekem járnom kell az illetővel, hogy szerelmes legyek. a legkorábbi szerelembeesésemhez egy hónap együttlét kellett. meg hát megismerem, randi, 1-2 tali, aztán úgyis szex van. ennyi idő alatt nem lehet beszerelmesedni. ilyen nekem akkor volt, amikor a csaj hetekig húzta az agyam. de aztán együtt aludtunk és elbizonytalanodtam mindennek ellenére
-
Xantomas
őstag
válasz
edipqe #11985 üzenetére
Jó, a bordákat a husi alatt is ki lehet tapintani. Kell az hogy legyen poci, nem egyből az izom a vékony bőr alatt. Ugyan így, az se mindegy, mennyire lehet a bordákat kitapintani. Puha, simogatni való, vagy olyan mint egy mángorló fa.
Mellesleg, a ténylegesen is kövér nőknek is érezni a bordáit. Jó hátulról nem, de a mell alatti részen pl igen.
Jó, nekem biztos ez a keresztem, hogy a picit ducibb, de nem extrém molett lányokat szeretem. Félre értés nem essék. Nem azokra gondolok akik lusták mint a homoki bivaly, és attól lettek kövérek, hanem azok, akik alkatilag is párnázottabbak, de törődnek magukkal, és látszik, hogy kondícióban vannak.bandus, ez így van, az ember a párja felé hűséget fogad, nem vakságot.
Minden férfi kifejti, hogy, neki milyen lányok tetszenek, mik az elvárásik, milyen számukra az ideális méret, forma, illat, szín, holott az agy már az újabb orgazmust várja, egy idő után mindegy milyen a partner.Egy biztos, a szépség nagyon sokat számít, és bevallom, a szép emberek előnye, önmegvalósítás tekintetében, minden téren behozhatatlan. Én azt mondom, hogy nem tartom előbbre a szépséget mint akármi mást, és erről már senki nem fog tudni lebeszélni, vagy meggyőzni, hogy a szépsége miatt válasszam a párom.
Fontos, hogy milyen a szeme, hogyan beszél, hogy mozog a szája, mosolyog-e eleget, vagy savanyú mint a citrom, milyen a tesstartása. Akin látszik már az alkatán, hogy nő, és szervezete termeli az ösztrogént. Valamint az hogy el tudja magát fogadni olyannak amilyen, és jól érezze magát a bőrében.
Mindenki kergeti az ideáljait, aztán meg elsuhan az igazán értékes emberek elött.orbano, elb*sztam valamit, mert én előbb szoktam szerelmes lenni, mint hogy látnám meztelenül, akkor meg már mindegy. Egészségügyi szexből meg még soha nem lett nálam szerelem.
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11987 üzenetére
kicsit erős, de jó.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
bandus #11984 üzenetére
Izmail házasodna, de nagy dilemmában van, felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de nagyon tanácstalan vagyok.
Mondd, mit tegyek: vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben meg fog csalni fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát. Ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Nem jól teszed fel a kérdést, fiam! Mondd, mi a jobb: megosztani egy tortát a felebarátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül? -
-
Xantomas
őstag
válasz
orbano #11980 üzenetére
Nem. Van akinek fontos, aki mutogatni akarja, cipelni, büszkélkedni vele a haverok elött. Van akinek nem. Úgyis szépnek látja mikor szerelmes belé.
Majd jön Cs.Orsolya, és meggyőz, hogy nem a külső számít. Ha meg ő is azt mondja, feladom.
Különben is, nincs ronda nő... Mindenkiben ott a lehetőség, hogy szép legyen, csak hozzáállás kérdése.
Ezenkívül, mi jó a vékony csajokban? Megsimogatod az oldalát, majd fogsz egy faágat, és cimbalmozni kezdesz? -
Xantomas
őstag
Ha ilyen alkatod van, nincs semmi baj
Ilyennel annyira felesleges foglalkozni... Lehet az ember 187 centivel 90 kiló, ha vékony csontú, de olyan mint egy Michelin baba, (pl mint én, vagy Jabba a Huth) vagy 93 kiló, vastagcsontú, karcsú, izmos mint öcsém.
Én így vélekedek erről: Annyit csalódtam az emberekben, pláne a nőkben (már amennyire annak lehet nevezni a korban hozzám illő lánykákat), hogy nem érdekel ki hogy néz ki, ha már megüt egy bizonyos szintet. Legyen ápolt, jóillatú a haja, és nem bűn ronda, hogy az őzek is a főútra meneküljenek az első kamion elé, ha kirándulni megyünk az erdőbe.
-
Wolverine
félisten
válasz
megbantam93 #11971 üzenetére
Fiatal vagy. Majd elmúlik.
-
megbantam93
újonc
válasz
megbantam93 #11971 üzenetére
REMÉLEM 9.szopatni fogják őket és megalázni úgy mint engem éljék csak át..lehet hogy nekik 1kis poén volt nekik de én úgy tartotam vissza a sírást ás azt csináltammint a children of distance Gyűlöllek számában alig vártam hogy haza érjek :S
Kösszi hogy elolvastátok lehet hogy így jobb lesz hogy leírtam valkinek
Köszönöm -
megbantam93
újonc
Én nekem a lányokkal (Nőkkel) kapcsolatban az általánosból rossz emlékeim vannak nem mind1ikel de néhányal igen mindig szopat megaláztak meg basztatak meg ütni csak nem üthetem meg mert csak lány :S De tanárhoz fordultam akkor meg kinevet a tanár...
és 8 évig ez kelet elviselnem (ahol én lakok a város kurvája az a csaj)már mikor 6.voltunk akkor már nem volt szűz... még csak most lettem 9. de kell 1 kis idő mire kiheverem azt a 8éves megaláztatást :SÚgy voltam vele hogy számoltam a napokat hogy már csak xnap és nem kell többet látnom
Ez ciki szerintetek?
-
Viszlát
addikt
válasz
orbano #11969 üzenetére
Mert Te mivel érveltél? Leírtad, hogy a nőknek 20% a külső. Ez lett volna az érvelés? Ez baromság, és nem azért, mert ismerek két nőt, akiknek 90%, hanem önmagában ilyet, általánosítva kijelenteni baromság, még ha átlagolsz, akkor is.
Induljál el a szigetre, aztán figyeld meg a párokat, ki, hogyan választ. Az esszédet meg olyannak írd, akit érdekel.
-
orbano
félisten
válasz
Viszlát #11968 üzenetére
igen, és miért nagy hülyeség? mert eddig érvelést egy dekát nem láttma részedről, csak üres, hangzatok kategorikus kijelentéseket, mint ha Te lennél az Atyaúristen. Ezzel szemben én, ha nem kéne elindulnom a margitszigetre, egy pár oldalas kis esszét le tudnék neked ide rögtönözni a férfi és a nő közötti vonzalom kialakulásának etológiájáról, és annak vélhető evolúciós okairól
Plusz még egyszer ennyit le tudnék írni a saját tapasztalataimból, a barátaim tapasztalataiból, plusz az általam meginterjúvolt lányok véleményeiből...
-
Viszlát
addikt
válasz
orbano #11967 üzenetére
Mi a szarnak írod oda a no offense-t, amikor végig gúnyos, ironikus hangvételű a hozzászólásod? Én kérek elnézést, de nem tudományról beszéltünk, meg nem is a filozófia topikban, hanem nőügyekben, próbáld meg ehhez mérni az itt elhangzó kijelentéseket. Az általad írt arányok is abba a kategóriába tartoznak, ahova a nők korábban érnek, vagy a férfiak jobban szeretik a levest mint a főzeléket. Mellesleg ez a 20% még akkor is irtózatos nagy hülyeség, ha az általánosítás részétől eltekintünk.
-
orbano
félisten
válasz
Viszlát #11966 üzenetére
nem, nem sarkítás, csak ugyanannak a tudományágnak egy triviálisabb megállapítását hoztam fel példaként
de akkor szerinted az egész etológia egy baromság, mert általánosítás? meg az orvostudomány és a pszichológia is? elvégre mindegyik általános törvényeket igyekszik találni az ember/élőlények működésére. de még szerencse, hogy te felnyitottad a szemünket, hogy kár általánosítani, mert mindenki valamelyest eltér az átlagtól... de lehet inkább Neked kellene a helyén kezelned a statisztikák és "általánosítások" jelentését...
(ezt most mindenféle offense nélkül)
-
orbano
félisten
válasz
edipqe #11956 üzenetére
kémia mindig van. de két féle van. a hormonok nevét nem tudom, majd Orsi meg Frame megmonnya. Az egyik a heves, rövidtávú érzelmekért felel (ez nem marad meg örökre, nem termelődik sokáig, talán másfél év?), ettől leszel szerelmes, a másik pedig a hosszútávú kötődésért tes
ez a 3as felosztás nekem kissé erőltetett.
-
orbano
félisten
válasz
Integra #11955 üzenetére
jól nézek ki, ja
de a vékony csajokat szeretem. és azt látom, hogy a két, a nőknél legsikeresebb barátom olyan, hogy az összes barátosném azt mondja rájuk, hogy hú de rondák, el sem tudják képzelni, hogy hozzájuk érjenek. ezzel szemben olyan nőik vannak, hogy ihaj. na most akkó?
ha már genetika, meg kémia: a nőknek kb 20% jelentőségű a külső, míg a férfiaknak 80%. ez genetikailag van így programozva. a nőknek a férfi ráteremettsége a lényeges. egy alfa hím nem attól alfa, hogy baba arca van... -
edipqe
senior tag
válasz
Integra #11955 üzenetére
kémiafüggő a dolog. ezt én is emgtanúltam, ilyen kapcsolatok léteznek ahogy én látom:
1, kémia->szerelem->megismered kémia még mindíg van mert az örökké megmarad, de msotmár a lelkét is szereted meg mindenét
2, kémia nincs, de tetszik-> megismered, megszereted, kémia továbbra sincs és nem is lesz.
3, kémia nincs, nem tetszik annyira, de ahogy megismered a lelkét a személyiségét idővel megszereted-> 1üt vagytok de nincs kémia, és a lelkét szeretedkb ezek vannak. Egyszer volt részem az 1esben nagyon rövid ideig.........hát az a nem semmi érzés.
-
Integra
titán
válasz
orbano #11894 üzenetére
ez nagyon szép, meg daliás, meg lovagi beszéd, csak ez a világ nem erről szól
a külső megfog és a belső megtart.
a genetikát, a kémiát a legnagyobb baromság és hazugság letagadni.
aki ezt teszi, az önámít és önigazol. aztán nem érti mi a baj.szóval hidd el, az a csöppet az hatalmas inkább
de szerintem te ezek szerint ha valamennyire jól nézel ki, tuti a 100 kilós hegymászásra gerjedsz. ilyen is van végülis -
-
-
edipqe
senior tag
válasz
orbano #11951 üzenetére
nem vetetm cseszegetésnek, szeretem ha vki öszinte!
tettem ezidáig, de ebben a félévben nem volt rá időm:
munka+szakdolgozat angolul írva+napi szinten 3 órát utaztam munkába+párkapcsolatezért nem volt ár időm. Ez mind február óta jött fel. De szakdoga leadva, és minden cél teljesítve, mondjuk szakítottam, szval az nem sikerült
-
törölt tag
-
orbano
félisten
vicces, épp most szembesültem a férfiak ezen hülye tulajdonságával: va negy lány. elképesztően jól érzem magam vele, de valahogy mégsem ütött be a crack. de most kaptam róla egy képet, amin... vááááááá. másfél órája úgy akalapál a szívem, majd kiesik a helyéről
azt hiszem 1-2 héten belül betársulok Kokihoz...
-
edipqe
senior tag
ezt most vettem, nem tudtam ott hagyni....totál felesleges
[link]
-
tildy
nagyúr
válasz
orbano #11891 üzenetére
az arc számít de az nagyon. ha az nem tetszik , akkor ... felesleges kepeszteni. Tehat ha igy vesszuk akkor nagyonis szamit.Testalkat meg, ha nem extrem (extrem tulsuly vagy sovanysag,) no az nálam tényleg nem számít .Abból viszont elegem van, hogy minden pasi kirakati babát (tökéletes , de legalábbis vékony alak, szép mell )akar.
fesztiválon vagyok most is akadt akinek tetszem, igaz olyan is (pl az elozo eset haverja) aki raadasul ramnezve, vegig figyelve azt mondta hangosan : Háát nézz már ráá, hogy néz ki . Én meg visszaszóltam: kösz. Oké van rajtam felesleg, d enem hinném hogy dagadt vagyok , max húsos, bár kinek mi a fogalma a dagatságról... -
törölt tag
ismerősök Hollandiában vannak és ott rendeznek elszakadt hazánk fiai és lányai rendszeresen találkozókat. heti 1-2 amit mondtak. sörözgetés, beszélgetés, ismerkedés és társai, így megmarad a nyelv is valamilyen szinten és új arcokkal is találkoznak. hátha ott is akad valami hasonló
-
Pxs
aktív tag
válasz
#56573440 #11901 üzenetére
Na igen, nekem is ez ugrott be, meg kb. így vagyok vele.
Szitu most meg a következő: ő tegnap haza vidékre, több, mint 2 hétre, én meg holnap repülök ki Németországba dolgozni az új munkahelyemre, kb. 3 hétre. Akut hülyétkapás folyamatban és nem vagyok benne biztos, hogy érdemes rá várni (mármint a nőre). Mert várnék én, ha tudnám, hogy ő is vár, na.Ma is beszéltünk MSN-en pár sort, de elég gyorsan le kellett lépnie, a végén kívánt egy jó utat és annyi. Amikor meg bevallottam, hogy belezúgtam, akkor azzal reagálta le, hogy nem érti, miért és ez biztos csak fellángolás, nem több.
Ez most ritka szar érzés, hogy 1, jó sokáig nem láthatom újra (ha egyáltalán belemegy akkor abba a taliba, most is elég nehezen ment bele ebbe, mindig elfoglaltságra hivatkozott), 2, ha megemberelem magam és hagyom a francba, akkor is kb. havonta 1x járok haza majd németből (Franfkurt mellett, Darmstadt..kb. 1000 km), na jó, adott esetben 2x, de szerintem itthon nincs az a nő, aki ilyen kapcsba belemenne. Más kérdés, hogy fater is így jár haza onnan, de neki már jó ideje van is kihez...
A német nők meg nemigen vonzanak, magyar párt szeretnék. Esetleg valami kint élő magyar nő vagy passz...de nem a legrózsásabb a helyzet és külön "öröm" így kimenni (a kiutazás is kb. 1 óra alatt dőlt el az egyik nap, visszaküldték a választ a CV-re és már jött is a telefon, hogy mikor megyek, mert baromi sürgős oda az ember).
Esetleg valakinek németországi párkeresési tapasztalatai ?
Ja, azt hozzáteszem, hogy durván jó fizut adnak majd ott kint nekem, de olyan nőt nem akarok, aki csak a pénzemért szeret. Régimódi típus volnék@Xantomas : egyébként én is így vagyok vele, hogy szeretnék egy hasonló lányt találni, mert ő nekem "túl egyedi" és pont ezért szeretnék vele kapcsolatot kialakítani, mert nem bírom a "tömegtermékeket".
-
orbano
félisten
válasz
#56573440 #11927 üzenetére
a jól öltözködés nem egyenlő a mindig az aktuális divat szerint való öltözködéssel. ne keverd a szezont a fazonnal. a pedig, hogy bejön-e valakinek az öltözködésem, nemigen van összefüggésben azzal, hogy tudat alatt milyen kép alakul ki benne rólam az öltözkdési stílusom alapján. ismerkedtem én már vintage cuccokban punk énekes kiscsajjal, nem igazán volt gond, két mondatban letudtuk a stílusbéli különbségeket
-
törölt tag
válasz
orbano #11925 üzenetére
mert ha valaki szakadt punk ruhában vagy szögekkel kivert cuccokban jelenik meg annak a "mögöttes tartalom" szerint nem jó a szociális érzéke? esetleg belül nincs rendben valami? szerintem szimplán ez jön be neki, ha ez tetszik akkor miért lenne "baja"?
szerintem nincs olyan nagy összefüggés az öltözködés és szociális érzék, és a többi között, legalábbis a saját és pár ismerős példájából kiindulva. aztán kivételek mindig vannak, ezt elismerem. -
orbano
félisten
-
Xantomas
őstag
válasz
Viszlát #11921 üzenetére
Nem költői kérdés volt, akármennyire is tünt úgy.
Sajnos nem zártam le az időszakot, elő is fordult, hogy randin, pláne akkor ha a lányt meg is kedveltem, akkor az ő nevén szólítottam. Aztán égett az arcom, és nem tudtam, hogy mi kínosabb, ha magyarázkodok, vagy nem. Mindkettő eredménye sértődés, duzzogás, többé ne keress.
Inkább menekülök, mint lezárom, holott jól tudom, hogy nem így kéne.Nem keresek tendenciát, csak hiányzik. Túlságosan megszoktam, hogy akármilyen messze volt, képesek voltunk pattani, ha a másiknak baja volt, vagy csak kellett egy ölelés, fájt valamelyikünk háta, és ki kellett maszírozni. Rossz kimondani, de több téren is kihasználtuk a másikat. Egyikünknek se volt senkije, legalább is én próbálkoztam, de két három hétnél tovább senkivel nem bírtam. Elmondásai szerint neki se, pedig mindíg legyeskedtek körülötte, mindíg mesélte hogy ki hogy akarta vagy csókolta meg, és mennyire nem esett neki jól.
Kispárnának használtuk egymást, meg jók voltunk arra, hogy roszabb napjainkon a másiknál keressünk nyugalmat, egy vállat, egy ölet, amire a fejünk hajthatjuk, és bújhatunk.
Az a baj, hogy ezek a dolgok miatt már nem látom az egészet tisztán, csak azt ami jó volt, míg a sérelmek eltűntek, pedig nem egyszer átvert, és a szemembe hazudott. Soha nem tudott úgy hazudni, hogy ne tudjam. Minden egyes alkalommal olyan volt, mintha egy láncfűrészt tolt volna a mellkasomba.
Telefonszámát kitöröltem, letiltottam az összes lehetséges csatornáról, ahonnan el tud érni, de a fejemből a számot kitörölni nem tudom.
Sokáig úgy éreztem, hogy nincs hozzá fogható, és egyedi, de mostanában egyre több olyan lányt ismerek meg, aki emlékeztet rá, vagy több hasonlóságot is vélek felfedezni. Ilyen az, mikor a lila köd kezd oszlani.Szinte egymás mellett váltunk gyerekből felnőtté, komolyodtunk és picit savanyodtunk meg, de akármennyire is lett szinte bombanő, sokszor én a kis duci, nagyszájú nagy fenekű pattanásos arcú kislányt, a festőt látom benne, akibe anno belezúgtam.
Nem panaszkodok, mert van "jelentkező" több is, de egyszerűen még nem tudok viszonozni semmit, nem tudok bennük bízni, a hormonjaim pedig nem irányítanak.
Olyan űr van a helyén, amit nem igazán tudok befedni, akármennyire is találtam új hobbikat, és vettem észre, hogy hatványozottan több időm van mindenre. -
Viszlát
addikt
válasz
Xantomas #11900 üzenetére
Lehet, hogy költői volt a kérdés, de ha nem, akkor azt mondanám, hogy ne keress emögött tendenciát és ne is vonj le messzemenő következtetéseket. Egyszerűen arról van szó, hogy mint senki, te sem vagy tökéletes és előfordul, hogy rosszul választasz, rosszul döntesz. Emiatt nem kell depizni, megesik mindenkivel. Értékes tapasztalatok ezek a jövőre nézve és talán figyelmeztetés, hogy nem mindent zártál le az életedben úgy, ahogy kellett volna.
-
orbano
félisten
válasz
edipqe #11917 üzenetére
ez felteszem azért van, mert a kisfiús fizimiskához gyerekes viselkedés is társul
én a baba arcommal 20-22 évesen népszerűbb voltam a 24-27 éves nők körében, mint a korosztályomnál...
illusztráció (2004)
-
edipqe
senior tag
áááááááááááááá nem hiszem el! elkérték az intersparban az ID-met, mert vettem 1 üveg sört.
24 vagyok!
csak azért mert nem ingeben, meg mérnök melóuhában vagyok, hanem polóban meg hawaii gagyóban ezért máris 18 nak se néznek
-
orbano
félisten
válasz
#56573440 #11895 üzenetére
a stílusnak és a testfelépítésnek semmi köze egymáshoz. a stílus az BELSŐ tulajdonság. a testi adottságaidat pedig tudod kompenzálni dumával. fordítva viszont nem lehet. tapasztalatból tudom
az pedig, hogy sportos vagy, nyilván előny. atrakktívabb is vagy, előbb, könnyebben észrevesz a csaj. erről most beszéltem egy lánybarátommal (egy átkozott gyönyörű csaj, mondjuk 9/10). nem azért vonzó szerinte egy kisportolt hapi, mert jajj de szép a teste, hanem azért, mert látszik rajta, hogy törődik magával és igényes.
de akkor se keverjük az "előnyt" a "feltétellel". Orsi szerintem tudna mesélni ennek az etológiájáról egy keveset, felteszem tanulta. -
SzalaiG
addikt
JójójóJÓGA: Egy ilyen nő kéne...
-
törölt tag
nah wazzze. ha kezdeményezek az a baaaaaaaaaj...
ha feldobod akkor nyomulsz, ha nem akkor nem vagy elég határozott... sapka meg megint nincs rajtad mi?ez elég fals duma már meg ne haragudj, olyat el tudok képzelni hogy elhívom és megmondja hogy várjunk még vele, vagy visszadob és hagyja hogy dolgozz még egy kicsit a témán, de hogy ennyiért elveszítsen minden érdeklődést olyat nem, szvsz ilyen nincs is. szerintem ő sem tudja hogy mit akar.. ahogy tanult fórumtárs előttem írta tisztázza magában hogy mit szeretne és utána kezdjen új kapcsolatba, mert így, ahogy a példa is jól mutatja nem fog menni
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest