Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kkocos
tag
válasz
proof88 #8999 üzenetére
Ugy nez ki hogy te akarod csak nem biztos hogy o is akar!? Akkor miert esz a fene utana? Hadd ott, kar olyannal foglalkozni aki nem erdemli meg. Azt meg hogy ki erdemli meg, azt meg csak te dontod el. Egyszeru, csak azt kell tedd, amit az eszed diktal , ha vegigelemezte azt amit a szived erez.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #8998 üzenetére
Kedves vagyok hozzá, és örökké a jó barátja szeretnék maradni. Ma találkozunk, én kérdeztem tegnap tőle, hogy mi lesz ma, van-e kedve, kérdezte, hogy nekem van-e, mondtam h nekem van, mondta akkor talizzunk. Szerintem ezzel nem lesz gond, tiszteletben tartjuk egymást, csak ahogy írtad, ez egy faramuci helyzet...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88 #8996 üzenetére
Ha ő keres, reagálj rá, és légy inkább kedves, emberséges vele. Szerintem, csak annyit tegyél meg, amit belül érzel, hogy lehet. Erre nincs szabály. De maradj emberséges vele. Az pokoli, ha nem szólnak az emberhez, csak mert így a másiknak kényelmesebb... Konkrétan, mert ha nincs érintkezés, nincs konfliktus, nincs dráma, nincs szemrehányás, nincs veszekedés, nincs semmi... De aki így akarja megúszni... Hát, majd visszakapja egyszer, és megérti, mennyire fájt az, amit a másikkal tett... De fontos az is, hogy Ő tiszteletben tartsa a Te kéréseidet, hogy mi a jobb Neked. Aztán majd megtaláljátok szépen az egyensúlyt. Nincs két egyforma ilyen történet, így nincsenek rá megfelelő tanácsok sem. Mindig annyit tegyél meg, amennyiről érzed még, hogy helyes... Ez egy faramuci helyzet...
-
proof88
addikt
Hogy a leghelyesebb viselkedni az én esetemben az eddigi barátnőmmel? Tehát mennyit találkozhatok vele, stb., hogy neki minél kevésbé fájjon?
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8984 üzenetére
Hallgattam tegnap Rád, és az I_Am által hiányolt spontánságommal lementem este a bárányok közé.... Működik
-
Kkocos
tag
válasz
fordfairlane #8978 üzenetére
Nem, igazan csak az a gond hogy ez forum, nem pedig chat, igy a valaszok lassaban jonnek. Ha felporog a topik, s kezd besszelgetesse valni, es akkor jo igazan.
hogy neki jól áll az ivás, a férfiaknak nem ennekem is ez a velemenyem, marmint nagyabol a csajok mind ugy vannak vele hogy, ok egy pohar bort megihatnak, de ha egy ferfi iszogat, az reszeges.
Egy ritkan iszogato csajnal sem iszok merhetetlenul tobbet. 2-3 sor 2 het alatt. Csak a bulikba szal el az agyam. De ezen meg valtoztatok.
-
frame>24
addikt
Mi ez a műsor?!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8989 üzenetére
A 'züvegek jól néznek ki.
...de mellettem ugye el sem alszol, mert nem hagylak...(na ez annyira nagyarcú duma volt, hogy el is megyek aludni : ~) )
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8987 üzenetére
ugyan, Drága...
Ui. sörösüvegeket nem gyűjteszt? nekem olyanom van vagy pár tucat...
van többféle nescafe-s meg davidoff-os kávésüvegem is, de ilyen kávéfogyasztási szokások mellett még kell cirka 20 év, hogy kifogyjon belőle -
Cs.Orsolya
senior tag
Van egy barátnőm. Tartogatott a konyhakredencében egy kis cuppanó kupakos nescaffés üveget, amiről azt gondolta, majd jó lesz valamire. Én ezer éve keresek boltokban ilyen cuppanó kupakos kis üveget a különféle teafüveimnek, egyéb boszorkányos dolgaimnak, de nem lehet kapni értelmes méretben. Megláttam nála, és ezt elmondtam neki. Erre nekem adta. Én meg mint egy kisgyerek, fülig vigyor, meg elkezdtem vele játszani, és így mondtam is neki, hogy majd milyen jót játszok én ezzel, és milyen boldog vagyok. Erre azt mondta, hogy szeret nekem ajándékot adni, mert ilyen kis szarságoknak is úgy tudok örülni, mint egy gyerek. Mondtam neki, hogy hát igen, engem marha könnyű boldoggá tenni valójában, mert iszonyúan kevésre van szükségem... De az néha a legtöbb másoknak...
Bevállalom az "óccsót" is, Szivi!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8984 üzenetére
gazdaságos csaj vagy
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fordfairlane #8979 üzenetére
Ööö, mit igazolok ön? ;o)
Marhára nem szeretem az alkoholt egyébként. Ha nem lenne az alkoholos piákban alkohol, és attól is olyan ízük lenne, amilyen, akkor is meginnám őket. Tudod, olyan 2-4 ezres borok mellett, 7-800/ pohara sörök mellett, és igen drága "női italok" mellett igen nehéz lenne önigazolóan inni. Főleg, mert ilyen luxust maximum akkor engedhetek meg magamnak, ha egy évben egyszer meghívom magamat - mint a múltkor a Belgába -, vagy ajándékba kapok italt, vagy a férfiak kifizetik a cechet. Ha nem tudják kifizetni, nem iszom. De nem is várom el senkitől ez utóbbit sem. Sőt, ha olyanom van, én állom a cechet, mert megengedhetem magamnak. Emberből vagyok, de teljesen más önigazolásokkal vágom át magamat napra nap.
Ami nem tesz sem többé, sem kevesebbé, csak mássá...
Orbano: Álláspontok találkoztatása olykor poénkodásból indul ki, majd véresen komollyan vételben köt ki, amiben a felek vagy ölre mennek, vagy kifárasztják egymást, és a végén mindenki csak nyer, főleg tapasztalatot.
ha nekem feltesznek egy elcsodálkozó, vagy meghökkenést tükröző kérdést, általában komolyan veszem a válaszadást. de a végén úgyis mindenki azt gondol, amit csak akar. vagy ennek pepitája, a végén mindenki annyira hülye, amennyire csak tud.
-
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #8978 üzenetére
magadból indulj ki, én nem érzem annak. és ha mégis így van? örüljünk neki. az ivászatos megjegyzését is túl komolyan vetted (vettétek) Orsinak.
Szerintem ő sem úgy jelentette ezt ki, hogy majd valaki komolyan veszi és meg kell védje az "álláspontját", de pechére beleszaladt -
VargaI
senior tag
válasz
fordfairlane #8980 üzenetére
Ne hülyéskedj, mert egy óráig nem írt most senki?
Volt már, hogy egy egész napig nem érkezett hsz, na meg olyan is hogy százasával íródtak rövid időn belül.
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8953 üzenetére
Van benne valami: mihelyt letiltanak a melóhelyen a netről, rögtön gyorsabban haladok
(oké, nem kicsit függő vagyok, evvan :-()
-
fordfairlane
veterán
Megöltem a topikot.
Elnézést.
-
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #8973 üzenetére
pont ezért szerencsés, ha van itt egy magas szinten tudatos hölgyemény, aki ellensúlyozza mindezt.
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8953 üzenetére
Hmm, ez elgondolkodtató
De nagyon nehéz megállni, hogy ne Phzzak munka közben, főleg, ha sok a holtidő (adatbázisműveletek, töltögetés). Köszi.
-
adalbert1
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8955 üzenetére
A legtöbb nő így van ezzel...
Én meg sajnos szeretem a jó whiskeyt, így egy idő után egyre inkább tünik el az értelem legkisebb szikrája is a szememből, ha szórakozni megyünk... -
frame>24
addikt
válasz
fordfairlane #8970 üzenetére
Variatio delectat.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8966 üzenetére
inkább, mint hogy elüssön! : ))
Ui. ráadásul a gödöllői a bal oldalon jár, szóval csak óvatosan! : P
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8964 üzenetére
Asszem tul magasra masztunk az elmeleti psihologia letrajan, en lejjeb maszok, mig le nem esek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez nem elemzés kérdése. Csípőből érzem, hogy kommunikációs gátak vannak. Ennek megfelelően reagálok. De azért kell észen lenni, mert minden ember más világ, és más képpel azonosít engem, mint egy előző, vagy egy következő másik. Hehe, jó játék ez. Hol kezdődök én, és hol kezdődik a másik abban a képben, amit magunkról és egymásról látunk...
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8962 üzenetére
Vettem. Masoknak mutatsz egy kepet, hogy ok is hozzad hasonuljanak. Szerintem sokszor eleg csak csipobol reagalni, nem kell mindent elemezni. Problema megoldva.
Viccelek, csak nem lehet hogy nem latod a fatol az erdot -
Cs.Orsolya
senior tag
Nem, nem másoknak. van egy kép, amire mások reagálnak, belém vetítenek, pl. arról, amit hisznek, hogy ki vagyok, miket tudok, és jajj, belelátok a fejükbe. És ennek a képnek kell valahogy megfelelni, és közben elmozdítani másokat önmagam felé. Ez egy nagy türelemjáték, amihez nincs kedvem olykor. Mert pl. szerettem volna, ha most éppen engem látnak, hozzám kapcsolódnak, de az nem ment egy ilyen plusz info miatt, ami eltávolította a rólam alkotott képet attól, aki vagyok valójában. Ez itt fórumon is működik amúgy. Egyébként kezelhető, csak néha túl sok energiát igényel, amire nincs kapacitásom. ilyenkor ráfogom az alkoholra, és kész.
Egyébként, eredetileg ez is poén volt.Frame. Igazad is van, meg nem is. De ez utóbbit nehéz lenne most elmagyarázni. Ha ismered azt a szót, hogy projektív identifikáció, és a belső sémákon alapuló információ kiértékelés révén létrejövő összehasonlító észlelés, akkor nem kell magyaráznom semmit.
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #8959 üzenetére
azt pl. megértem, hogy unod: a szakmád kiderülésekor mindenki tart tőled/bizalmatlan/stb. De van ez a mondás, hogy: "we are what we repeatedly do"...
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8959 üzenetére
De amikor iszok, akkor rá tudom fogni a lököttségemet valamire, és akkor elnézőbbek velem...
Tehat nem masoknak valo megfelelesbol. Csak nem ertem. Megis csak meg akarsz felelni masoknak, csak epp nem azert iszol (bocs igy durva, alkoholt fogyasztasz neha). Miert akarsz te masoknak megfelelni? Miert akarod elrejteni hogy mivel foglalkozol? Akkor jobban megfelesz masoknak?! -
Cs.Orsolya
senior tag
Nem jól érted. Én annyit iszok, amennyi mellett is ugyanolyan józan tudok maradni, mintha nem innék. S amikor iszom, pont annyi önfegyelemre vagyok képes, mint mikor nem. Akkor iszok, amikor jól esik. Mások miatt sosem. De amikor iszok, akkor rá tudom fogni a lököttségemet valamire, és akkor elnézőbbek velem, hogy a Nagy Komoly Pszichológus, meg a többi. Mert hogy az emberek általában amint megtudják rólam, mi a foglalkozásom, csak annyit látnak, és onnantól löttek az emberi mivoltomnak egy időre... Ilyenkor 22-es csapdája van, de nincs jelentősége...
Egyébként, minimálisan járok társaságba, még minimálisabban iszok, ha társaságban is vagyok. -
wombation
tag
A nők nagyon sértődékenyek:
Egy napig nem nézek,nem szólok hozzá,máris bedurcul... -
Kkocos
tag
Na ja, figyelj oda, en is azt mondtom hogy par sor utan jonn meg igaza a fomam. Gond akkor keletkezik amikor mar elmegy, es nem tudok koncentralni. Nem vagyok az az erosen bulizos fajta, aki minnel tobbet iszik, annal jobb a hangulata.
#Orsi Ezt hogy erted, jozanul is, reszegen is ugyanolyan vagy, akkor csak a masoknak az elvarasabol iszol? Rosz pelda -
Vladi
nagyúr
Hööhhh....
Ez most itt a nőügyek topik, vagy a használt birngák? Hmm... birngák...
"konkrétan lepasszoltam a havernek, a csaj nem értékelte"
Naja. A régi bmx-em sem áll már velem szóba, mióta eladam havernak. Egyszerűen ledob magáról... birnágk... ki érti??"Épp rendesen beálítva szedtem fel a kiscsajt"
Jó móccer. Én egyszer nagyon beállítva. akkor van a legjobb dumám. Ki érti? -
Cs.Orsolya
senior tag
Az egységnyi idő alatt elvégzett munka, és az egységnyi idő alatt lezajló kommunikáció és arra való impulzus keresése között mekkora a differencia az esetedben? Mert szerintem, az, hogy a gépen dolgozol, és közben párhuzamosan ide-oda figyelsz, minden tevékenységedben csökkenti a hatékonyságodat, és így jóval tovább tart bármiben is előrébb jutnod. Így cseszed el az idődet. Mint a géppel dolgozók java része. De a közös munkatérben való dolgozás is így veszi el a hatékonyságát a munkának.
Ha van tér, amely csatornát nyit mások felé, akkor az emberek túlnyomó többsége másokkal van többet elfoglalva, s nem a munkájával. Még akkor is, ha a munkájához másokkal való együttműködésre van szüksége. Aki meg nem szereti, ha vannak körülötte, eleve olyan munkát választ, hogy kizárja eme zavaró tényt. Ergo, ha lekapcsolod a kommunikációs csatornákat, és csak a munkádra figyelsz, egy idő után tapasztalod, hogy minden dolgod hatékonyabbá vált, nem csak a munkavégzésed, hanem a kapcsolataidban való jelenlét is.
Ehhez fegyelmezettségre van szükség. De görcsölés nélküli önfegyelemre!
És jó időbeosztásra, munkaszervezésre. Ez tanulható. -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8951 üzenetére
Csak akkor ülök gép előtt, amikor dolgozom
Ez a most tavasszal nagyjából kiteszi minden időmet a suli mellett sajnos
Viszont nyáron jó lesz, addig csak kibekkelem valahogy.
De holnap megyek egyik való világbeli szerelmemhez vendégségbe, este meg edzés, vagy buli, szombaton naaagy bugi kecskeméten, szóval kicsit felszívom magam talán -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8930 üzenetére
Ez tanács akart lenni, nem kritika, nem tudom mi a baj ezzel. És ne mondd, hogy nem igaz. És különben is azt csináltam, amit mondtál, beleképzeltem magam a helyzetébe. Borzalom. Kismillió kétely, félelem, miegymás. El fog ezekkel vergődni egy jódarabik. Igazi beavatási szertartás egy férfinak...
És ne legyintgessél nekem, mondjad bele a szemembe. Ez a rámhagyós dolog a világ leghülyébb dolga, legalább Te ne csináld
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8939 üzenetére
hát, hogy idézzelek : azt ki kell ám érdemelni...
amúgy visszanéztem, és valószínűleg máshogy vagyunk vizuálisak. valóban van két nyelvnyújtós szmájli, az egyik középen nyújtja a nyelvét, a másik kicsit jobbra fordulva...
Ezen kívül 4 soros a hozzászólás, és a két szmájli a 2. és a 4. sorban található, tehát nem szimmetrikus,
Ha ignorálom az első sort, akkor, ha úgy nézzük, hogy a két szélső sorban van a szmájli, esetleg szimmetrikusnak tekinthetjük, bár őszintén szólva, ha erre a 3 sorra ránézek, akkor én az elborult matekos agyammal egy szabálytalan trapézt látok, amelynek a különböző földrajzi hosszúságokon fekvő északkeleti és a délkeleti sarkában van a két szmájli, tehát szintén asszimmetrikusan.Na mindegy, matematikai értelemben elég nehéz ebbe szimmetriát belemagyarázni...
Ahogy a Markos-Nádas:
-Mi Magyarország államformája?
-Hát olyan rántotthús forma...na, ezt visszaolvasva, azt hiszem sürgősen alvásra van szükségem
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #8941 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8939 üzenetére
Mittomén. De csak nem akkora tuskó, hogy favágásra is alkalmas
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fokukac #8940 üzenetére
Nézd meg abban a hozzászólásodban a nyelvek elhelyezkedési arányát, és szimmetriáját!
Mivel én is vizuális típus vagyok, így egyből ez tűnt fel!(Jók ezek a szmájlik.
A fejvakarós kifiejezetten tetszik. Én egy "kínos vigyor" formájút keresek már mióta. Tudod, amikor már nem tudsz mit csinálni, csak vigyorogni.)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8934 üzenetére
öööö.... Nem egészen így képzeltem el...
De remélem, legalább Neked jó volt!
: )))Ui. hogy lehet szimmetrikusan nyalni az euklideszi térben? vizuális típus vagyok... de csak egy nyelvem van....
-
törölt tag
Egy Boldog este
, legyetek ti is azok.
Plíííz. Én az vagyok, nagyon.
-
adalbert1
veterán
Basszus az utolsó oldalon olyan beszólások vannak, hogy már fetrengek a röhögéstől...
Hétvégén megint teszteljük a szórakozóhelyi ismerkedési lehetőségeket páran, ezúttal otthon Szentesen... Habár nagyjából ugyanaz az x nő jár szórakozni, így nem lesz túl könnyű dolgunk. Viszont lehet hogy inkább meg se borotválkozok addig, hogy nehogy megint 18-20-nak nézzenek. Habár akkor meg az lenne a baj, hogy ápolatlan vagyok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8917 üzenetére
Namost,
1) én igenis megérdemlem (csak a többiek nem),
2, csipkebokor vessző,
3) elvi okokból kifolyólag maximum természetben vagyok hajlandó fizetni.... -
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8927 üzenetére
Na most ez má' megen mire mondotta Kend?
A humorérzékem mindenesetre kiváló
-
orbano
félisten
-
proof88
addikt
Megmondtam tegnap a barátnőmnek, hogy nem tartom egészségesnek a kapcsolatot. Ma reggel már kissé hidegek voltunk egymáshoz, mintha csak haverok lennénk... Egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy jól tettem ...
whitezo88: Álzó! -
Bocaa
senior tag
A znorm. funkció csajoknál:Megjön a csávó amelyik tetszik neki.Orba szájba dicséri szereti..Elmegy a pasija egyből fikáza ....elég érdekes
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8910 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8910 üzenetére
Te pénzért csinálod?
-
-
orbano
félisten
Mindenki ragaszkodó, és mindenkinek ugyanígy fáj, csak nehéz bárkivel is elhitetni ilyenkor, hogy ezek egytől egyik fals érzések. De majd odafigyelünk rád, nehogy elszaladjon veled a ló rossz irányba.
Azt megkérdezhetem, hogy mi az a másik dolog? Elég borzalmasan hangzik, ahogy leírtad.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest