Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8470 üzenetére
Erre nem fogadni kell, hanem HD streamen közvetíteni magas percdíjért
(persze a mellékes fogadás plusz bevételt jelentene
)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8497 üzenetére
tudod, most műtötték a szemem, és közelre még homályosan látok..
-
Pala
veterán
válasz
fokukac #8492 üzenetére
Őszintén szólva a nagy részük engem sem igazán köt le (szintén "szellemi" értelemben), pedig én közéjük tartozom, 22 múltam.
30-35-40 éves nők társaságában valahogy sokkal jobban érzem magam, sokkal többmindenről, kötetlenebbül és fesztelenebbül tudok beszélgetni velük. -
adalbert1
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8493 üzenetére
Oké, végső soron ez is tárgyilagos, én úgy értettem a dolgot, hogy maga a körítés nélkül csak egyszerűen leírva a tényt hogy ekkor menjünk ide...
Miért is kellene csöndben maradnod?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8486 üzenetére
Miért, mi lesz április 20-án?
P.S. : a lovaglásra nem is mondok inkább semmit...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fokukac #8490 üzenetére
Azt írtam: legközelebb..
Adalbert: Ennél tárgyilagosabb és kézzelfoghatóbb nem is lehetnél, mint hogy konkrét időpontokban és helyekben gondolkodsz, és kommunikálsz. De lehet, ez megint csak női logika. Ti pasik más dimenzióban vagytok logikusak.
De mi a fenéket tépem itt a billentyűimet, amikor megfogadtam, befogom a kajalesőmet...
-
fokukac
nagyúr
Ez igaz, viszont - lehet, hogy ez most furcsán hangzik - engem az a korosztály szellemileg sosem kötött le. Anélkül, hogy részleteiben belemennék, van köztünk egy generációs szakadék, ők már egészen máshogy nőttek fel, teljesen máshogy szocializálódtak és teljesen mások a normáik, elég kevés közös témám van velük. A legfiatalabb barátnőm 1 évvel volt fiatalabb nálam, nem véletlenül.
-
adalbert1
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8488 üzenetére
Nem is tudom... Én ennél szeretek sokkal tárgyilagosabban és nyíltabban fogalmazni...
Mondjuk más kérdés, hogy annyira nem fog most az agyam, hogy ez a megközelítés amit felhoztál eszembe se jutott volna.
Türelem, és hit kérdése az egész. Főleg, hogy mennyire hiszel önmagadban, kettőtökben, és bizonyos kapcsolati minőségeken túl a másikban is...
Mivel van barátja, így nem igazán hittem a dologban, persze a találkozásunk alapján egy alapvető kölcsönös szimpátia megvolt.szerk:
fokukac : ha zéró reakciója lesz, akkor persze hogy nem írok ezután neki semmit... Ez inkább ilyen next time next woman útmutatásnak lesz jó. -
fokukac
nagyúr
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
adalbert1 #8487 üzenetére
Pl. szeretném, ha holnap délig válaszolnál, hogy le tudjam foglalni a helyet, vagy találjak egy kevésbé forgalmas kávézót, ahol tudunk nyugodtan beszélgetni ilyentájban, vagy mi a kedvenc cukrászdád, ahova szívesen mennél, és a többi. Lehet ezt kevésbé mereven is csinálni. De a keretek időben és térben a legfontosabbak ahhoz, hogy egy kapcsolatnak mozgási teret tudjunk adni. Kezdetekben erre érdemes hangsúlyt fektetni. Ha meg megismerted a másikat, ritmusát, már nem kell bizonytalankodnod, hanem tudni fogod, mi mit jelent nála. De ehhez idő kell...
Én volt, hogy egy hetet is vártam egy ilyen válaszra... Sőt, bizonyos válaszokra éveket is vártam már. Türelem, és hit kérdése az egész. Főleg, hogy mennyire hiszel önmagadban, kettőtökben, és bizonyos kapcsolati minőségeken túl a másikban is... -
adalbert1
veterán
válasz
fokukac #8484 üzenetére
Nem visel meg különösebben, pár alkalom után nagyon könnyen a helyén lehet kezelni a visszautasítást is...
Amúgy az sms/msn nekem se egy nagy kedvencem... A wiwre meg azért volt szükség, mert telefonszámot amatőr módon nem cseréltünk így valamilyen formában fel kellett venni a kapcsolatot.Mondjuk ezt a nem írok visszát nagyon nem szeretem, ennél még az is jobb mikor valami atom átlátszó kifogással próbálnak megetetni... Mondjuk a legjobb az lenne, ha kerek-perec leírná hogy mi a szitu.
szerk.:
Cs.Orsolya : akkor írjam úgy, hogy jó lenne, ha 27-én 13:00-ig válaszolnál? Számomra ez rohadt idegennek tünik, ha én kapnék ilyen mailt, az is az lenne... -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
adalbert1 #8483 üzenetére
Akkor legközelebb, írd meg neki azt is, hogy meddig vársz rá választ. Így egyszerűbb. Ha nem vársz el vmit automatikusan - amit felesleges, és butaság, mert mindenkinek más a kommunikációs és reagálási ritmusa -, akkor kérd, hogy a másik meddig adjon támpontot. Ha ennek a kérésnek nem tesz eleget, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Csak így, ilyen kéréseken keresztül tudod belőni, és megtanulni, mire lehet számítani a másiktól. Ez a felnőtt hozzáállás.
Ilyen helyzetekből leszűrheted, ő felnőttként reagál-e a dolgokra.Hú, basszus, megfogadtam, hogy nem osztogatok észt ápr. 20-ig. Szóval, kiszálltam. Jó éjt!
Kukuc! Drága vagy! De tényleg! S nem vagyok belelovalós fajta. Rajta lovalós fajta vagyok, hehehe.
-
heihachi
addikt
Értem mi a cél, értem mi a módszer, értem, hogy törekedni kell rá, de azt hiszem, hogy egy ilyen egségsugarú usernek, mint én is vagyok gyakorlatilag ez NP teljes feladat (vagy legalábbis annak tűnik).
Én sokkal inkább azt érzem, hogy van a tenger, van a vihar, meg az én lelkivilágom (boldogságom, stb.), ami egy szakadt tutaj formájában hánykódik a hullámokon, meg még emellé vagyok én, a tenger mélye, aki mindenféle befolyás nélkül alulról szemlélem ezt az egészet, és akárhogy is próbálok befolyással lenni rá, nem megy.
-
fokukac
nagyúr
válasz
adalbert1 #8483 üzenetére
szerintem bukó.
de tékitízi. Amúgy már lehet, hogy kifejtettem, de én nem hiszek az msn/sms/wiw kombinációkban. Ha el akarsz hívni valakit valahova, akkor hívd fel, és élőszóban hívd el. Szerintem jobb hatást lehet elérni, és egyből tudod, hányadán álltok, nem kell várni meg izgulni, meg ilyenek. Persze az is lehet, hogy előbb pár levélváltás kéne, mielőtt elhívod... -
adalbert1
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8481 üzenetére
Hát úgy kb. 2 napot... Ill. tegnap küldtem el, holnapra szól a meghívás és láttam hogy ma olvasta... Miért, a legtöbb nő ennyire szeret a végsőkig kivárni, vagy könyveljem el simán bukónak a dolgot?
Szerk.:
fokukac : múltkor engem is lecsókolomozott egy 13-15 éves lány, akkor meg is döbbentem... -
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8479 üzenetére
Neked bármikor
De azért ne éld bele magad, tudod, földiekkel játszó égi tünemény, istenségnek látszó, csalfa vak remény...Adalbert : növessz borostát, az öregít
engem sosem néztek még fiatalabbnak, sőt, már 15 évesen csókolommal köszöntek a kicsik
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac #8475 üzenetére
Hát akkor jelenleg nincsennek túl jó kilátásaim, de vigasztal, hogy később csak még rosszabbak lesznek.
Mondjuk hétvégén az egyik leányzó simán 18-nak nézett, ez később még előnyömre válhat.
Mondjuk ehez a leányzóhoz se fűztem sok reményt, de azért a kv./tea meghívásra írhatott volna vissza. -
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8477 üzenetére
plusz áfa
nem akartam túl pejoratív lenni, de a hibákat nem számszerűsítjük, pozitív életszemlélet, tudod. -
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8473 üzenetére
azért is írtam, hogy ezt még emésztgetem, köszi
-
orbano
félisten
válasz
heihachi #8463 üzenetére
Na akkor "a lényeg" (jó ez azért durva, nem hinném hogy én vagyok az az ember a Földön, aki tömören és helyesen össze tudom ezt foglalni, de):
Az én felfogásom szerint van az a nagy nagy tenger, telis tele csupa jó dolgokkal. Ezt való igaz, sem a pozitív, sem a negatív dolgok nem befolyásolják tartósan. Ez nem felületesség, egyszerűen azt akarja jelenteni közhelyesen fogalmazva, hogy a boldogság, és általában az ember lelkiállapota belülről fakad. A dolgunk pedig az, hogy ezt a belsőt megosszuk másokkal. Ez az élet értelme, nem az, hogy kitegyük magunkat az élet viharainak. Vagyis bizonyos megközelítésből pont ez az értelme, hogy ezeken keresztül megtanuljuk, kifejlesszük ezt a belső harmóniát, megtaláljuk önmagunkat, hogy utána ezt megoszthassuk másokkal. Nézz csak meg egy olyan embert, aki nagyon rendben van önmagával: vonzza a többi embert, a társaságot. És ez manapság a probléma, hogy tománál maradjunk a párkapcsolatok terén is: sok szárnyaszegett madárka próbál egymásra támaszkodva boldogulni. Mindenki azt hiszi, majd a másik, az a bizonyos Nagy Ő fogja megoldani a problémáit. A nagy frászt. Igazán kiegyensúlyozott és boldog kapcsolata két olyan embernek lesz, akik rendben vannak önmagukkal valamennyire.Egyébként egy érdekes gondolata a Dalai Lámának számunka, hogy szerinte egyáltalán nem létszükséglet a boldogsághoz egy ilyen különlegesen megkülönböztetett társ, mint amit a nyugati társadalom norának tekint. Az embernek ennél egyszerűbb igénye van, mégpedig intim kapcsolatok fenntartása, hogy legbelsőbb gondolatainkat, érzéseinket megoszthassuk másokkal. Ehhez nem feltétlenül kell egy darab életreszóló partner, sőt, jobb, ha minél több emberrel vagyunk szorosabb viszonyban. Ezt ugye keressük is (barátok, család). Ezt most csak azért írtam le, mert próbálom emészteni ezt a gondolatot. Meg azt is, hogy a romantika negatív, ártalmas érzés... fura. Hátborzongatóan fura
-
Cs.Orsolya
senior tag
Neked barátnőd van, ha jól emlékszem.
Ebből a helyzetből kiindulva, azt hiszem, női pankráció lenne belőle iszapbírkózással vegyítve. Ha akarod, csinálhatunk fogadásokat is rá. Te leszel a buki, én meg részesedést kapok belőle meccsenként. Ha kell, megvesztegethető is vagyok.
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8403 üzenetére
Figyi!
Szeretem a horror-t is meg a romantikus vígjátékokat is. Rajtad áll mit rendezel.
-
tildy
nagyúr
válasz
fordfairlane #8464 üzenetére
De van akinek elmúlik
-
Pala
veterán
válasz
fordfairlane #8464 üzenetére
Fejfájásra a lábtörés a legjobb. Utána garantáltan nem a fejedet fogod fájlalni.
-
heihachi
addikt
Nem tudom, nekem ez nem annyira a boldogság, hanem inkább a felületesség megfogalmazása, bár az minden bizonnyal tény, hogy ezen a dalai láma többet gondolkodott, mint én.
Mindazon által véleményem szerint, ha valami miatt bánkódok, és ez csak éppen a felszínt tudja megmozgatni, akkor az a dolog mikor örömöt okozott se tudott igazán mélyre hatolni.
Ha most ezt megpróbálnám lefordítani a topik címéhez illően nőügyekre, akkor azt mondanám, hogy ha egy fájó szakítás vagy sikertelen kísérlet után nem sikerül az illetőnek igen mélyreható "tengermozgást" előidézni, akkor nagy eséllyel a kapcsolat kialakulásakor sem sikerült ez.
Ha magamat tekinteném, akkor azt tudom mondani, hogy amenyire sikerül az elején a hölgyeménynek a lelkivilágomba "gázolni" (jó értelemben), annyira sikerül a végén is (de rossz értelemben). Az estek többségében ez messze nem a felszín.Na szerintem vagy ez van, vagy nem értem amit írtál
(és akkor gondolkodok még ezen, de asszem nem lesz rá annyi időm mint a dalai lámának, szal' lehet annyira nem is fogom tudni felfogni)
-
ladybug
őstag
válasz
fordfairlane #8461 üzenetére
Akár az is jó.
-
dragonfx
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8458 üzenetére
a fejfására van 1 jó gyógyszer..
-
Kkocos
tag
Akkor későbre halasszuk
#Wolverine: Nem muszáj, csak ha akarod
#Ezt nem ertem, talán gádzso -
Wolverine
félisten
Ha nem a melóhelyemen lennék, sírnék éppen nevetés közben; így csak vigyorgok, és arra gondolok, mennyire egyszerű is kideríteni Orsi életkorát (vagy akár az enyémet), ha az embernek megvan a józan paraszti esze ebben a mai webkettes világban
Sajna frame-nek nem kicsit igaza van a színvonallal kapcsolatban... (valaki vesztegesse meg Panthert, hogy hegesszen a motorba topicbant
)
szerk: #8451 után részemről feladtam az olvasgatást, itt mégsem illik hangosan röhögni
-
törölt tag
na vki meseljen mar a nougyeirol
-
Kazimír
őstag
Tényleg próbálj meg helyesen írni, mert nagyon zavaró. Inkább olvasd át 2-szer 3-szor, mielőtt elküldöd. Egy-egy elütés még belefér, annyit mindenki vét, de figyeljünk erre oda, okés?
(Nem, nem vagyok magyartanár, de akkor is zavar. Igen, tudom, hogy nem volt túl építő jellegű eme kritikai észrevételem, de egyszer elmegy. Stílus dolgában pedig úgy érzem, hiába is mondanám kire hallgass, így azt inkább hagyjuk...)
-
I_Am
veterán
És angol billentyűzeten R helyett ' (aposztrofot) írsz?
Mintha direkt akarnál vagizni és fonetizálni a szövegben.
Amugy ha már olvasás alapján azonosított életkórról beszélünk, ha nem látnám az emilcímed 20-nál többnek a büdös életben nem hinnélek. Tehát az egódat félretéve, gondold el, hogy ha már annyira mondod mindenki maga érzi belül hány éves, aztán szembeállítod azzal, hogy Te viszont megmondhatod az olvasatod alapján, hogy más mennyi szellemileg a szemedben, akkor kiben van a hiba? Szerintem a 27-ből 20-ra visszafejlett egód van.Öszinte és kicsit bonyolult fogalmazással tarkított véleményemet hallottad.
-
törölt tag
mi a tema? szeretnek en is belewau
-
Kkocos
tag
Valaszod semmivel sem emelkedik az enyem fole, akkor ne ugas.
Ez se tamadas volt, csak aktiv vedekezes.
Nah ha megis elolvasod amit irtam, talan rajossz hogy en sem a testi oregsegre gondoltam, hanem inkabb a golnolkodasmodra, szerintem ertheto lenne csak nem biztos hogy a mennyisegre kell hogy menjel, inkabb a minosegre, tehat eleg 1szer rendesen elovasni mint 5szor atfutni, meg kifaradsz
ekezetekrol meg annyit hogy ez angol billentyuzet, es azert ugy sincs kedvem hogy szovegszerkesztoben megszerkessem a mondanivalom, majd idemasoljam -
Picco
addikt
ne vedd sertesnek de irhatnal kicsit erelmesebben is h ne kelljen 5szor elolvasni ahhoz hogy megertsem, sokakat mar az is telejsen kiborit ha valaki ekezet nelkul ir, de ha tele betulehagyasokkal, helyesirasi es mondatszerkezeti hibakkal az mar tenyleg zavaro es erthetetlen.
no offensemellesleg szerintem nem a testi ertelemben vett kor-ra gondolt...
mod: off
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8432 üzenetére
Szives oromest angyalom (
), amugy tema lezarva, de nem hiszem hogy ennyiere gaz amit modtam , vegul is 1etertesz hogy evvel nem vaok 1egyedul, amugy is aki aszongya hogy o nem torodik a koraval, meg ugysem a kor szamit, ha ne szamolgassa mas korat se, ha meg nem tul oreg, akkor miert tul fiatal?
Virtualis pukedli -
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8428 üzenetére
Jesszusom! Az önreprezentációm elcsúszott a sárkányosodási fázisba!
Hat igen elegge, csak remelem ez csak a latszat.
Amugy a nok 20 felett nem akarnak tobnek latszani, 30 felett mar meg is probalkoznak fiatalabnak tunni, a 40esek azok ma' oregek (nah jou csak nekem), es ma' kezdi nem erdekelni oket a koruk, a nagyanyakkal meg nem foglalkozunkA kor belső élmény, a többinek nincs jelentősége. , hat nem igazan,azert aa fiatalok meg almodozok, a frissen vegzettek meg meg elvannak szalva maguktol, en mar kezden kinoni az elszalos fazist, lassan inkabb mas erdekel. Aki mar viszont valamennyire tapasztalt (ersd 30 felett) meg annyi a problemaja hogy nincs ideje ilyeneken elmekedni. A kor igazabol szamit, nem veletlen hogy a kor utan eleg rendesen lehet altalanositani (nem mindig, deh asszem a 90% kijon)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Kívülről szeretünk fiatalabbnak látszani, belülről jóval bölcsebbnek a korunknál...
De nőtől függ.Én minden esetre állapotfüggővé szoktam tenni a dolgot. A kor belső élmény, a többinek nincs jelentősége. Ha nem volna idő, amit számolunk, én teljesen megfeledkeznék arról, hogy öregednem kellene. Sőt! Igazából alapvetően meg szoktam feledkezni arról, hogy múlik az idő... Nem ehhez mérem. Másokat sem ehhez mérek. De ez a téma nagyon messzire vinne, és annak itt nincs értelme.
-
Picco
addikt
válasz
Cs.Orsolya #8428 üzenetére
uram bocsa' de altalanossagban a nokbol indultam ki, akik nem szeretik ha legalabb 10 evvel oregebben titulaljak oket(18 eves kor felett), vagy tevedek?
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8423 üzenetére
Azt se mondtam hogy en 42nek nezlek, foleg a hozzaszolasok alapjan en nem tennelek 30 fele semmikepen
A felnőttlétben az is nagyon jó tud lenni, hogy egy ponton túl megélheted annaka szabadságát, hogy Te döntöd el, mikor dolgozol, és mikor pihensz, józan mérlegelések közepette
Hat peddig nekem eleg nehez ezt osszehozni, nem vagyok pirvat, igazabol avval is megprobalkoztam de lattam ha nem segit senki, akkor mindig az 5let szintjen maradt amit elgondoltam. Igy meg en birok segiteni masoknak, a haver meselhetne, meg talan magamnak is osszekunyeralok egy-ket melot, hogy atmehessek a sajat magam fonokenek.
szadista inkvizítor .Te jo Isten, ne remiszeges, igy inkabb kihagyom a kv-t amit igertel, pedig csak virtualisan vehetnem at.
UI. : Amugy priviben megirhatnad mennyi is van, raneztem a bolgodra, deh nem jottem ra, talan alaposaban kellet volna tanulmanyozni, nem csak belekukantani -
Vladi
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8423 üzenetére
Örülj, hogy nem a kinézeted alapján.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Egyetemista koromban aktívan fórumoztam egy másik helyen. A hozzászólásaim alapján min. 35-nek gondoltak az ott lévők. Igaz, azon a fórumon inkább felnőttek fordultak elő, és nem egyetemista ifjú titánok. Volt olyan, aki kortipp során 42-nek mondott csak a gondolkodásom miatt. Örültem nagyon, hogy egy húszast ráverek a koromra...
A felnőttlétben az is nagyon jó tud lenni, hogy egy ponton túl megélheted annaka szabadságát, hogy Te döntöd el, mikor dolgozol, és mikor pihensz, józan mérlegelések közepette. A magad urának lenni, nagyon nehéz, és sok kihívás, de hatalmas szabadság is.
Mellesleg, inkább vagyok szadista inkvizítor, mint szociabilis kommunista.
Vladi: Annak meg az ellenkezője. 18-nak is azért mertek saccolni, mert tudták rólam, hogy érettségiztem. Egyszer bementem egy virágboltba szürkületkor, zárás előtt. Venni akartam rovarölő permetszert a bonsai-omra. Voltam 22? A fickó megkérdezte, hogy anyukám tudja-e, hogy mérget veszek. Nézek rá nagy szemekkel. Kérdem, miért kellene tudnia. Mert hogy az veszélyes, és ablabla. Aztán kijött a végén, hogy vmi 13 évesnek saccolt. Aztán sűrű elnézések közepette hajtogatta, hogy már sötét van, és ebben a homályban nagyon fiatalnak tűnök, és hogy ne haragudjak. Vicces volt.
Az ex kollégáimmal, és a gyerekekkel néha nehéz (volt) emiatt. Áthidalható. -
frame>24
addikt
Seems to me that the standards of the topic are under the miner frog's greasy, slimy, stinky-pitting butt.
-
Kkocos
tag
Menjunk ma' at ON-topikba! Hol vannak a nok?! Igy inkab kanos kanok a nokrol topik
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8403 üzenetére
Teccik a néni stílusa. Emlékeztet
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8412 üzenetére
En inkabb komunistanak mondanam, ha nem haragszol.
Amugy deh sokaig birtatok, jah, ha reggel nem kellete suliba menni, idosek, mas csirkenek meg ott a melo
,mind1 en is voltam 1etemista, csak epp nem adtam 30asznak ki magam
-
Pala
veterán
Na, hogy megindult itt az élet!
Tehát akkor kinek van jönni kedve a potalateapalotába? -
tildy
nagyúr
No már poénkodni sem lehet...Még ilyet
Amúgymeg: nem szokásom hosszú köröket futni, ha valakinél úgy érzem, hogy kell, akkor.... Isten oltalmazzon neki.
No, de nem kell félni na, nem harap a néni...Az az Orsi reszortjaVagy rosszul emlékszem?
te tim: mondd , mit ígértem... Kiváncsi vagyok rá
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest