Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
kellenek jó közös programok.
-
törölt tag
-
Racecam
nagyúr
válasz
symbolic27 #10175 üzenetére
Szépen kérlek, ne gyere vissza többször, mert nem érdemes.
A zero toleranciát pedig köszönd annak, amit a legutóbb a modker topicban műveltél.
Ha ennyire hiányzik a fórum, talán előbb kellett volna gondolkodni. -
-
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #10176 üzenetére
Egy 400-as Bandit bőven elég lenne vagy GS500. Nem arra kell hogy száguldozzak.
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10167 üzenetére
Ő Művésznőségében nem az a lényeg, hogy sejhaj de jól néz ki. Mozgásban szereti a jónép
-
whitezo88
nagyúr
offtopic!
-
tbs
addikt
válasz
elmoraan (r) #10176 üzenetére
GS-1200
NagyBandi... A kicsi is elég jó mostanában...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Kokkantas #10159 üzenetére
CBR1000R? Van ám egyszerűbb módja is annak, hogy kinyírd magad
(Legalább a naked verzió. Ez enyhítő körülmény. Vagy már annyira hiányzik egy nő, hogy motorból is csak a "meztelenekre" hajtasz?
)
Különben a mi kis csapatunk azt vallja, hogy ha negyed literből (Riszpekt Pásztor Tominak a képért) nem sikerül elég élményt kihoznod, akkor 1,3-ból sem fog menni... Ilyen motorral csak pályára érdemes kimenni. Amiben R betű van, az már eleve gyanús. (Kivéve talán a CBR125RR-t)
MIt szólnál inkább mondjuk egy CX-500-hoz? Vagy, ha az kicsi, egy GS-1200-hoz? Azok legalább jóindulatú, még a régi világból való öreg sasok. -
symbolic27
csendes tag
válasz
Cs.Orsolya #10174 üzenetére
Egy-egy ilusztraciot megkoszonnenk beloluk.
. Mit tudom en, egzeszlalakos bikiniset.
-
tlac
nagyúr
válasz
ha nem adod meg a megfejtést, nem tudtam volna válaszolni a kérdésedre, pár embert kíváncsivá tettél
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #10169 üzenetére
error
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #10169 üzenetére
Iwiw
-
Bubu79
addikt
válasz
Kokkantas #10162 üzenetére
Ki lennél ám segítve rendesen egy olyan csajjal, akinek csak a motorod számít...
Ha csak kufircolni szeretnél, fizess be egy körre a helyi örömlányoknál - ha másra vágysz, akkor ne is agyalj a motoron - keress olyan valakit, aki Önmagadért szeret ( baromira nem lesz egyszerű, tudom.... )
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Kokkantas #10168 üzenetére
Hát ezt meg honnan szedted?;o))
Mesékkel, tanmesékkel való gyógyítás. Azok szimbolikus megdolgozása, saját meséd, saját történeted mesében szimbolizálva, azon keresztüli megküzdése a problémának. Mivel a mese tudattalan síkokon hat, olyan, mint a hipnoterápiás képi imaginációs technika;o)
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Egy motorra, egy csajra, egy boldog életre lenne szükségem...
Mi az a meseterápia?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szerinted, ha én is kitömöm a melltartómat, nincs ilyen testem, mint Niki Beluccinak? Van. De ennek nincs jelentősége. Egy jó sminkessel meg akár dögös is tudok lenni. volt rá példa. Mindegy. Szaekmeber ide, vagy oda, Kokkantasnak se motorja, se nője, sem boldog élte. Szerintem tökéletesen tudja, mire volna szüksége, az a kérdés, mit tud tenni érte...
-
tlac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #10165 üzenetére
nézd meg a kép nevét
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #10163 üzenetére
ilyen területen is szakember vagy?
-
Kokkantas
senior tag
válasz
symbolic27 #10160 üzenetére
A mocival tuti lenne...
-
orbano
félisten
válasz
symbolic27 #10160 üzenetére
Áhh, neki szakember kell
-
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #10156 üzenetére
-
Boci_83
őstag
Ide be lehet irni, hogy nagyon jó éjszakám volt, és teljesen a hatása alatt vagyok még mindíg..?
Mod: Még igy hulla fáradtan, munkában is...! -
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10143 üzenetére
Nézd meg az avatarját...
Ő egy kialvatlan, vörös szemű vámpír Yoda
Mérsékelten humanoid nagy valószínűséggel.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Kokkantas #10148 üzenetére
Nem kell, hogy egyesüljenek. Elég, ha a kritikus kérdésekben - amikről írtam alant - a véleményük olyan, hogy szeretetet, elfogadást, biztatást, vagy értékes és éíptő kritikát kapsz tőlük. ugyanis a pontjaidat ezek is meghatározzák majd, amit egy adott kudarchelyzetben kiadsz értékelésként önmagadra.
-
joufiu
csendes tag
válasz
Kokkantas #10145 üzenetére
Megsértődsz ha azt mondom hogy bolond vagy, vagy csak simán feltünősködhetnéked van. Már hogy nem lenne olyan ember. Ott van anyád, vagy csak nem kémcsőben születtél? De nem feltétlenül. Nagy szerencséd kell hogy legyen mert más senki se fog csak a puszta kedvedért törődni veled. Szvsz simán nem jó helyen keresgélsz, akad olyan ember is aki megfelelne neked, csak saját vakságod miatt nem veszed észre. Nehogy már, még a legegyszerübb gyökér is talál magának valakit, miért épp te legyél a kivétel? Vagy csak simán élvezed a helyzetett, van benned egy jókora adag mazoizmus?
Befejeztem mert mindjárt flame-lésért megszólnak
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Olyan ember akiben mindezen dolgok egyesülnek az én esetemben nincs.
-
Bibby
addikt
válasz
"Te nem is vagy humanoid...
"
Kezded végre kapisgálni...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Kokkantas #10138 üzenetére
valaki, aki szeret, támogat, bíztat, megbízol benne, felnézel rá, hallgatsz a véleményére, gondoskodik Rólad, stb. Te melyik bolygón élsz? Ezen a bolygón az előbbiek nélkül, azok minimális megtapasztalása nélkül nem igen marad életben egy humanoid lény. De az is lehet, hogy Te nem is vagy humanoid...
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #10137 üzenetére
Hülye kérdés, de érzelmileg lelkileg hogyan?
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #10133 üzenetére
Hogyan értve támogatna?
-
joufiu
csendes tag
válasz
Cs.Orsolya #10133 üzenetére
De ha edgyedül csinálod mégsem akkora örö é bódottá
-
Kokkantas
senior tag
E öröm, e bódottá
-
jjanos
csendes tag
válasz
mindfreak #10093 üzenetére
Most hogy már leírtam, nem is nagyon érdekel már ez a dolog
Akkor már elmondok valami mást is, kitudja lehet azt is sikerül végre elfelejteni
Nah szóval, még szeptember-októberbe össze szeretem volna jönni az egyik csaj barátommal de én annyira nyomorult voltam, hogy nem mertem megmondani neki, októberben összejött valakivel. Októberben dumálgatunk erről – arról és mint kiderült, én bejövök neki hát én is megmondtam, nem is kérdeztem rá, hogy mi lenne ha megpróbálnánk mivel volt(most nem tudom van-e neki barátja) barátja, úgy terveztem majd a kiránduláson megkérdezem, de jött ez a véletlen és keresztbe húzta a tervemet, de szerintem még lehet esélyem vagy hát most megmondom és eldől, hogy van vagy nincs mert nagyon bánom már, hogy akkor nem kérdeztem. Közben még decemberbe szakitotak egy kis időre én akkor úgy gondoltam elhívom beszélgetni meg minden, kitudja… Akkor azt mondta, hogy pénteken eljönne mondom király, erre másnap iskolába menet mit láttok hát a volt pasija karjai között megint.
Akkor egy elég nagy csalódást okozott, azóta igazából már nem nagyon birok neki hinni, mellette ültem még régebben, de mostmár az se mert ezzel nagyon feldühített és azóta szinte nem is beszéltem vele 4-5 mondatnál többet . Arra gondoltam, hogy kiderítem együtt vannak még vagy nem, ha együtt akkor hagyom, ha meg nem hát lehet bepróbálkozok, de azt se szabad elfelejteni, hogy ő nagyon jobban van azzal a csajjal akivel még kiránduláson volt vmi…Szóval még mielőtt valaki megkérdezi miért írtam mind ezt le, a válasz az az, hogy remélem ezek a gondolatok is „elillannak”. A másik pedig az, hogy ti mit tennétek a helyembe, tehát bepróbálkoznátok vagy inkább hagynátok, hogy a barátság megmaradjon ?
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10117 üzenetére
Woody Allent kergetem
-
mindfreak
őstag
válasz
Cs.Orsolya #10117 üzenetére
"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra."
Lehet találgatni ki mondta..
-
orbano
félisten
A lányok
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10114 üzenetére
A régen.
-
orbano
félisten
-
törölt tag
válasz
fokukac #10104 üzenetére
jah néha én is így nézek ki hogy
de a nagy számok alapján én még nem futottam össze csinos lánnyal, aki nem csak lehúzni akar, és a hogy vagy után érdekli a válasz is
persze most a 18-21 éves korosztály volt a cél, nem mondom hogy nem fogok találni, mert biztos fogok, de mintha régebben jobb lett volna az arány. vagy csak én voltam fiatal és bohó
-
ladybug
őstag
válasz
orbano #10107 üzenetére
Egyáltalán nem hangzik macsósan. Inkább azt mondanám, hogy nincs kitartásod ilyen ügyekben, félsz a újabb csalódástól a szeretett nő miatt.
Ő szeretné megpróbálni, és évek óta a fejében jár a lány. A "kosár" óta, ha jól értelmezem, eltelt több, mint 1,5 év. Azóta változhatott a lány is.
Szerintem megér egy próbát, de csak finoman. -
orbano
félisten
válasz
proof88 #10106 üzenetére
Már megpróbálta és kapott egy félreérthetetlen kosarat
Így pedig később, ahelyett, hogy azon rágódna és emésztené magát, hogy a csajszi visszautasította, mit csinálhatott rosszul, inkább az maradna meg benne, hogy igen, az én döntésem volt, nem érte meg nekem a strapát, ha nem kellek, hát nem kellek, én nem fogok senki után sem futni.
Ebbe tuti sokan bele fognak kötni, mert ilyen hűdemacsósan hangzik, de azért szerintem ennél jóval árnyaltabb a dolog... -
orbano
félisten
válasz
whitezo88 #10099 üzenetére
Azért ne nagyon éld bele magad... esetleg mázlid lehet, de nagyon kicsi az esélye. Lehet jobban jársz ha most döntesz úgy, hogy hagyod, minthogy kitedd magad még egy kudarcnak. És ez nem pesszimizmus, csak 0,001-es oddsra nem tesszük fel az életünket
szerény véleményemet olvashatták.
-
whitezo88
nagyúr
Az a baj hogy félek nehogy elsiessem a dolgot utána és túl "gyors" legyek. viszont töketlenkedni se akarok. Mivel lehetne meghódítani, amiből mégse rögtön az jön le, hogy én mindenáron meg akarom szerezni Őt?
azért nem akarom sokáig húzni mert az lesz, hogy közben esetleg összejön valakivel akkor meg K.O.
-
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest