Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Hi! Rég jártam erre, mostanság nem sok időm és lehetőségem van netezni.
Új város, meló. Minden jól alakul, kivéve a nőügyeimet.
Eljárogatok néha szórakozni, de úgy néz ki kevest vagy rossz helyre mert a munkatársakon és azok egy-két ismerősén kívül nem nagyon ismerek senkit.
Szóval valamiféle tanácsokat, tippeket fogadnék, hol lehet értelmes csajokkal ismerkedni. Bár azt vágom, hogy a görcsös akarás általában rossz, de néha elég egyedül érzem magam.
(Tudom, most jöhet az a rész, hogy ha egyedül nem vagyok boldog, párral sem leszek az)
-
orbano
félisten
válasz
Lirion #28088 üzenetére
nem biztos, hogy _adam jobban járt volna, ha dugnak egyet és csak aztán dobja a csaj (persze csak ha nők nőügyek topikos szentimentalizmussal nézem a dolgot, szerintem naná, hogy jobban járt volna)
de az tény, hogy némi kiábrándító töketlenségi faktort jelent, ha egy nővel ágyban fekve csókolózva nem próbálja meg az ember fia, amit megkövetel a haza. -
válasz
hejesírásó #28029 üzenetére
én lennék
egyéb kérdés?
-
juhig12
tag
ilyenkor a fórum női tagjai mit éreznek? tildy? mmint amikor a dugd meg és uralkodj c. férfi komédia megy
ON: één pl 5 kiló voltam és a köldökzsinór körbe volt tekeredve a nyakamon és rossz irányba feküdtem. mondták, hogy császár meg ez meg az, de anyám nem engedte és lásd semmi baj sem lett. semmi születési rendellenesség
-
Rica
senior tag
Nem ugyanezt a témát veséztük ki valamikor a hét elején, vagy csak nekem van de javu érzésem? Sztem gyorsan felejtsd el a csajt, és én is a többiekhez csatlakozom: ha fenn van nálad egy csajszi és már smárolás volt, azt tessék szépen megdugni.
Na menek a vén fejemmel borotválkozni, meg 10 évvel fiatalabbnak kinézni, mert este dizsiMindenkinek sok sikert a hétvégére!
-
TexT-BoY
addikt
Pedig hidd, nekem az volt hogy 3évig szemeztünk suliba, aztán egyszer kellett valaki neki aki feltelepiti az officet a laptopjára (LAPTOP, tehát behozhatta volna), vittem neki telepitőt, de hozzátettem hogy igen nagy SZAKÉRTELMET kiván a feltétel, de probálja meg, persze felhivott/elhivott magához, gépet 4perc alatt lerendeztem, aztán mondta hogyha nem sietek, akkor menjünk át az ő lakására (pár perc séta a hatalmas családiházuktol egy kis 1,5szobás 4emelti lakás ahol csak egy vadászgörény van, felmentem, valami alibi dvd bekerült, nem is figyelt rá, elkezdődött az összemelegedő projekt, aztán valahol megtorpantam, még aznap beszéltünk hogy este buli, de azóta már nem is köszönünk egymásnak... Azóta tudom hogy nincsenek véletlenek
.
-
adam_
senior tag
válasz
TexT-BoY #28085 üzenetére
Nekem nagyon bejön.
Csak azt nem tudom, hogy én mit rontottam el, ha minden olyan jó volt. Most dugtam volna meg, az volt a baja, hogy azt nem tettem meg? Nem hiszem... Vagy ha az is megtörtént volna, jobban kötödne hozzám, nem hiszem, az miért lett volna jobb? Hát majd lesz, ahogy lesz. Azért lehet majd ráírok MSN-en/vagy telón hívom, hogy mit gondol, persze nem most, hetek múlva, ha addigra nem sikerül összejönnöm másik csajjal...
-
TexT-BoY
addikt
Ilyet én is rontottam már el, a mai napig nem beszélünk.
szerintem :
1. le kellett volna feküdnöd vele, lehetőség, körülmények, mindent megteremtett Ő, neked csak sodródni kellett volna.
2. ne keresd, egyáltalán ne érdekeljen mit csinál, ha kell keresni fog.
3. összejöne másik pasival? szerinted mi jóslásból élünk? lehet hogy igen, lehet hogy nem, de a te szempontobol mindegy, mert te addigra egy másik lánnyal szeretnél nagyon-nagyon boldog lenni.
szóval Orbanonak adnék egy igazat, téged meg jól ledorgánálak ezért a marhanagy örömért hogy msn-en irt, hurrááááá
Ennyire jó nő? -
adam_
senior tag
Jó fejlemény, a csaj nem tiltott MSN-ből.
Úgy látszik én láttam túl pesszimistán a dolgokat, mindenesetre még nem merek ráírni.
Lehet csak törölt.
-
adam_
senior tag
Mindenesetre van másik kiszemelt csajszi, jövő héten találkozom is vele.
Azért be kell magát biztosítani az embernek, nem várhatok én sem örökké, még ha lehet is abból a kapcsolatból valami.
Jó tudom, ez lehet picit gonosz, de ez van.
-
adam_
senior tag
válasz
Löncsi #28081 üzenetére
Nekem így is hirtelen jött ez a fajta nyomulás, amit a csaj csinált... Nem tudom hova tenni!?
Most meg azt nem értem, mi ez az "elhárító mechanizmus" az ő részéről, hogy megszakítja velem a kapcsolatot, úgy hogy szinte még dumálni se akar velem... hirtelen "megutált"? De mi miatt, olyan jó volt minden, jelét se éreztem ennek, hogy ez lesz... Nem értem. -
adam_
senior tag
válasz
orbano #28077 üzenetére
Neem zaklattam, egy SMS volt csak, hogy mégis mizu van vele... . Hát együtt aludtunk, bújtunk, smároltunk, csak ennyi.
De ha ő nem keresne, akkor kb. mennyi idő múlva csörögjek rá? Esetleg majd személyesen keressem fel? És mit gondoltok, mással szerintetek össze fog jönni a közeljövőben, ha velem se jött össze a volt pasis emlékei miatt?
-
kisboxi
tag
Lehet ebből még valami. Annyira nem veszett ügy, csak a leányzó nem igazán tudja most hogy mit is akar pontosan. Obano kollégának igaza van abban hogy egy darabig ne keresd semmilyen formában, mert azzal el tudod cseszni a dolgokat rendesen. Ha tényleg úgy van mint írtad, hogy bejössz neki akkor majd ő fog keresni téged. Bár, attól függ hogy az az együtt alvás mit is jelent pontosan.
orbano: megérteni a nők működési elvét, az majdnem hogy lehetetlen.
(amilyen marha vagyok én is szívok már egy ideje, mert nem értem mit miért csinál!) -
-
tibi666
senior tag
na, vajon mi van lezso6 kollégával?
-
adam_
senior tag
Múlt hét pénteken megismerkedtem egy csajjal egy buliban, számcsere megtörtént utána. Hétvégén dumáltunk is, MSN-be is, minden okés volt, úgy éreztem, hogy a csajnak nagyon bejövök. Nekem is nagyon tetszett a csaj. Erre a rá következő hétre (ami ezen a héten volt) megbeszéltünk egy talit. A csaj felajánlotta, hogy kedden menjek fel hozzá. Najó, én rábólintottam, fel is mentem aznap este. Iszogattunk, minden tök jó volt. Csók, bújás, szinte minden volt. Utána elmentünk partyba, táncoltunk is sokat... egyszer a tánc közben szól, hogy menjünk inkább vissza hozzá, mert rosszul érzi magát, "kísértik még" a volt barátjával töltött emlékek. Azt hiszem egy zeneszám juttatta az eszébe a volt barátját... Ott majdnem el is sírta magát. Visszamentünk, együtt aludtunk. Folyamatosan emlegette, hogy szeretethiánya van. Másnap reggel is még bújt, minden olyan szép volt. Reggel elköszöntünk egymástól és megbeszéltük, hogy majd csörgünk egymásra, hogy mikor talizzunk megint. Erre még aznap rámírt MSN-be, hogy ne értsem félre az estét, ő nem akar tőlem semmit, legyünk csak barátok. Én utána hívtam őt telón, egyszer még dumáltunk is, akkor már furi volt, picit szerintem depis is a volt barátja miatt. (Itt tudni kell azt, hogy a barátja őt dobta 1 év után, és ez volt pár hete...) Azóta hiába hívtam telón, nem veszi fel, SMS-re nem reagál, és azt hiszem MSN-ből is letörölt. Én nem értem a csajokat, vagy csak tényleg egy estére kellettem neki?! Mert akkor elég "szánalmas" cselekedet volt az ő részéről... Mi tévő legyek, ha szeretnék még vele talizni (akár úgy is mint barát, és majd elválik, hogy a későbbiekben hogyan alakulnak a dolgok), de ha ő nem hajlandó egyenlőre vagy örökre talizni? Nézzek más csajszi után?! Vagy később hívjam majd fel, pár hét múlva, hagyjak neki időt? Csak akkor meg attól félek, hogy összejön másik pasival... Mert égetni se akarom magamat senki előtt. De akkor ne nyomult volna rám ennyire, és ne használt volna ki, de most nem tudom ezt hova tenni, ami történt köztünk... Nehéz dolog ez...
-
elmoraan (r)
aktív tag
Azt mondotta volt kitanult kollégám, hogy régen mindenki otthon szült, esetleg volt hozzá opcionális bábaasszony. Csakhogy: akkoriban az asszonynépek fizikailag kicsit edzettebbek voltak, nem fogyókúráztak versenyszerűen, és a szélesebb csípő sem okozott náluk rákot. Ergo egy komplikációmentes szülésbe nem haltak bele feltétlenül, azaz azér' annak a bábaasszonynak kicsit jobb anyagból lehetett dolgoznia. (Gyermekágyi lázba és hasonló nyalánkságokba persze belehaltak akkor is, de akkoriban tüdőgyulladás vagy vakbélgyulladás esetében is szokás volt ez, és még szülni sem kellett hozzá.)
Mer', ugye:
"Dr. Cameron: If menstruating is a sign of brain cancer, then I should be on chemo right now.
House: That's ridiculous. You're way too skinny to be menstruating."Nohát.
-
orbano
félisten
Émmeg támogatom a otthonszülést!
-
Rica
senior tag
válasz
Goose-T #28063 üzenetére
Bocs, ezt nem is láttam az előbb és ON: Én azt látom magam körül, hogy a legtöbb szingli menázser csajszi tök jó fej, általában csinos is és ami a legfontosabb rendes ember. Nem hiszem, hogy ez ennyire fekete-fehér náluk, hogy inkább karrier mint gyerek. Egyrészt a legtöbb pasi nem is mer közeledni egy nála okosabb és/vagy határozottabb csajhoz. Hapsiban az a kategória pedig, ami ezekhez a nőkhöz illene, általában meleg, értsd: okos, kedves, gazdag, szép, stb. Ne nézd le ezeket a csajokat, nekem most kapásból 4 jut eszembe, akik remek emberek, és most jön az igazi fordulat: már jó ideje arra vágynak, hogy valakinek végre érdemes legyen gyereket szülniük. Ezen kívül nagy valószínűséggel multiknál dolgoznak, úgy hogy beleteszik rendesen a közös kalapba a részüket.
-
Rica
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #28062 üzenetére
A páromnak hiányzik az a visszacsatolási reflex, ami tágulást indikál a szülési fájdalomra reagálva, ill. oda-vissza. Mind a 3 gyereket császárral kellett volna megszülnie. Az első 19, a második 7 (plusz az előbb írt komplikációk), a harmadik 4 óra kézi tágítás "segítségével" született, ami nem része a szent írásban említett alapból szüljed fájdalommal gyermeked c. büntetésnek. Szép dolog, amit a nemzetközi szaklapokban olvasol, de ez nálunk úgy működik, hogy a "jónevű" szülész-nőgyógyász zsebrevágja az 50 rugót (gondolom ma ez inkább 3 kiló), aztán anyuka meg ne sipákoljon, mert milyen nehéz dolga van hozzá képest például szegény Katie Holmes-nak. Az, hogy közben a barom mészáros miatt olyan sebek keletkeznek, amik 10-15 év múlva elviszik szegény asszonyt méhnyakrákban, még belefér a statisztikába. Hahó! Ébresztő, ez itt Magyarország, ahol az emberi élet és méltóság szart sem ér! Na én befejezem az offolást azzal, hogy minden szülés egyedi eset, és a nőgyógyász csak akkor fog beavatkozni, ha előtte már belenyomtál egy desert eagle-t a pofájába, hogy figyeljen oda rendesen, vagy tényleg olyan nagy a baj, hogy bukhatja az engedélyét. Tehát az anyának kell először szakemberré válnia, majd eldöntenie, hogy hogyan szül.
-
Goose-T
veterán
Én meg azt látom, hogy a tudomány jelenlegi állása mellett egyelőre csak nők tudnak gyereket kihordani és szülni. Ha egy nő karriert akar csinálni, akkor meglehet, hogy le ke kell mondania a gyermekvállalásról, ami joggal vált ki ellenérzést az emberek nagy részében. Persze a szűklátókörű karrierista picsáknak ez mindegy, de kinek a munkájából fognak majd nyugdíjat kapni, ha megöregednek? Kinek az unokái fogják körberohangálni a kertben? Ki fogja őket látogatni, ha kórházba kerülnek? Ki fog sírni a temetésükön? Bocs, ha nagyon demagóg volt, de a tények azok tények.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
hejesírásó #28054 üzenetére
Erről jut eszembe:
S erről beszéltek?Értsd: az oxitocin , amely a szülést beindítja a szeretet, a szerelem és a kapcsolódás hormonja. Szerepe van az anya-gyermek viszony kialakulásában, és szerepe van az orgazmus hatására kialakult szerelem létrejöttében is. Ha ez alapvetően így van, akkor az első kérdésem az, hogy miért indítják be a szülést azon kismamáknál, ahol magától nem indul be az anya testében? A második kérdésem az, hogy miért nem szenvedik végig a szülést mind az anya, mind a gyerek, mind az orvosok, és miért automatikusan nyiszálják fel az anya testét, hogy egy könnyed mozdulattal kiemeljék belőle a gyereket? Így egyikőjük sem éli meg, és küzdi meg azt, amit ilyenkor kötelezően meg kell küzdeni, és ennek hatására megélni. A szülés és születés élményét ilyen önkényesen elvenni egyenlő azzal, hogy megakadályozzák a megfelelő anya-gyerek viszony kialakulását. S ha ezt orvos-kutatók már bebizonyították, akkor pláne orvosi műhiba ezzel szemben orvosi beavatkozást tenni. A műtétet életveszély esetére kellene tartogatni. A gátszakadás megelőzhető a gátrepedéssel. A szülés könnyíthető olyan terhestornával, és alhasi- ill. hüvelytornával, amellyel fel lehet készülni természetes úton is a szülésre.
A szülésben pl.a fájdalomnak is nagyon fontos szerepe van. Ha a fájdalomingereket tompítják, egy csomó egyéb hormon nem szabadul fel az agyalapi mirigyben, amely a szülést és az anya-gyerek kapcsolatot támogatná, illetve csökkentené a születési traumát. Imprinting szerepe van abban is, ahogyan az élettel megküzd valaki. A cirkuszolós születések azért terjedtek el, mert a nők szoronganak mind a szüléstől, mind a fájdalomtól, mind az anyasággal kapcsolatban. Az egész alapja a mentális és lélektani hozzáállás. Orvoslás a születés világában? Olyan, mint a halál világában. Ahogyan bánik az orvostudomány a betegségekkel, és az öregekkel, úgy bánik a születéssel is. Számomra: Futószalagos mészárszék.
(Magánvélemény.) -
Rica
senior tag
válasz
hejesírásó #28057 üzenetére
Nálunk a kaszagép nőgyógyász hagyta a középsőt "normális" úton megszületni. 200 feletti tachikardiával indult a dolog, 7 óra kézi tágítás, páromnak leszakadt belül mindene (+ utóműtét), mire a kisember kibújt olyan színe volt mint a céklának (nem túlzás), erre beírtak 9-10-est Apgart. A gyerek 3 éves koráig olyan volt mint egy autista és egy epilepsziás keveréke (megint nem túlzás), 8 évesig elviselhetetlen hiperaktív. Most 12. Gyönyörű kis csaj, miközben felmondja este a verset, fejjel lefelé fekve nézi a tévében a Dokikat és közben újabb rekordot dönt valamelyik játékban a mobilján. De sztem nem mindenki ilyen szerencsés, és az a 10-12 év nem kevés energia és türelem, mire a kölök ilyen lett. Ez hosszú lett, bocs, de a lényeg, hogy ma egy jól felügyelt császár bár megviseli az édesanya szervezetét egy időre, mint minden műtét, de nem hagy többet egy 12 centis vékony hegnél. 3 nehéz szülés után az a véleményünk, hogy a legkisebb látható bibi helyett inkább császár.
-
Louro
őstag
válasz
hejesírásó #28057 üzenetére
5kg az tényleg sok, ott alapból császár kellett volna. Majdnem duplája a normálisnak. Kollégámnak is 5,3kg-os lánya született, természetes úton kezdték el, de aztán jött a telefon, hogy sürgős eset érkezik, császár és meg is volt a pici.
-
hejesírásó
senior tag
a párom kisfia 5kg körüli volt, fejét húzták (mostanra szépen rendbejött) vállát törték (ez is rendbejött). ezek után azt mondom a második alapból legyen császáros
-
Louro
őstag
válasz
hejesírásó #28054 üzenetére
Régen természetesen úton, egészségesen születtünk meg. Tudom nincs köze a császárhoz, de sokan tényleg félnek a császártól. Nem olvastam utána, hogy miért, de hallottam pár nőtől, hogy vannak fenntartásai.
-
Louro
őstag
válasz
hejesírásó #28052 üzenetére
Az, hogy felvarratás, szűkítés, az a (köz)érzet javítása végett. Az még nem gond.
De mond sok nőnek, hogy akkor inkább te kihordanád a gyereket. Na egyből leharapnák a fejedet, hogy ezt a jó érzést is elakarnád venni tőlük. Van egy-két ismerősöm, akik azt mondták, hogy bármikor lennének terhesek, de több gyereket nem akarnak. Ezekszerint annyira nem lehet rossz. -
hejesírásó
senior tag
igen műtét, de ami rizikó lehet azzal tud előre kalkulálni az orvos. ha szül akkor ott történhet váratlan is: nem jól áll a gyerek, köldökzsinór macerák, el kell törni a vállát, nem jön ki-meghúzzák a fejecskéjénél fogva
stb
ha meg császár, infúzió, vér és elvileg nem lesz baj...
vagy nem jól látom? nekem így mesélték el a kockázatok közti különbségeket.
-
tildy
nagyúr
válasz
hejesírásó #28052 üzenetére
Alapesetben a császár : műtét. Tehát nem biztonságosabb.
-
hejesírásó
senior tag
te szivesen bevállalnád h szétszakadsz odalent, itszta seb lesz jó darabig a "primary input jag"-ed, meghízol, hormonális zavarok, sexelhetnék az első hónapokban, meg az utolsókban de úgy h legszivesebben egész nap. terhességi csíkok, amik csak lassan múlnak el sok sok krémezéssel.
azért az érthető h van olyan nő akinek ezzel baja van. nem mondom h egészséges h baja van vele, mert a gyerek egy csodálatos dolog tud lenni és "megéri", de azt sem mondom h megkövezni érte, mert valljuk be nem leányálom a terhesség és a szülés.a császár->képzeld én is javasoltam jánykáknak, sokkal biztonságosabb (ha jól tudom), kényelmesebb.
Sőt én olyan gonosz és modern vagyok h a harmadik gyerek után kérni fogjuk a párommal a mellfelvarratást és input jag összehuzatást. igen ezt már most megbeszéltük. és tök jó h egyet értünk.huh elrepült egy két kő az irodaablakom mellett.
-
Louro
őstag
Én nem mondom, hogy karrierista, csak elég sokat és sajna egyre többet látok úgy, hogy elmennek karriert csinálni. Emiatt bulira se jut ideje, mert minden idejét ennek szenteli, max néha egy pasit felhív, megvan a kötelező, aztán "él" tovább. Míg egy "karrierista pasi" kicsit lazább szerintem. Oké, hogy nagyobb a nyomás, de akkoris....
-
Louro
őstag
Hát nekem volt már olyan randim, ahol elég hamar szóbahozta az iskolákat a nő, persze el volt szépen eresztve, aztán engem faggatott, aztán a jövőmről. A beszélgetés így hamarabb véget ért és kérdeztem tőle, hogy mennyire fontos szerinte egy kapcsolatban az iskolázottság. Jót nevettem rajta, aztán elköszönttünk egymástól.
De szerencsére kevés eset volt ilyen. Szerencsére az, hogy ki mennyire tud beszélgetni intelligensen, az fontosabb(Nem ezért vagyok szingli
, de pszt
)
Bár tényleg durva, hogy egyre több a mesterséges úton történő megtermékenyítés. Vagy már előre kérik a császárt meg hasonlók, na meg akik alakjuk miatt nem akarnak gyereket....wááááááá. Azért a nőkkel is eléggé elszaladt a ló, hogy mit ne mondjak.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #28044 üzenetére
Azért nem ugyanaz teljesen akit egy spermabankból akasztottak le, megnézem mikor közlöd a gyerekeddel a tényeket, meghogy megsem ismerheti az apját.
Tildy Általában nem a fiúkkal van gond ezen a téren, valamint az igaz a nőn meg nagyobb a felelősség ha gyereket kell vállalni, megint a bizalom hiányhoz jukadunk ki. Én már sokszor nem is mondok semmit mert csak magyarázkodásnak tűnnek a dolgok e miatt, szomorú...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #28039 üzenetére
Persze értelek én. Nem az a baj ha valaki karriet épít az a baj ahogy teszik itthon manapság, mindent a cél érdekében, másra nem jut idő, pedig az apró figyelmeségek legalább annyira fontosak.
A gyerekszülés nem úgy van ám, csak úgy elhatározom, kész meg is fogantam. -
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #28038 üzenetére
de, de azt 30 évesen is össze lehet hozni.
ha nálunk összeköltözés lesz (remélem hamar az lesz) akkor 1,5 éves kisfiút kapok egyből, csak épp a költözéshez a karrier mellékvágányra mehet. nehéz lesz még egy ilyen jó lehetőséget találni.
szval egyik a másik nélkül semmit sem ér.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #28037 üzenetére
Gyerek nélkül nem mindegy milyen sorsa lenne.
-
zoltanz
nagyúr
Csak azt elfelejtik, hogy hiába lesz karrierjük, hiába lesznek tehetősek, hiába a sok üres kapcsolat, nem lesznek boldogok csak ennyitől... Néha fel kell áldozni valamit valamiért ha nehéz is. Egy gyerek és egy megértő, szerető társ többet ér ezeknél.
IreN!CuS Miért unátok meg egymást ez hülyeség, a távolság miatt az ember jobban kiéhezik a szeretetre, van akinek ez jobb.
-
hejesírásó
senior tag
ezzel én is jgy voltam egy 4,5 évesből volt 2 év ami távkapcsolatban ment le. az után azt mondtam soha többet. most megint sikerült összehozni.
de ha meg minden esetben az eszemre halgatok, 40 évesen bánni fogom.
jóesetben 2 hetente!
A január az olyan lesz hogy jaj! 3 hét is lehet belőle.
Nyílván nem csinálnám ha nem érezném h van értelme. Nyárnál tovább nem akarom ezt jgy csinálni, ott költözni kéne már.
Mielött összejöttünk 5 éven át ismertük egymást, voltak érdekes dolgaink, de nem jöttünk össze. Változtunk és így már pont jók vagyunk egymásnak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hejesírásó #28032 üzenetére
hát az nem kevés,bár szerintem a hangsúly azon van h kéthetente találkoztok.Nekem szerencsém van abból a szempontból,hogy ha olyan van szerdánként is letudok menni hozzá.Mert megvan az út 40-50perc alatt.Bár így is nehéz kibírni péntekig.
Louro:engem legjobban az zavar hogy ha van valami nézet eltérés,azt baromi rossz msn/teloban megbeszélni sőt nem is lehet,és akkor lehet várni péntekig.Amúgy szerintem néha jó a távolság,mivel nem unjátok meg egymást.
#28035) hejesírásó :nálunk is így volt 5-6 év beszélgetés ilyesmi.Aztán összejöttünk
-
Louro
őstag
válasz
IreN!CuS #28030 üzenetére
AZ nem jó. Én kétszer is voltam olyan, hogy 200+ km volt a különbség. Első után úgy voltam, hogy soha többet, aztán csak összejött mégegyszer. Nem könnyű. De ha tudok segíteni, cs szóljatok
Egyikkel 1,5 évig voltam együtt, másikkal 0,5 évig.
zoltanz: veled meg egyetértek, 25-30 alatt nagyon kevés nő akarja magát lekötni. A legtöbb bulizni, pasizni, karriert építeni akar. Na meg ez a világméreteket hódító biőrület....
hejesírásó: hogyan bírod? Én hetente utaztam, amikor távkapcsolatban voltam. Igaz 350 az már majdnem az ország szélessége. Itt benn munkahelyen, amikor meséltem ki is voltak akadva, hogy hogyan bírtam anno a szexet. Néha húzós, ha sok nővel dolgozik az ember, mert akkor magánélete tuti ki van vesézve a legrészletesebben
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hejesírásó #28029 üzenetére
hát én egy olyanban vagyok.Bár "csak" 50-55km de csak hétvégén találkozunk.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #28020 üzenetére
jézusom!
nem irigyellek, nekem már az is idegbaj, és sok a jóbol ha egy nővel megy a flörtölés munkahelyen, de ha még több is akad, és van köztük olyan ki még jó játéknak is nézi a dolgot és csakazért is csinálja a fesztivált....menj el betegszabira
van itt vki távkapcsolatban?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tudom én is voltam hasonló helyzetben, borzasztó "kín"
.
Én könnyen szerelembe esős típus vagyok, akár egy éjszaka elég, ezért azt javaslom ha csak gerincre akarod vágni valamelyiket akkor úgy csináld, hogy váljanak el útjaitok gyorsan helyeztesd el a csajt, vagy te költözz el utánna.(sajna ilyen világban élünk ezt el kell fogadni, ha nem akarsz begolyózni, vagy elsilányosodni)
Mert tudod, ezek a fiatalok még élni akarnak úgysem cövekelnének le nálad, sajna, csak fájdalom lenne belőle.Ui: Egy férfinak mindig tudnia kell választani határozottan dönteni.
-
Louro
őstag
válasz
Eskü sajnállak én is, mert ha csak egy nő lenne, még azt mondom oké, de téged tömeg bombáz
Ha még lenne jegygyűrűd, a férfifaló tuti már kulcsrazárta volna egyszer az ajtót
Duuuuurva helyzet, az már biztos
Bár lennék a helyedben, mert a férfifalót kiküldeném jó messzire valamiért, aztán a bociszemű mellé leülnék segíteni és kiváncsi lennék a reakcióira.
Ha jól értem, csak felügyelsz, szóval nem tanáruk vagy, na meg elmúltak 18 évesek, szóval egy próbát megér.
De ha kell segítünk a 4 lányt leredukálni 1-re....csak írd meg a másik 3 nevét és így csak az marad, aki neked a legjobban bejön -
frame>24
addikt
Tehát akkor megértitek, miért is akartam visszamenni dolgozni az egyetemre...
-
frame>24
addikt
Akkor elmondom, mi lesz ma:
4, azaz négy szakdolgozó lányt fogok felügyelni, őket ~1,5 hónapja ismerem, mióta munkába álltam az új helyen. Dolog ott kezdődik, hogy mind a négy "möglehetősen" szép. De tényleg. Közülük 2 kiemelkedik így is, az egyik a kis szende bociszemű ártatlan, akinek ott lappang a féltve őrzött tűz a lelke mélyén, a másik egy ~modell-alkatú, extrovertált személyiség, ő sportból fogyaszt el férfiakat. Az utóbbi nőszemély tegnap nyíltan flörtölt velem, és mikor néhány percre ketten maradtunk a laborban, olyan közel jött, hogy éreztem a teste melegét... Mondtam neki, ha így folytatja, haza kell küldenem, ettől csak még jobban beindult. (persze, neki ez játék, én viszont kikészülök)
Na és ez megy 1,5 hónapja, minden csütörtökön és pénteken, egyik nap az egyik páros, másikon a másik páros jön, de ma egyszerre lesznek...
Ja és ne felejtsük el, hogy mindezt a fehér kis laborköpenybe öltözve, ami ugye elsőrangú fétis.Szenvedek. És ez nem vicc.
-
Louro
őstag
Nálam meg kiderült, hogy aki miatt majdnem kicsaptak, most azt terjeszti, hogy szerelmes vagyok belé, pedig ha látnátok....nem vagyok szemét, de tényleg Quasimodo női köntösben...Alaktalan, az úszógumi szinte szándékosan retinarombolóan szabadon, "hót" egyszerű gondolkodásmód, fejlődésre alkalmatlan észjárás,.... Kicsit vicces most dolgoznom
Kitudja hányan vették ezt be
-
Rica
senior tag
Valakinél valami nő ügy? Egy hódítás, kudarc, élmény, siker, bármi?
Én megyek egy rakás tinivel (értsd: 20-25) szombaton a Sláger Teraszra vadászni. Még 2 nap. -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #27995 üzenetére
na a kis szeretethiányos
-
Louro
őstag
válasz
juhig12 #28009 üzenetére
A ninjapuszi az nőügy....sorry
Nem csak negatív dolgokat lehet itt kitárgyalni. Szerintem bármit, ami nőkkel kapcsolatos, természetesen társas érintkezéseket tekintve.
Én is írhatnám, hoy egy kolléganőm miatt majdnem kirúgtak, mert lusta volt naponta 3-4 fájlt megnyitni és folyamatosan engem zaklatott, amikor meg 100x-orra is leordítottam a fejét, besokallt és ment a főnőkasszonyhoz. Gyáva....ennyi...nem tudta volna megbeszélni négyszemközt a dolgokat....ja és azóta már szervezkedik ellenem. Elég sok kollégát lázít ellenem, de én csak nevetek azon a szerencsétlen, lusta, buta nőn.
-
juhig12
tag
OFF: jajj de sok itt az OFFF
-
tildy
nagyúr
válasz
fordfairlane #27991 üzenetére
Szuper. Ezek szerint nem vagyok kiszámítható, ugyanis bizonyos dolgokban hozom az átlagos formát.
Csak ember legyen a talpán , aki kitalálja miben.Visszatérve a virágra : vannak gesztusok amik általánosak , és vannak amik személyre szabottak. Ha párkapcsolatról van szó, én az utóbbit preferálom . Pl. ne azért adjon valaki valamit, mert úgy érzi ezért én hálából majd a karjaiba dőlök, vagy ezzel "megvehető vagyok" (ergo el akar érni vele valamit) , hanem azért, mert ŐSZINTÉN örömet akar okozni, mert tudja mi nekem a jó. És én is így állok a másikhoz.
Különben az egész a végén olyan lenne, mint amiylen utóbbi időben több helyen is a karácsony: azért adnak ajándékot, mert úgy illik. Na ettől van herótom.Na azt hiszem le is nyomok páromnak egy nindzsapuszit
Orsi: szuper !!! Megmentjük a virágárusok meg a csokoládékészítők életét, adunk nekik munkát.... Ha már csoki.... MEg édesség... Blöááá , hogy itt minden péksütemény rettentően cukros , édes.... blöááá... Nem is baj, ideje leszokni ilyesmiről.
-
Lengyi
aktív tag
válasz
fordfairlane #28000 üzenetére
Nálunk is pompás. Hét ágra süt a nap, az ember kedve is jobb
Imádom a napsütést.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest