Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8138 üzenetére
Aki igazán szereti a másikat, azt békével tölti el az is, ha az a másik tőle függetlenül, szabadon létezik, és boldog.
Ezt gy...Piszok nehéz....
Főleg akkor, mikor még fáj, hogy az ami volt, már nincsen. -
orbano
félisten
válasz
Ebben teljes mértékben egyetértünk
Nekem akkor is ellentmondásos, ha valaki azt mondja, hogy egy saját maga által gerjesztett élethelyzetben ki van téve a külső körülményeknek. Persze ha magára szabadította azt a helyzetet, amin nem tud uralkodni, az más kérdés. De a hozzáállás akkor sem tetszik, ezt próbálom Kokkantásba súlykolni már egy ideje...
-
Kokkantas
senior tag
válasz
"Aki igazán szereti a másikat, azt békével tölti el az is, ha az a másik tőle függetlenül, szabadon létezik, és boldog."
De mivan akkor, ha nem boldog a másik?
-
mark75
senior tag
válasz
(Kolombusz) #8194 üzenetére
én csak holnap megyek buliba
-
mark75
senior tag
az a baj_vagy nem baj. hogy az életembe 95%-ban a nökröl szol.
akkár rossz,akkár jo dologban. -
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8189 üzenetére
nem csak a nőnek lehet ebből tanulni, hanem a pasinak is.
holtodiglan lehet új dolgokat tanulni -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Integra #8184 üzenetére
Nem csak abban, hanem hogy mit esznek, mit isznak, mit visznek be a testükbe, nem csak a testükre.
Nekem megvannak a magam kis rigolyái, szertartásai, amik ezekhez a ciklusokhoz tartoznak, ezt nem tudom, hogyan viselné el az, aki velem élne. De nem csak a m-hez, hanem az ovulációs időszakhoz is tartoznak ilyenek. M-kor én pl. olyan fizikai energiákat birtoklok, hogy kimennék a világból is. És a tisztaságra való igényem is megnő. Ilyenkorra ütemezek takarítást, mosást, mosogatást is. Egy napjában többször is igénylem a vizeskedést. Előtte rengeteg folyadékot iszok, mert úgy kívánom, mint kacsa a nokedlit, utána meg a testem kipucolja magából az összes mérget, még egyéb méregtelenítési formákban is. Ilyenkor jót tesz az ananász, a cseresznye, a zöld tea, és hasonló tisztító hatású anyagok. Az étvágyam is hirtelen elmúlik. Néha észre sem veszem, hogy nem ettem egész nap.És az ingerlékenység is változó. Pl. tudom, hogy előtte, ahogy az ösztrogén szint leesik, és a progeszteron megugrik, az nagyon rossz, mintha rákötnének egy túlérzékenyítő gépre, és mindened kiélesedik, így az érzelmi reakcióid is. Felerősödnek a szagok, a hangok, az ízek, és minden fizikai inger. Aztán vált egyet az egész, és megnő a fájdalomküszöb is.
Sok nő nincs ennyire tisztában a testével, mert nem figyelnek rá, csak megtörténik, túlvészelik, aztán rutinnal kezelik, vagy túlélik. Pedig nagyon sok dolgot magában rejt. Olyan nyitottságot ad bizonyos női belső érzetekre, amikből sokat lehetne tanulni...
Hm...Illatok, és meleg is nagyon jót tud tenni. Gyertyákkal, illataromákkal hihetetlenül sokban lehet segíteni az érzékenyebb fázist, és a magány, és a csend is jót tesz. Amikor meg bepörgök, akkor végig tudok táncolni egy egész éjjelt is. Az nagyon felszabadító élmény.
Az jutott még eszembe, hogy nagyon nehéz ápoltnak lenni. Nem csak az idő miatt, a pénz miatt is, és az érzékenység miatt is...
-
mark75
senior tag
tapasztalat:voltam pár olyan külsöre nagyon igényes csajjal.
és amikor le mentem,hát kiábrándultam 0:01 idö alat.
és nem ilyen csaj volt. -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz) #8185 üzenetére
akkor feküdj rá
-
(Kolombusz)
veterán
Találkoztam egy régi ismerősömmel.
Belémnyilalt a felismerés.Kell nekem.
Megszerzem. Átgázolok mindenkin. Az a nő foglalt, akin fekszenek. Rajta nem. -
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8181 üzenetére
ez így van!!!!!!!
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya #8181 üzenetére
hpv, de amilyen úton halad a fejlődésben ez a vírus lassan már nem csak sexuális úton fog fertőzni.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha élőben beszélgetnénk, most mondanék ide pár dolgot...
A menstruációs vér nagyon tiszta, és a szaga is tiszta. Kicsit erőteljesebbek benne aferomonok, és a vérhez kapcsolódó illatok, de ha szereted a lány női illatait is, akkor ennek a szaga sem zavaró. Nekem ezt férfiak mondták. Sőt, valaki teljesen begerjed tőle, és ez furcsa dolog. Aki az ízét is szereti, hát, kinek-kinek mi az ízlése. Én is ismerek ilyen pasast. nem tudom, milyen gyakori jelenség egyébként.
A szex tabusága m. alatt inkább spirituális, lélektani okokra vezethető vissza, és van egy archaikus hagyománya is ennek. Az első pár napban talán erőteljesebbek a szexuális energiák is, mégis ezek sokkal introvertáltabb élményeket adnak, nem pedig igazi kapcsolódásra való igényt. Amúgy m.görcsökre jót tesz az orgazmus, segíti a görcsoldást a felszabaduló oxitocin mennyisége... Más részről, szerintem, az első két napban inkább ne szexeljenek a felek. Belül egy seb van, nyitottabb a fertőzésekre a méh ilyenkor, és tudjuk, hogy a méhnyakrákot egy vírus okozza, amit ilyenkor könnyebb abszolválni szexuális aktus révén... És még sok dolgot lehetne itt megemlíteni...
-
Integra
titán
igen, ebben absz egyetértek. és valóban megértené.
ha valakiért az életem adom, akkor viszont az addig képzelt határ eléggé kitolódik. annyira, hogy magam sem hiszem el. mert van az a személy akiért megteszed amit megkell.
most nem spec csak erre gondolok, hanem amúgy..
elvonatkoztava, megteszed, amit másnak soha nem tennél.
mert az a mocskos szuka volt annyira hatással rád, hogy megteszed. -
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8167 üzenetére
touche, nem találtam az ideális szót, scuzi
-
Integra
titán
szvsz ha két ember megveszik egymásért, a kémia stimmel és megőrültök egymásért, akkor nincsenek tabuk.
és azt sem kell elhinni, hogy a nő menstruáció idején folyik ezerrel. ez nem igaz. tény, hogy van aki jobban, van aki kevésbé, de akkor sem igaz, nem kell tőle félni.
iszonyat intim dolog, de ha a nő adja magát így... erre csak azt tudom mondani, hogy ennél már intimebben nem nagyon megy.. -
mark75
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #8160 üzenetére
leg alább adig is nem kell gumi,meg tableta,és nem kell kiszálni
ennyi elönye van neki a menstruálásnak -
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8160 üzenetére
nehezebb napok????
na ne idegelj,, olyan kanosak vagytok ilyenkor hogy ihajjj -
brownus
veterán
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8145 üzenetére
most hogy mondod............
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #8142 üzenetére
tökjó, most sokkal jobb...
-
Integra
titán
dughatnéko van és a kis édesem lemondtam mára
fákk -
Cs.Orsolya
senior tag
A sorszerű eseményekkel szemben a szabad akaratod ababn rejlik, hogy miként reagálsz rájuk. Te döntöd el, hogyan fogadod azt, amivel éppen szembesülsz. Nem ellentmondás, pusztán a szabad akarat kontra determinizmus egy paradoxona. tehetsz azért, ahogyna érzed magadat, mert a tudatod végtelen, és Te végtelen mennyiségű választással rendelkezel mindazzal szembeni, ami önmagadon kívül van. A kérdés az, hogy észreveszed-e mindezt, tudatosítod-e mindezt, és képes vagy-e megbékélni önmagaddal: hogy ez vagy Te, és ez így rendben, ez OKÉ, ez JÓ...
ha elfogadod, hogy szeretsz valakit, aki már nincs, az békével tölt el. Ha nem tudod elfogadni, hogy nincs hatalmad az illető felett, akkor az békétlenné tesz, és szenvedni fogsz. Aki igazán szereti a másikat, azt békével tölti el az is, ha az a másik tőle függetlenül, szabadon létezik, és boldog. De ha nem, akkor szenved ettől. Szükségünk van másokra. Ezzel nincs is semmi gond. Akiket szeretünk, jó lenne fizikailag is közel tudni, jó lenne, ha ott lennének egy biztos pontnak, mindegy, mihez kell a biztonság éppen. De ha nincsenek ott, akkor félünk, és az fájni tud. És ha fáj, az önzővé tesz. Az önzőség pedig a szeretet ellen hat...
Csak az tud szenvedés nélkül szeretni másokat, aki önmagát is teljes szívből szereti, és elég "hatalmas" ahhoz, hogy ne legyen szüksége senkire már. Azok szeretete végtelen... Ők érdek nélkül, csak a szeretésért szeretnek, és tudod, hogy semmit nem kell tenned már ezért, mert a puszta létezésed egyenlő a szeretéssel, és a szeretve levéssel... -
Kokkantas
senior tag
válasz
fordfairlane #8134 üzenetére
Magamnak köszönhetem, hogy ennyire megviselt. Ez van, ezt dobta a gép.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
fordfairlane #8131 üzenetére
Má vagy 2 éve.
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #8126 üzenetére
Keress egy MacLeodot, hátha tud segíteni
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8126 üzenetére
Telhetetlen.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8124 üzenetére
Milyen klubba szeretnél csatlakozni? Swinger, singli vagy szívtiprottak?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8121 üzenetére
Úgy érted sok (rengeteg) szög? Mondjuk paralelepipedon?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #8100 üzenetére
Kösz abból már volt elég.
-
Integra
titán
-
wombation
tag
Ööö,azért nem ilyen komoly a helyzet
,csak utálom már ezt a bizonytalanságot,hogy hol jó,hol nem,de inkább nem....mint egy inga....Igen,igen,ezek a NŐK!
-
wombation
tag
Ha nyárig nem sikerül szereznem egy nőt se, esküszöm, hogy buzi leszek
EZ VAN!!! -
Sipi
addikt
Azért túrták össze azt a fene nagy szénakazlat, hogy ne kelljen féltékenykedniük. Különben is dúl a sötét, nem lát senki, gyorsan megvan, aztán uzsgyi.
O: miért ne vennél? Nem vagyunk mi tehenek, anyukám... Ami felmegy, le is pottyanik.
Sose féltsd öregapádat! Lefejelni nehéz lehet, de pár gombbal, pánttal elboldogul reszkető keze (meg éles kése, mert valami trendi azért legyen mááááár).Ja, bugyit igen, táblát, redőnyt ne húzz, szeretem, ha kukolnak.
P.S.: neked most nem lázban, párnák közt lenne a helyed?
Sipi
-
Sipi
addikt
válasz
Ó, én nagyon trendi vagyok, hiszen láttad balga fejem. Kisebb botlásomtól eltekintve tökéletes partnered leszek - hiszen imitt-amott még egy kicsit szűz vagyok. Kircsi, mi? Szupi kis kapcsi.
A távkapcsolat már nem trendi, neeeeem tuuudtad? Közös búvalba, izé, bélelés, Tesco-parkoló hátsó ülés. Az USB-s rezgős ketyeréig hajlandó vagyok elmenni, mert Djuriék is csinálják.
Tényleg fagysz, kedvesem, vagy csak régi a lexikonod. Esküvő? Asszonyom leszel hajadnál fogva, hát nem elég ez a gyönyör, ó, erőscombú némberem?
Az igazi trendik nem szegeznek háromba. Szépen végigmennek egymáson, barát-barátnő a közös kazalból kerül ki.
A perverzióim pedig... Egyenlő jogok éllamában élünk! Jogom van hallgatni, mert még utóbb felhasználod ellenem. Kicsi titkaimat csak privát szférán belül.
(Szokásos kötözés, feszítés, kés, gyertya...)
Teee, asszony, figyelj... Mi lenne, ha nem trendieskednénk, csak álá natúr, parasztosan, ahogy öregapáink?
Sipi
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Hja, milyen szekcuális perverzióid és játékaid vannak? Tudod, muszáj valami extrémmel is sportolni, meg a szvingerklubban le akarom nyűgözni a csajokat, hogy milyen pasekot vittem nekik.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest