Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
Pala elvtárssal mivan? Nagyon régen láttam erre.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #10386 üzenetére
Most erre nem sok okosat tudok mondani én sem.
Az érzések jönnek-mennek. figyeld meg magadat, hogy milyen gondolatok futnak át az agyadon, és azokhoz hogyan kapcsolódnak ezek az rézések, azok tudják pontosan megmondani, hogy mi a bajod konkrétan.
Ülj le, húnyd le a szemedet, idézd fel az érzéseidet, és kezdj el lapozgatni a gondolataid között. Fontos, hogy felejtsd el mind a magad feletti ítélkezést, mind az önmagaddal való vitatkozást, pl. mit kellene érezned, gondolnod, és hogy már rég túl vagy ezen, ergo ne győzködd magadat, és ne torkold le magadat semmi olyan gondolatért, érzésért, ami megnehezítené a jelenlegi helyzetedet, és a lányhoz való viszonyulásodat. Előbb tisztázd le, hogy pontosan mi van benned. Amikor ez megvan, akkor merengj el azon, hogy ez most féltékenység, irigység, félelem, gyász, vagy miylen érzéskör. Ha ez is megvan, akkor lépj beljebb, és gondold végig, van-e bűntudatod, lekiismereted, önutálatod, önsajnálatod még a történet miatt. ha van, akkor lépj mélyebbre, és fugyeld meg, hogy milyen hibák miatt okolod még mindig magadat, és mit nem bocsátottál még meg a másiknak. ha ez is megvan, akkor gondold végig, hogy szereted-e őt annyira emberként, hogy megbocsáss, és képes vagy-e elfogadni magadtól, hogy hibáztál. Ha mindezekre igen a válasz, onnantól nem lesz gondod vele lenni, és őt szabadon szeretni.Kb. ennyi lelki gyakorlat kell a dologhoz. Ez kb. jópár napos munkát adhat.
-
orbano
félisten
válasz
#56573440 #10391 üzenetére
nekem azóta volt már pár barátnőm, és még csak hírből sem hallottam arról, hogy lenne pasija. egy ilyen jó kis nosztalgiaérzés fog el vele kapcsolatban, de egyáltalán nem kezdenék már vele. hacsak nem egy kis lepedőakrobatikáról lenne szó
a tespedés nálam nem játszik. bár most híztam. VÉGRE!!!
-
törölt tag
válasz
orbano #10390 üzenetére
az a baj hogy ezzel én is így vagyok csak súlyosbítva egy nagyadag tespedéssel.
amikor minden megvolt, stabil kapcsolat, szeretet, gondoskodás, akkor elengedtem magam, suli, otthon gépezés fekvés. ez volt a napom. tény hogy sokkal többet is segíthettem volna exnek itthon, de nem tettem. most hogy én kell csináljam így érzem hogy nem egyszerű, de már nincs retreatfelszedtem zsírban vagy 10 kilót, és nem is zavart.
vége lett és most mindent előről lehet kezdeni, és jobban fogom csinálni már most érzem. végre valaki aki elfogad, aki nem akar megváltoztatni (még) és nem korlátoz a barátokkal, a gyúrással és a sulival kapcsolatban sem. persze én sem őt és ez így van jól.
gondolom azóta nem kaptál róla olyan infót hogy van pasi a képben, mert akkor már hamarabb érezted volna ezt. az idő ezt is megoldja szerinetem, legalábbis nekem tudatosan nem nagyon sikerült ezt elfolytani
öszintén. ha mondjuk fényképezni az aktuális pasijával menne meg veled akkor nem lenne rosz érzés? szeirntem pont ugyanezt éreznéd. aztán ez akkor tuti elmúlik amikor összejön neked is valami más hölgy
-
törölt tag
válasz
orbano #10386 üzenetére
szerintem ez teljesen természetes érzés. én most reggel nézegettem az iwiwet és tényleg tök véletlenül találtam meg az exem rajta, persze kiszedte a régi képeket és bulizós, cimbizősek kerültek fel, az első pillantásra szarul esett, aztán nagyítottam a képeken, és hasra estem. olyannak néz ki, mint mint egy 30 éves kiélt nő. teljesen ledöbbentem.
szerintem még mindig nem zártad le a témát, és te még akarsz tőle valamit, ezért esik szarul hogy mással megy el, és esetleg másnak jön össze. -
törölt tag
nah megvolt az este
edzés szétesés volt, kolléga késett és így fél órával megcsúsztunk, ettől függetlenül bukásig ment minden, szétgyilkoltam magam ahogy eddig még talán soha.
a vége az lett hogy késve értem haza, már félúton jött a telcsi hogy merre vagyok, mert már csengetett de nem nyitok ajtót. mondtam hogy még 10 perc és otthon vagyok.
a necc viszont az volt hogy én csak otthon tudok fürödni, és az edzés után ki lehet találni hogy erre szükségem is voltfeljött, én elléptem fürödni, addig ő hangolt meg belőtte a gitárokat, meg a kottákat.
fürdés közben esett le hogy már rég megkelt a pizza tésztája, és bár minden elő van készítve azért össze kéne rakni...
együtt megcsináltuk, bevágtuk sülni, aztán megnéztük mi van raktáron, whiskey lett a vége sörrel, aztán indult a lelkizés. a vége az lett hogy erősen becsiccsantottunk és röhögtünk szinte minden, szinte odaégett a kaja
zaba után már olyan 11 óra volt, 4 emeletes tömbház, a falszomszédom a régi gimim ex igazgatónője, a házban a többiek is 60-70 és fölötte, najó van egy fiatal srác is de ennyi. nem tűnt jó ötletnek akkor dorbézolni, de oldott gátlásokkal ez sem para, kb 1 ig gitároztunk, a negyedik sör és fél üveg whiskey után már a basszusgitárt is bevállaltam, pedig azt az utcáról is lehet hallaniaztán még kb 4 ig beszélgettünk, kitárgyaltuk hogy mi is van velünk, kiderült hogy a három éves kapcsolat kb két hónapos volt, és eltaláltam hogy azért kamuzott hogy kompenzáljon valamilyen szinten. iszonyat sok volt a közös téma, és a vége az lett hogy nem is aludtunk semmit. tetszett hogy nem magyaráz most félre és nylítan elmondja mit is akar. kiderült hogy semmi komolyba nem akar belevágni, ez nála azt jelenti hogy nem akar senkihez sem odaköltözni, és neki elvi kérdés hogy ha lemegyünk moziba/kajálni stb akkor a saját részét fizesse, viszont adhatnánk egy esélyt ennek az egésznek. ebben kb egyetértettünk, de azért ha elhívom moziba akkor én fizetek
kellemesen csalódtam úgy érzem, de azért még nem akarom elkiabálni és nagyon beleélni magam, hagyom hogy follyanak a dolgok, és nem fogok görcsölni. az este hátralevő része is egész kellemesen telt
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10384 üzenetére
Igazából nem tudok hova tenni egy furcsa érzést. A helyzet a következő: van egy ex barátnőm, akivel tartom a kapcsolatot. Én szakítottam vele, de ettől függetlenül nagyon imádom. Nagy ritkán tartjuk a kapcsolatot, terveztünk közös búvárkodást, fotózást is. Semmi negatív érzés, nagyon jó.
Tegnap beszélgettem egy volt osztálytársnőmmel (ismerem 14 éve), aki az exemmel jóban van. Előkerült a nyaralásos téma, és említette, hogy valószínűleg az exemmel, és egy másik volt osztálytársammal mennek nyaralni. Ahogy ezt elolvastam, elkezdtem furcsán rosszul érezni magam. Amolyan féltékenység-szerű, nem is tudom. De egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, hogy mitől jött (tavaly ilyenkor még eléggé kivoltam az exem miatt, akkor kezdtek el barátkozni is a csajok).
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10381 üzenetére
kérdezhetek tőled valamit?
-
törölt tag
válasz
frame>24 #10371 üzenetére
hát van benne valami, az ingerküszöbömet most az is túllőtte hogy lemerült az elem az egérben, nah majd este iszok két kávét meg csinálok valamit hogy életben maradjak. bár érdekes lesz arról még nem nyilatkozott hogy hogy akar a belvárosba bejutni tőlem ha 8 ra jön és gondolom 11 12 nél hamarabb nem akar elmenni, mert itt semmi busz nem jár éjszaka, és nem sanszos hogy vezetni fog, hoz valami piát is, én meg ezek szerint főzök vacsit.
mindegy. majd kiderül. -
frame>24
addikt
válasz
#56573440 #10370 üzenetére
nah, vajon miért szakít és akar utána gitározgatni nálad?
azért túl sokáig ne húzd szegényt, rendben van, hogy nem esel rögtön a lábai elé, de nem ér meg egy próbát az egész?
ne szeggyé' annyi port, van egy nagy gyúrós ismerősöm, az is 2 perc után üvölt + feszült...
gyúrósok...--->kicsit speedy, de lehet azt lassítani ignorancia nélkül is....
-
törölt tag
nah megvolt a konzultáció...
este úgy feküdtem le hogy hát majd meglátjuk. reggel már úgy keltem hogy húúúú ma mindennek vége lesz. ez az első mass fx kúrám 2. napja és totálisab beütött, éreztem magamban az erőt, úgy éreztem magam mint egy alfa hím, no meg hogy ma akkor adjunk az érzésnek.annyira nem tudtam ülni a seggemen hogy hamarabb indultam, kb egy órával hamarabb bent is voltam. kit látok az ajtó előtt? hát persze hogy őt, és nem is egyedül. ott volt beza a pasija, aki vigyorogva magyarázott ő meg unott képpel hallgatta. legalábbis nekem így jött le. nem látott meg, én meg inkább a másik bejáratot használtam. bent olyan szintű agresszió fogott el hogy bárkinek nekimentem volna, aztán inkább nem és felmentem a suli konditerembe és 20 perc alatt kinulláztam magam. kicsit lehiggadva mentem le, ahol összefutottunk persze.
mi volt rajta? kis szoknya + topp amiben művészien megoldották hogy hogyan lehet három zsebkendőből megoldani a problémát, első pillantásra is kb 3 másodpercnyi meló leküzdeni. ettől egyébként is kész tudok lenni főleg ha egy lapos feszes has villan ki, most viszont halál volt. hogy a konzultáció miről szólt azt már nem tudom, nem nagyon tudtam odafigyelni.utána odajött hozzám és érdeklődött hogy akkor ma mi a program, elmosolyodtam és mondtam hogy most haza, rendrakás, kaja aztán jövök vissza mert a teremben a kollégákkal még van egy edzésünk, és azt bizony nem lehet kihagyni. erre jött a válasz hogy ok ő olyan este 8 fele szakít a pasijával
, és valószínűleg depis lesz, mi lenne ha edzés után átjönne hozzám hozna gitárt mert hogy gitározik, és akkor ketten lehetne játszani, énekelni... (mert hogy én is tanulgattam ilyeneket). mondtam hogy sajnos edzés után legtöbbször használhatatlan vagyok ilyenekre főleg hogy ma kar és hát lesz, de majd csörögjön meg és beszélünk... ebben maradtunk, én meg alig várom már az edzést, úgy érzem megint bukásig megy majd minden és nem nagyon fogok utána élni.
Nem tudom miért de belül robbanok szét. nyugtalan feszítő érzés, mintha valami nem lenne kóser, mintha valami baj lenne. az agresszió az tudom mitől van
egyre szarabb a helyzet ahogy érzem. szakít a pasijával valamiért (van egy sanda gyanúm, de tudja a fene
lehet nem miattam) és utána kvázi meghivatja magát
nem mondom erős a fajfentartó reflexem jelenleg...
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #10368 üzenetére
Itten is mondják úgy eeeeeeeeee.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #10365 üzenetére
...magyarul magozásnak hívják.
Ez tuti már megint valami szolnoki tájszólás -
Esmein
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #10362 üzenetére
Értem már miért mondják, hogy a magyar nyelv páratlan.
ha faggatod a meggyet és a cseresznyét
Ezt még soha nem hallottam, de azt hiszem tudom mit jelent és gyönyörű kifejezés
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szeretek takarítani és mosni. Amúgy, ja, a multifunkcionális pasas kritériumait ,mmár 12 pontban leírtam egyszer, többször.
Szeretem ha egy pasas olajos, de olyankor órákig vakargatja magáról az olajat, hogy randiképes legyen. S bizony koszos ujjal és körmökkel, nem szívesen veszem, ha ilyen-olyan helyeken hozzám ér... De azt is tudom, hogy az olaj teljesen beivódik a bőrödbe, mint ahogyna a krumpli megfesti a kezedet és a körömházadat, vagy ha faggatod a meggyet és a cseresznyét. Azt hetekig nehéz lesikálni a kezedről, és olyan, mintha állandóan koszos lenne a körmöd alja is.
Főkukac amúgy belinkelte, hogy mi nők elméletileg mit várunk el pasitól. Én pl. ilyen hosszú listát már nem tudok észben tartani, úgyhogy általában mindegy.
Mondani akartam, hogy találtam Rólad régebbről képeket, és marha jól állt neked az a plus pár kiló. És az is, amikor körszakállad volt! Nagyon szép voltál, komolyan!
-
I_Am
veterán
-
orbano
félisten
válasz
#56573440 #10345 üzenetére
Ezt gyógyíttasd meg. Én el nem tudtam képzelni, hogy nem az lesz a sztori vége, hogy jó volt neki 6x, neked meg 4x.
és ahogy elnézem ezzel mindenki így vanehhehe továbbolvastam... ismerős szitu
a szexhez meg nem kellenek érzelmek. akár utálhatjátok is egymást. két külön dimenzió
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya #10344 üzenetére
Pedig azt mondtad, hogy szereted azokat az embereket akik néha olajosak a munkától.
Mondom én, hogy több pasi kell Neked. Az egyik olajos, a másik öltönyös, a harmadik meg minden reggel bókkal ébreszt, miközben a negyedik készíti a reggelit, ha éppen nincs útban az ötödik neki aki éppen takarít és mos.
-
törölt tag
válasz
frame>24 #10356 üzenetére
holnap kisül remélem hogy mi van, megint együtt van a konzultáció.
ezért örlődök én is, mert legkevésbé van szükségem pont most egy ilyen szitura, inkább egy barátra van szükségem a személyében (bár barátból meg van rajta kívül is elég -ha lehet belőlük elég-). persze nem egyből, de komoly kapcsolat is lehetne tőlem, de azok után amin végigmentem nekem egy kicsit lassítani kéne. vagy tudja a fene lehet hogy jobb lenne így mint a másnaposság elleni berúgás?
alszok rá egyet és holnap sakkozok tovább -
frame>24
addikt
válasz
#56573440 #10355 üzenetére
Nem kövez senki, mondom, új infóid alapján más a helyzet. Aj, most meg ez a "megvolt nekem is, + nekem is" dolog tényleg nem túl idilli. (pláne ismerősi körben, ha jól értem) Akkor nemszótam.
mod: akkor viszont rád is elmondható, hogy aláírásod a gonosz énedet jelöli
-
törölt tag
válasz
frame>24 #10354 üzenetére
nem lesz az olyan nehéz körbeküldtem pár mailt hogy akkor most mi is van vele, valakinek van e infója a régi motorosok közül, eddig aki befutott az nem tudott arról hogy lenne pasi a képben, viszont olyanból meg sok van hogy nekem is megvolt meg nekem is....
ez persze még nem zárja ki azt sem hogy van valakije, de azt megerősíti hogy könnyűvérű hogy finoman fogalmazzakez viszont nálam alapból kickban, bár pasi vagyok de érzelmek nélkül még senkivel sem feküdtem le (és a "húdamegdönteném nem az az érzés
). aztán most jöhet a kövezés
-
frame>24
addikt
válasz
#56573440 #10352 üzenetére
Jah, hogy szeretni is tudnád! Akkor mingyá más, akkor pontosan azért van blokk, ha hamar testiségre kerülne sor...(vagyis ez szerintem természetes).
Mivan, ha ő is el tudna képzelni kettőtöket? - csak persze, szarul hangzana a kérdés: -Most hogy is van ez a barátoddal 3 éve?
Hmmm..mindig az szokott lenni az elméletem, hogy nem illik más működő kapcsolatába belekavarni, csakhát mintha nem tanúsított volna ellenállást - oh, inkább, mintha kezdeményezett volna
Én utánajárnék valahogy, de csak a mély érzelmek miatt. -
törölt tag
válasz
frame>24 #10350 üzenetére
nekem is ez a sanda gyanúm. annó volt egy kis kavarás köztünk, és szeirntem ennyi év után, tudva hogy nekem már komoly kapcsolatom van, ezzel akart kompenzálni hogy neki is. aztán akkor koppant amikor megmondtam hogy hát annak bizony vége...
tényleg helyes a csaj és sajnos pont az esetem mind testileg mind szellemileg, érdeklődési kör, zene, sokminden azonos, de aki kamuval indít...az a baj hogy nem szeretem valamiért az ilyet. mármint soha nem jöttem senkivel össze azért hogy megdöntsem. az előző kapcsolatban 18 évesen 7.5 hónapot küzdöttem "azért", pedig... annyit azért most nem akarok várni, de az ilyen szinte ingyen bulit nem nagyon szeretem.
persze jöhet az ilyen szöveg hogy miért nem hagyom és használom ki, soha nem tettem ilyet és nem hiszem hogy most szeretném elkezdeni. a másik ok meg az, hogy pont az a nő akit szeretni is tudnék..
-
Kokkantas
senior tag
Az új csaj elhívva fotózni. Már csak az a kérdés, hogy hová kéne menni, mert én nem tudni errefelé mi van. Ahogy esik, úgy puffan. Csak jó irányba essen.
-
frame>24
addikt
-
törölt tag
közben találtam egy lehetséges magyarázatot.
ő a barátokon keresztül tudott a kapcsolatomról, tudta hogy komoly és hogy gyakorlatilag házasság lesz a vége hamarosan, tudta hogy vőlegény vagyok (voltam). a beszélgetés végén nálam érdeklődött hogy hol is van a hölgy, aztán tudta meg hogy már nem aktuális a téma -
törölt tag
mai termés:
fősulis managerképzős hölgyel futottam össze konzultáción és nagyon néztük egymást... ezt a "hubazz valahol láttam már?" tekintet volt. kiderült hogy régen az egyik barátom baráti körében elég sűrűn poharazgattunk együtt, de akkor még fiatalok voltunk és vadak
elkezdtünk dumálni aztán beültünk sörözni egy közeli helyen. a közeli hely nekem volt közel, neki nagyon távol
dumáltunk, és előjöttek a régi sztorik, meg hogy akkor bejöttem neki, de aztán továbblépett, stb, és most is boldog kapcsolatban van 3 éve. csak mosolyogtam, mert nekem aztán midegy volt hogy mi van vele, nem akartam semmit tőle, csak beszélgetni.
aztán jöttek a kérdések hogy és te mit csinálsz, merre vagy, stb. mesedélután után mondta hogy már mióta vadássza a bazinagy roma lagzit. szolídan jegyeztem meg hogy nekem épp megvan elfekvőben, viszont otthon, kivéshetem gyorsan ha sürgős.
sürgős volt.
elkísért hazáig, mondta hogy akkor lent megvár, mert nem szereti a pofavizitet a szülőkkel, hogy akkor ő most ki mi, stb. röhögve mondtam hogy ide azért havonta ha egyszer tévednek az ösök, itt csak én lakok...
feljött, körbenézett, én addig bevágódtam a gép elé és elkezdtem keresni a filmet.
ott állt a hátamnál, és csak azt éreztem hogy rámteszi a kezét.
picit fura volt, de mondom azért barátok között... nem kell félreérteni. még maradt vagy 2 órát, duma, röhögés, aztán lekísértem, a harmadik puszit viszont elég szabadon értelmezte....
gyakorlatilag rámmászott, ami fura viszont hogy nekem nem volt jó.
nem tudom mi, de amikor feljött megváltozott. addig mint "barát" beszélgetett, ahogy feljött egyből előjöttek a "sikamlósabb" témák...
szerintem ebből nem lesz semmi komoly, legalábbis én most úgy érzem, azért voksolásra felteszem ki mit tenne -
gtamate2
veterán
az én esetem:
Előzmény: Volt pasija, de itt volt sörfesztivál, azalatt szakított vele (közbe már motorozgattam vele...)
8.-osok vagyunk mind2-en, nagyon aranyos lány, kihívtam motorozni 4-5X egy héten, ki is jött meg minden. Bementünk nála filmet nézni utoljára. Suliban öleltem, ő is engem, puszi is (csók még nem ! ). MSN-en rengeteget beszélgettünk, mint élőben, 1-2 órát mindig... élőben is nagyon jó volt, nem féltem semmi, jó légkör
, myvip-re is kitettük egymást szivecskékkel meg minden..
, mégis megkérdezetm tőle ma MSN-en hogy szeret-e, de szerelemből nem barátságból.. erre jött a válasz: hogy úgy nem...
azt mondta hogy csak hülyéskedni akart, mert úgy jól érezte magát...tovább nem kérdeztem mert nekem ennyi elég volt
, nem tudom érdemes-e lenne megpróbálni, vagy hagyjam úgy ahogy van?
a válaszokat előre is köszi!
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya #10331 üzenetére
Akkor majd jól összefutunk!
Én mobilis vagyok ha szükséges. -
proof88
addikt
válasz
Well, ha minden nap melletted ébrednék, akkor minden nap hallhatnád ezt.
-
orbano
félisten
válasz
...jöhet privibe is
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88 #10325 üzenetére
Köszönöm!
Ritkán ébredek arra, hogy valaki közli velem, hoyg szép vagyok. Szóval, megvidámítottad az amúgy sztenderd morcosan induló reggelemet.
Bandus: Te is jóképű srác vagy. Az avatárod is emlékeztet Rád;o)
Orbano: Nem konzum lány vagyok, sem pedig női húspiaci áru.
I_Am: Én továbbra is tapasztalatból támogatom az egységet! (Rég beszéltünk! Már jó lenne látni is!)
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #10319 üzenetére
Egészalakos, falnaksimulós-pucsítós nincs?
-
válasz
Cs.Orsolya #10319 üzenetére
nos, a csúnya jelző azthiszem egyáltalán nem illik Rád.....
cserébe -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10324 üzenetére
Te egy szép nő vagy.
mod.: ennyit azért rakhatnál ki iwiwre is.A leendő kliensek is nagyobb aránnyal mennének hozzád, ha látnának, bár ha ez lesz az oldaladon is, akkor jó.
-
Kokkantas
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bandus #10318 üzenetére
hm nekem van egy rossz tulajdonságom ezügyben: nem ismerkedek nem szép lányokkal
, csak ha esetleg vkinek a vkije, de akkor se hosszútávra.
tehát nincs csúnya lánybarátom, csak relatíve szép. és ha azt mondanák hogy "szerelmes vagyok beléd, komolyabb kapcsolatra vágyom", nem mondanék nemet -
válasz
Cs.Orsolya #10307 üzenetére
ebben az eseten akkor az érvényes amit én mondtam.
így ez embernek lehet sok csúnya lánybarátja -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10316 üzenetére
Ok, akkor fogjuk meg egymás kezét, és vezess 1 lépésnyit előre a kielégített állapotig!
-
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10313 üzenetére
Jól van, erre számítottam. Csak érdekelt, hogyan viszonyulsz "önmagadhoz"
Szexuális térre nem is gondoltam.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10311 üzenetére
Az, hogy elfogadtam egy kielégító választ, még nem jelenti azt, hogy ki lettem elégítve...
Csak annyit jelent, hogy jó kedvemben engedékenyebb vagyok.
Honnan tudod, hogy azt a másik férfi(palántát) kielégítetted? Rólam is azt hitted... -
Cs.Orsolya
senior tag
Kielégíthetetlennek.
Hja, vagy nem erre vonatkozott a kérdés?
Téged még nem ismerlek csak pár hónapja. Egy barátságot pedig az idő, és a problémák kovácsolnak össze. Amúgy, Téged még nem kívántalak meg. És nem nyilatkoztál ezzel kapcsolatban Te sem. Szóval, szerintem ez a "fel sem merült ez a kérdés közöttünk"- helyzet. Még lehet belőle barátság is.
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10309 üzenetére
Intim kérdés: Engem minek tartasz?
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10309 üzenetére
Na, így már elfogadom a kielégítő válaszod.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88 #10308 üzenetére
Nem. Arról, hogy ha volt is valami feszültség nemi energiák terén, a legtöbbször az egyik fél nem volt vevő rá, és így háttérbe szorult, és átkonvertálódott. Nem lett elnyomva, nem is lett megélve, hanem át lett alakítva meghittségbe, és lelki intimitásba. De a legjellemzőbb az volt, hogy szóba sem került, vagy már nagyon az elején átalakult a kapcsolat, így ehhez a kérdéshez el sem jutottunk. Egyszerűen nem volt kérdés, téma, hogy szex vagy szerelem, mert nem jelent meg a kapcsolat mibenlétében. Szex és szerelem nélkül is lehet reagálni a másik nemiségére. Lelki és szellemi szinten is megjelennek olyan energiák, amik fontosak egy kapcsolatban, de testiség nem társul hozzájuk. Ilyen egy nő és egy férfi közötti barátság.
Van olyan is, ahol ez nem tud működni. De a kérdést illetően, a válasz, hogy létezik barátság férfi és nő között. Heteroszexuális férfi és hetero nő között is.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10307 üzenetére
Nekem legalább fél tucat olyan férfi barátom van, akivel letudtuk a női-férfi dolgokból fakadó nehézségeket, és megküzdöttük magunkban, hogy az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem.
De itt nem arról írtál, hogy visszafogtátok magatokat? -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10305 üzenetére
Mit jelent az, hogy ez így nincs képben ?
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10303 üzenetére
Ha megkívánnátok egymást egy barát pasiddal, és egyikőtöknek sincs párja, akkor nem szexelnétek, csak azért, mert fontosabb a fennálló barátság? Nem hiszem, hogy tönkre lehetne tenni egy x éves barátságot egy félresikerült szex miatt...
-
Bibby
addikt
válasz
Cs.Orsolya #10301 üzenetére
"az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem."
Én korlátolt vagyok, te meg idealista.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez elég korlátolt gondolkodásmódra vall... Van barátság férfi és nő között.
Nekem legalább fél tucat olyan férfi barátom van, akivel letudtuk a női-férfi dolgokból fakadó nehézségeket, és megküzdöttük magunkban, hogy az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem. Ez a barátság. Amikor el tudod fogadni azt, ahogyan a másik dönt, választ, él. Szerintem erre kellene törekednie mindenkinek...
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged