Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BloodRay #9377 üzenetére
Az a rondaság dolog szubjektív.
Főleg férfiak esetében.Lehet magabiztosság is a dologban, de akár az is lehet, hgoy az adott nőnek épp aza pasi jön be...
Mondjuk nekem spec számít a kinézet-nem az, hogy másoknak bejöjjön, hanem hogy nekem tetszen.Kb. első helyen áll . Kell hogy tetszen az arca, különben felejtős.
I_am: abban a témában azért hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha az első számú feltétel teljesül
De ha majd "jön a gyerek" , az nem lehet Balázs. Se Jenő. És még csak Dávid és Bence sem.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
BloodRay #9377 üzenetére
Tegnap este beleolvasgattam a 100 leggazdagabb ember kiadványba, gondoltam, majd keresek valami férjjelöltet közülük. Öregek, csúnyák, és elhanyagolják magukat. Hiába néznek ki üzletembernek, egyszerűen látszik, hogy a valódi lényeget tekintve igénytelenek önmagukkal szemben. Egyedül Zwack Úrban, és egy másik pasiban volt valami kisugárzás, de ők is öregek már. Szóval, nem leszek Gazdagné, mert nem kellene egyik pasi sem. Még merengtem a fiaikon, de hát azokról meg kép nincs, ugyi.
Azok a férfiak, akiket az Ég nem adományozott meg extra mennyiségű férfi szépséggel, azok általában másképpen próbálnak meghódítani egy nőt. (Nőtől függ, mire bukik.) De azt tapasztaltam, hogy egy kevésbé Adonisz pasas sokkal odaadóbb, és hálásabb szerető, mint a mácsómenek, vagy a szépfiúk. Az előbbiek teli vannak bizonyítási kényszerrel, amitől olyan velük szeretkezni, mintha párbajoznánk, az utóbbiakat meg néha alig lehet érezni, mintha ott sem lennének, vagy én nem lennék ott nekik... Tanulmány, az kétségtelen...
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest