Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz BloodRay #9377 üzenetére

Az a rondaság dolog szubjektív.
    Főleg férfiak esetében.

Lehet magabiztosság is a dologban, de akár az is lehet, hgoy az adott nőnek épp aza pasi jön be...

Mondjuk nekem spec számít a kinézet-nem az, hogy másoknak bejöjjön, hanem hogy nekem tetszen.Kb. első helyen áll . Kell hogy tetszen az arca, különben felejtős.

I_am: abban a témában azért hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha az első számú feltétel teljesül ;] ;] De ha majd "jön a gyerek" , az nem lehet Balázs. Se Jenő. És még csak Dávid és Bence sem. :DDD :DDD

• Cs.Orsolya

senior tag

válasz BloodRay #9377 üzenetére

Tegnap este beleolvasgattam a 100 leggazdagabb ember kiadványba, gondoltam, majd keresek valami férjjelöltet közülük. Öregek, csúnyák, és elhanyagolják magukat. Hiába néznek ki üzletembernek, egyszerűen látszik, hogy a valódi lényeget tekintve igénytelenek önmagukkal szemben. Egyedül Zwack Úrban, és egy másik pasiban volt valami kisugárzás, de ők is öregek már. Szóval, nem leszek Gazdagné, mert nem kellene egyik pasi sem. Még merengtem a fiaikon, de hát azokról meg kép nincs, ugyi. :( :DDD

Azok a férfiak, akiket az Ég nem adományozott meg extra mennyiségű férfi szépséggel, azok általában másképpen próbálnak meghódítani egy nőt. (Nőtől függ, mire bukik.) De azt tapasztaltam, hogy egy kevésbé Adonisz pasas sokkal odaadóbb, és hálásabb szerető, mint a mácsómenek, vagy a szépfiúk. Az előbbiek teli vannak bizonyítási kényszerrel, amitől olyan velük szeretkezni, mintha párbajoznánk, az utóbbiakat meg néha alig lehet érezni, mintha ott sem lennének, vagy én nem lennék ott nekik... Tanulmány, az kétségtelen... :U

Aktív témák