Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Cs.Orsolya #9199 üzenetére
én csak hecceltem a többieket
de úgy látszik ők khomolyan gondolják
-
Kkocos
tag
privátot nem közlünk soha a másik fél beleegyezése nélkül. Kérlek tartsd tiszteletben ezen szabályunkat és továbbiakban vagy kérdezd meg a küldőtől, hogy nyilvánosságra hozhatod-e, vagy ne tedd.
Köszönöm
I_Am
[ Módosította: I_Am ]
-
-
orbano
félisten
válasz
proof88 #9182 üzenetére
Dehogy egyénfüggő. Legfeljebb a gyérebb önértékeléssel rendelkező csajok toleránsabbak azzal a marhasággal szemben, ha noszogatjuk és """"RANDIRA"""" hívjuk őket... ha nem adja magát a helyzet és nem jön spontán az első tali, az már eleve bukó. És persze hogy visszautasítóak: nem akarnak randizni
Mikor láthatom... pfff bazzeg... ilyet majd a 2-3. randi után mondogass, addig csak elriasztod szegényeket. Attól még, hogy mindketten ugyanazt akarjátok, a férfiakkal ellentétben a csajok szeretik, ha ez az egész burkolt, spontán marad, ne érezze azt, hogy most randi, összejövés miegymás. Meg kell adni a módját különben nem lesz izgalmas...Na hegyibeszéd off, csak má' be kellett szólnom
-
orbano
félisten
-
-
-
mark75
senior tag
10évvel korábban is hamar ment a randi,pedig akkor a smms-email se nagyon ment
na mindegy. ki igy,ki ugy teszi a dolgát csajos témában.én ugy gondolom,a csajok többsége nem szereti ha a srác sokáig "szar@kodik"
-
proof88
addikt
Nem tudom, ez változó. Például első barátnőmmel eltelt kb 2 hét, míg először találkoztunk, de azért az mégiscsak első volt mindkettőnknek. Tapasztalatom szerint akinek már volt barátja, neten megismerve is hamarabb lehet találkozni vele.
De pl. egyetemen (mondjuk ahol amúgyis találkoztok nap, mint nap) 1 napos "átfutási idő" volt, azaz szóltam neki, másnap mindketten ráértünk és tudtunk is találkozni, és egyetemen kívül ráadásul, szóval nem azért, mert épp közös óránk volt vagy valami. -
mark75
senior tag
én idösebb vagyok mint te(gondolom)és nem kell hetekig az én korosztályomat füzni .és pláne nem sms-ben randevut kérni!
szerintem.igen,én rámenös vagyok.de nem bunkon meg ilyesmi.és én se kötök ki az elsö randin már ágyban.
lehet csak ilyen apa potlo-hiányos csajokat szedek fel,hogy " a kedvembe járnak sokszor -
Kkocos
tag
Én most itt rögtön elájulok! Ezt még te sem hiszed el, ugye?
nem birnám ki hogy 2-3hétig sms-zek stb egy csajjal.és azon kivül semmi.
Én hetekig csak fűzöm ameddig legalább ketesben egy találkát bedumálok neki.azt hogy mindent megtesznek,nem ugy kell érteni hogy szolok a csajomnak hogy hozzon még 1 csajt magával és ugy sex hármasba.
és meg is teszi.
Áruld már nekem is titkot, ha van titok, esetleg én vagyok a félénk. Nem hiszem! Inkáb túl rámenős. Nah mindegy, ha úgy van ahogy mondod, és nem csak hantázol akkor te tudsz valamit. -
mark75
senior tag
válasz
fokukac #9175 üzenetére
birom amikor ilyen gyenge szövegel jön
jo vannak helyes irási hibáim,de én egy nönek,nem levelet-sms-e-mailt irok,hanem oda álok és meg mondom,mit szeretnék töle.
nem birnám ki hogy 2-3hétig sms-zek stb egy csajjal.és azon kivül semmi.
más:azt hogy mindent megtesznek,nem ugy kell érteni hogy szolok a csajomnak hogy hozzon még 1 csajt magával és ugy sex hármasba.
és meg is teszi.
azt jelenit:hogy mindig a kedvembe akarnak járni! -
mark75
senior tag
az én életembe,a nők.azt csinálták amit én szeretek-akarok.
valahogy mindig kifogtam az olyan csajokat,akik mindent megtesznek értem-nekem.
persze vannak határok,és azért szeretem a határozot csajokat.de ugylátszik.az ilyen felfogásuak találnak meg. -
The DJ
addikt
Hurrá. Két napnyi keserű szenvedés és nyavalygás után sikerült megszülnöm így hajnali fél 5 tájékában egy kb. 5 soros e-mailt. Nem akartam. De az meg tirpákság lett volna. Így hát összeszedtem azt a néhány kósza gondolatom és válaszoltam AZ exemnek.
Az én életemben a nők mindig is értettek hozzá, hogy akkor tűnjenek fel, amikor már épp kezdeném önfeledten egyedül is jól érezni magam, s ilyenkor így újbóli előtűnésükkel ismét eszembe juttatva a tényt, hogy az ember biza társas lény és akárhogy nézem magam én már jó ideje társtalan vagyok.Lényeg a lényeg, hogy neki is így egy év szótlanság és egymásról nem tudás után kell érdeklődnie a zenei pályámról és egyéb olyan érdektelen dolgokról, amiket miután elolvastam elkapott a röhögés. Esküszöm egyszer meg fogom fejteni a női agy működését, milliomos leszek, bestseller könyveket írok majd és akkor majd azt kapok meg, akit csak akarok
Na jól esett ezt ide beböffenteni alvás előtt, remélem elfelejt válaszolni, mint ahogy annó engem is elfelejtett könnyedén. Hála az égnek már nem visel meg annyira, bár fura mód még mindig kattan egyet a ketyegőm mikor meglátom a mail feladó nevét és címét...
-
proof88
addikt
válasz
[HUN]Zolee #9165 üzenetére
Lepd meg alvás közben.
Ne keltsd fel, csak játsszál vele! Ha felébred, felébred, ha nem, akkor is jó lesz neki (elvileg)!
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
kicsitomi88 #9128 üzenetére
volt orgazmusa, és szokott maszturbálni régebben /napi szinten/
#9130 I_Am : Hogyha láttam rajta , hogy nem fáj /vagy csak nagyon kicsit/ akkor végigcsináltuk, ha láttam rajta hogy fáj, akkor nem tudtam és nem is akartam végigcsinálni.
-
proof88
addikt
válasz
whitezo88 #9161 üzenetére
Nálam is voltak sajnos ilyenek, hogy letiltott, etc, még régebben. Ezt nem bírom bennük, hogy arra nem képesek, hogy legalább 1 mondatban leírják, h nem kellesz, ez van.
Egyébként nekem most is visszaírt 2.A 3-ból.
Szerintem azért próbálkozzatok, ha van egy kis unalmas időtök.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
fordfairlane #9160 üzenetére
Még csak 23 hónap.
Nem kerülöm a nőket, annyira.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
proof88 #9156 üzenetére
az h neked bejött proof az nem jelent semmit sajnos
bár nálam messze a legnagyobb ott a válaszok aránya. ketten válaszoltak, mindketten megadták a msn címüket látszólag örömmel. egyiküket életben nem láttam még fent, másikkal beszélgettem egy jót, aztán azóta nem láttam online ( =letiltott valamiért)
a többi oldalon akárhány levelet írtam, sose jött rá válasz pedig a tablóképem raktam ki, amin a legjobban festek -
fordfairlane
veterán
válasz
Kokkantas #9148 üzenetére
Nem. Miért félnék tőle? Lehet, hogy ez csak egy pillanatnyi elmezavar és pár napon belül megváltozik minden, mert megismerkedek valakivel aki megfog....
Én úgy emlékszem, hogy 2 évet írtál, annyi ideje vagy egyedül, elmondásod alapján kerülöd a nőket, tehát úgy tűnik, hogy berendezkedtél az egyedüllétre. Ha rosszul emlékszem, akkor elnézést.
-
proof88
addikt
Gondolom vannak itt jópáran, akik nem hívei a netes ismerkedésnek, vagy nem tudom, de ha erre adja az ember a fejét, tudom ajánlani a hotdog.hu-t, idáig ez a legstílusosabb rendszer ebben a témában, amit láttam, jó mondjuk nem kifejezetten csak ismerkedésre való, de szerintem jó és sokan ezért regisztrálnak ide. Tildy, szerintem próbáld meg, ha ilyet szeretnél.
-
I_Am
veterán
-
-
ALI_G
veterán
válasz
[HUN]Zolee #9105 üzenetére
hát remélem 12 éven aluli nem olvassa, de próbáld csak az orális sexet miután már felizgattad és légy te a kitartó, ha ő nem is.
Nem tudok olyan körülményt amitől egy nő ne lazulna el, hacsak nem óckodik magától az orális sextől. -
Kokkantas
senior tag
Miért faszság? Én így gondolom. Most arról nem tehetek, hogy mások nem. Miért annyira nehéz azt megérteni, hogy nem állok készen egy kapcsolatra?
fokukac:
fordfairlane:Nem. Miért félnék tőle? Lehet, hogy ez csak egy pillanatnyi elmezavar és pár napon belül megváltozik minden, mert megismerkedek valakivel aki megfog....
MOD: Némmáegyszerrepost...
-
VargaI
senior tag
Attól függetlenül, hogy önbecsapás-e vagy sem, ami egyes embernek természetes magától értetődő, az másik embernél nyugodtan lehet totál fura vagy éppen ellenkező. Szocializálódás, tapasztalatok, életpálya, meg egy csomó minden más határozza meg ki milyen felfogást, érzelmeket és gondolatvilágot társít egy-egy dologhoz.
Egyik barátom volt csaja is csak miért ne alapon ment bele egy kapcsolatba azt mikor hetekig hanyagolta a srácot akkor meg kijelentette, hogy neki a karriere sokkal fontosabb, őt nem érdekli ez a dolog, különben sincs most erre ideje...
Vannak ilyen dolgok, de azonkívűl, hogy neked fura, nem értem miért vagy úgy meglepődve ezen, pláne Kokkantasnál... -
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #9139 üzenetére
"Behatolás fájdalmas:": ez nekem olyan fura...
Ha a férfi tényleg mindent megtesz , akkor nem szabadna ilyennek lennie. Oké tudom pszichés okok... -
kicsitomi88
őstag
válasz
Cs.Orsolya #9139 üzenetére
Körömvirág kenőcsöt NE juttassatok a hüvelybe, és semmilyen nyálkahártyás felületre, ha nem akartok jó kis fertőzéseket, gombásodást, egyebet!
Hamserules eseten a nogyogyasz javasolja...
-
-
Cs.Orsolya
senior tag
Rush, ex, alkohol:
Az a legrosszabb, ha kell valami plusz ajzószer, görcsoldás, feszültségcsökkentés a szexhez! Mert akkor egy idő után tudattalanul társul a kettő, és anélkül már nem is fog menni!
Körömvirág kenőcsöt NE juttassatok a hüvelybe, és semmilyen nyálkahártyás felületre, ha nem akartok jó kis fertőzéseket, gombásodást, egyebet!Behatolás fájdalmas:
A lány nem tud odaadó lenni, és befogadni. Ehhez érzelmi bizalom kell, érzelmi megnyílás, amit a fiúnak kell elérnie nála, ráadásul lélektani úton. valószínűleg ez a lány sokszor megélhette azt, hogy ő nem fontos, hogy elveszik tőle azt, amire szüksége van a másiknak, hogy eszköz az örömszerzésben, nem pedig résztvevő, pláne nem partner, és irányító. A befogadáshoz hatalmas bizalom és nyitottság kell. És van úgy, hogy elsőre még rendszeres szex mellett is fáj. Valószínűleg a hüvely záróizmok kicsit erősebbek, az alhasi rész, a gát feszesebb, rugalmatlanabb. Ezt okozhatja hétköznapi stressz, és nem az akaratlagos izmok működtetésén múlik. A behatolás emiatt járhat felhám sérüléssel, ami fáj. Néha még egy tampon felhelyezése is okoz ilyesmiket. A szorongás és a félelem a fájdalomtól eleve meg is nehezíti ezt a dolgot. Az a legegyszerűbb, és legtanácsosabb, ha a kezébe adod az irányítást, és legyen ő felül, és irányítsa ő a behatolás a saját tempójával, légzéstechikával, olyan ütemben segítve a folyamatot, ahogyan ő befogadóképes. ha a saját kezével helyezi be a farkadat, akkor ő dönti el, hogy milyen gyorsan, és milyen mélyre hatolj. És ha szabadon tud mozogni rajtad, akkor ő dönti el az aktus ritmusát is. Meg kell erre tanítani a lányokat is.
A misszionárius pózt nem véletlenül nem kedvelik távol-keleten. Pont hogy a nőt teszik kiszolgáltatottá. A hátulról való pózokban is csak akkor érdemes belemenni, ha a lány gyakorlottabb a szexben. Hagyd, hogy ő tanulja meg, hogyan jó neki az együttlét, a közösülés. És a lovagló pózok, vagy az Istennő-póz, vagy az oldalt fekvő pózok sokkal kellemesebbek, meghittebbek egy nőnek, a lélektani egyesülést jobban hívják képileg is, érzelmileg is, ilyenkor nyitottabbak és befogadóbbak fizikailag is. -
I_Am
veterán
válasz
kicsitomi88 #9131 üzenetére
Hazánkban nem az, még...
De sok országban már betiltották, mert erősen egészségkárosító a hatása. Nem csak a rákkeltő hatásáról van szó, hanem sok egyébről is.
Egy full szintetikus lélegezhető kábszer, ha utánanézel.
-
Verus
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #9126 üzenetére
Ja vagy úgy.
Értem már.
Hát akkor fogadd meg az előzőekben leírtakat. De vannak más eszközök is erre a problémára, de azt hiszem ezt nem nekem kell felsorolni ugyebár. Hány éves ő egyébként?Egyébként meg mijaza Rush?
-
I_Am
veterán
válasz
És amikor eddig csináltátok és fájt Neki, akkor is végigcsináltátok? (mármint számodra végig)
-
I_Am
veterán
válasz
kicsitomi88 #9120 üzenetére
Rush-t?
Aztán mehetnek pár év múlva rákszűrésre.
Ne ajánlj már szintetikus tiltott szereket, ha kérhetném. Jó, hogy nem ex-et kinálgatsz már egyből.
Amugy a rush kb 10-20 mp-ig eredményes csak. -
kicsitomi88
őstag
válasz
Volt mar orgazmusa, szokott maszturbalni? mert ha nem akkor kisse gorongyosebb az ut...
-
frame>24
addikt
for obvious reasons, I think I have to ask someone not to go into the details that much !
-
Verus
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #9113 üzenetére
Le kell ülni beszélgetni! Ez a legfontosabb. Nem tudom hány évesek vagytok, de a szex később alapja egy kapcsolatnak. Meg kellen beszélni Vele miért gondolja, hogy fáj. Mondjuk nem áll messze az igazságtól, de nem fájdalomnak kell nevezni, hanem inkább kellemetlen. Viszont ha sosem próbálja meg, akkor sosem fogja az élet ezen részét megismerni. Mindenki túl esik rajta egyszer, ki előbb ki utóbb. Nem kell félni tőle nem harap.
Csak én arra is gondolok ezalatt a fejébe vette hogy fáj dolog alatt, hogy nincs még felkészülve rá. Várni kell, amíg ő eldönti akarja-e vagy sem. Ráerőltetned semmit sem szabad!
Egyébként sem rögtön a közepébe kell beleugrani...Egy kis gyengédség sokmindenkit feloldhat.
-
frame>24
addikt
válasz
Kokkantas #9100 üzenetére
Heló.
De miért? Nem hiányzik az az izgalmas világ, amit egy másik nemű lény jelenthet? A kacér tekintetek, az illatok, a bársonyos, puha, meleg, gondosan ápolt bőrfelületek, a csiklandós kacajok világa?() Na persze, a dolog nem ennyire idealizált, de ilyen is tud lenni, sőt, mindenképp ilyen is. Al Pacino azt mondta az Egy asszony illata c. filmben, hogy "egy férfi addig férfi, amíg a nőket nézi". (Igen, tkp. a rendező mondatta el vele, de ez most mindegy.) Nem vót igaza valahol?
Jó, valami rémlik, hogy x éve te vagy az(más, régi tagok hozzáD-szólásai alapján), aki a kötelező antipólus, csak nem tudom, miért vagy erre büszke, vagy miért jó ez? Vagy nem jó, de akkor miért nyugodsz bele? Tényleg nem tudom és tényleg nem vicces. -
bobsys
veterán
válasz
kicsitomi88 #9122 üzenetére
nem mindig kell hasznalni, viszont izgalmas játék
-
bobsys
veterán
válasz
kicsitomi88 #9120 üzenetére
az a sikosito nagyon jo cucc, izgalmas
-
kicsitomi88
őstag
válasz
En sem hittem, de van olyan, hogy baromi nedves de megsem. Vegyel sikositot, durex 1200 cca a dmben vagy rossmanban. Jol tunkold meg vele aztan egy ujj ket ujj harom( ha birja) ujj. aztan mehet a dako. elso helyzetben te felul, ha faj akkor proba hatulrol, ha faj akkor o felul es guggoljon rad.
Ja es a legfontosabb(igazabol ez haveromeknal volt problem): Ok ugy oldottak meg, hogy ivott elotte a csaj egy kicsit.
Ha nyitottak vagytok akkor akar a Rusht is ki lehetne probalni.
-
orbano
félisten
válasz
[HUN]Zolee #9110 üzenetére
Érd el, hogy baromira akarja...
-
proof88
addikt
Egy kérdés: sokan mondták, hogy jó, ha elhajtja őket az exbarátnőjük... ez nem sokkal a szakítás után vagy örökké érvényes? Csak azért, mert mi van, ha szakítunk, aztán pár hónapig külön utakon járunk, aztán újra találkozunk, és megint felcsapnak a lángok? Nem szerencsés újra összejönni?
-
proof88
addikt
válasz
Hát ezzel a fejjel csak arra gondolhatsz.
(az avatarodra gondoltam)
Én nem tudok többet segíteni, nincs ötletem. -
-
tolts.hu
őstag
válasz
Javasolnám neked/nektek a következő oldalt: http://www.gyakorikerdesek.hu/
-
proof88
addikt
válasz
[HUN]Zolee #9110 üzenetére
Hát akkor mondjad neki, h most csak ujjazás lesz.
Egyébként a tapasztalat mit jelent? -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
proof88 #9109 üzenetére
Sajnos tapasztalatból.
Szerintem az előjátékkal nem lehet túl nagy gond, mert ugyan azt és ugyan úgy csinálom mint amikor csak ujjazom, de ha tudja hogy szex lesz, akkor már amikor az ujjazni kezdem /szex elött/ már akkor sem élvezi annyira /sőt alig élvezi/ , pedíg ha csak simán ujjazom akkor meg annyira élvezi, hogy nem is szokott tudni sokszor nyugton maradni. -
proof88
addikt
válasz
Tapasztalatból vésődött a fejébe, vagy csak úgy? Szerintem, ha elsősorban a kezeddel és a száddal kényezteted - a teste sok pontján is -, akkor sokkal könnyebben ellazul. Szerintem azért jobb lenne, ha kettesben lennétek, nem szülős környezetben... vagy az legalább biztos volt, hogy nem nyit be senki?
Volt már párja? Erősítsd benne a gondolatot, hogy természetes, hogy nem érthet az elején mindenhez, de ha segítesz neki, akkor jobb is lesz neki.
Kkocos: én értettem, amit írt. -
proof88
addikt
-
Kkocos
tag
válasz
És még az én irásom olvashatatlan.
-
[HUN]Zolee
őstag
Segítségetekre lenne szükségünk bnőmmel.
Bnőmnek annyira a fejébe vésődött az a gondolat, hogy " a szex fáj", hogy nem tud eléggé ellazulni emiatt, és most már ezért fáj. Sajnos bnőm nagyon félős típus, így elég "későn" sikerült csak elvinnem nődokihoz, gombás fertőzés. kikezeltük, de most már csak a félelme miatt fáj neki az biztos, mert voltunk nálam, é sitt elterelte a figyelmét az a dolog, nehogy meghalljanak szüleim, és így a vége fele már élvezte is.
Amit még tudni kell róla: nagyon fél hogy rosszat csinál ; nincs igazán kitartása, nagyon könnyen beletörődik dolgokba.
Szóval valahogy ki kell verni a fejéből ezt a dolgot, mert ez így senkinek nem jó. Valakinek van valami ötlete?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest